sâmbătă, 22 octombrie 2011

Trebuie sa citesti asta!

Sub titlul "Trebuie sa citesti asta !" am fost avertizat de un "Vestitot"cu privire la comportamentul meu "anormal"si somat sa ma indrept ,daca nu ma paste pedeapsa cu moartea. .

In aceasta postare am publicat emailurile lui cat si raspunsurile mele
.


Poate ca ati mai vazut comentariul unui ,asa numit ,Vestitorul ,pus pe mai toate blogurile gay de pe la noi .
Comentariul e acesta :
"Un bărbat nu poate iubi așa cum iubește o femeie decât pe o femeie, fie la nivel sentimental, fie fizic. (Aici fac o paranteză și spun că și bărbații care fac sex anal cu femei sunt tot la același nivel cu homosexualii)

Dumnezeu, când a creat lumea, a creat ființele în 2 forme: mascul și femelă, bărbat și femeie. Doar așa poate exista înmulțirea, deci binecuvântarea lui Dumnezeu în creație.

Și a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!”
Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.

La om, bărbat+femeie+copil = chipul Sfintei Treimi, adică familia umană se aseamănă cu Dumnezeu (care este și el „o familie” alcătuită din 3 persoane, care sunt Unul).
Homosexualitatea, lesbianismul, la fel ca și celelalte devieri de comportament (fizic, psihic), este o eroare provocată de ceva ce nu ține de genetică (așa cum se justifică mulți homosexuali, spunând că nu e o alegere, ci te naști așa), ci de trăiri/experiențe/gândiri necorespunzătoare firii umane.
Așa cum nu poți spune că te naști cu diabetul, nu poți spune nici că te naști cu homosexualitatea/lesbianismul. Cel mult, o dobândești pe parcursul vieții. Însă, a o asuma și a o trăi, crezând că ea este parte din tine și te reprezintă este o greșeală mortală.
Nu judec, ci vreau să te fac să înțelegi că este o problemă gravă. Este unul din păcatele pentru care cei murdăriți de ea nu vor intra în Împărăția Cerurilor (în Rai, adică nu vor trăi veșnic în fericire, alături de Dumnezeu, cu toate binecuvântările Lui fără sfârșit), ci vor ajunge acolo unde i-a târât „celălalt” (în iad, unde e chinul veșnic, fără posibilitate de regret sau de schimbare a sentinței).

„Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu azvârle oamenii în iad, ci ei singuri își aleg finalul. El tot strigă neîncetat către ei să se întoarcă pe calea cea dreaptă, să poată să îi vindece, să îi ridice din mocirlă, să îi curețe. Și e atât de simplu: tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cu adevărat, din tot sufletul, mintea, inima și să îi ceri să te ajute să îți revii.

Și așa erați unii dintre voi. Dar v-ați spălat, dar v-ați sfințit, dar v-ați îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos și în Duhul Dumnezeului nostru.”

Iisus Hristos, cel prin care suntem iertați de ORICE păcat din lume, a purtat și a fost pedepsit și pentru păcatul homosexualității/lesbianismului. Pe cruce, El a simțit totul: rușinea, neputința, durerea, neîmplinirea, stigmatizarea și chinul.. aduse de homosexualitate/lesbianism și asta pentru ca cei care sunt prinși în această patimă să fie iertați de Tatăl Său, iar prin Duhul Lui să fie readuși la starea de oameni demni de Dumnezeu.
Deci, Dumnezeu a făcut deja totul pentru ca homosexualii să poată fi iertați! Însă, ei trebuie să își recunoască vina și să se întoarcă la Dumnezeu, să ceară iertare și să renunțe DEFINITIV la acest păcat cumplit.
Eu am să îți las câteva link-uri, unde vei găsi câteva rânduri despre ce înseamnă homosexualitatea
și lesbianismul și cum sunt văzute de Cel care a creat oamenii, și am încrederea că te va ajuta.

A postat comentariul si aici ,dar l-am sters ,incercand sa ii ignor puerilitatea.
Venind acasa in miezul noptii ,din refelx intru sa imi citesc mailurile ...si ce vad ?
Comentariul de mai sus .
Ii raspund cu un link unde sunt postate parerile mele despre religie versus homosexualitate,in speranta ca va intelege si ma va lasa in pace .

Domnul Vestitor imi raspunde ,normal ,necitind o iota din ce i-am trimis ,abordand "problema" in stilul prietenesc ,"te iubesc ,dar stii,urasc pacatosul.
Domnul imi raspunde :

From: Vestitorul
To: a*****@yahoo.com
Sent: Monday, October 17, 2011 10:37 AM
Subject: Răspuns: Trebuie sa citesti asta!

Care din cuvintele mele exprimă „datul cu piatra”? Mesajul meu este unul al îndreptării, al iertării, e un semnal de alarmă, nu o condamnare în sine. Este mesajul lui Dumnezeu, care cheamă oamenii pierduți la El.
Sunt responsabil să îmi avertizez semenii pe care îi văd pe un drum greșit, pentru că mie îmi pasă! Pentru că oricine, inclusiv eu, o poate lua pe o cale a pierzării.
Adevărul doare când trăiești în minciună, dar el trebuie scos la iveală, astfel încât toată lumea să știe care este, de fapt, Adevărul, astfel încât să nu piară fără să li se dea șansa de îndreptare.
Nu te amăgi, căci nu există viitor pentru homosexuali, lesbiene, transsexuali, bisexuali, etc., la fel cum nu există viitor pentru bețivi, hoți, violenți, drogați, etc.
Există singură cale de a ajunge la fericire, și anume asemănarea cu Dumnezeu, adică practicarea și trăirea în adevăr, bine și frumos. Tot ce este în afara acestei căi duce în direcția opusă.
Repet, mesajul meu este mesajul iertării imediate și al iubirii lui Dumnezeu pentru cei care se întorc la El.
Momentul întoarcerii este ACUM! Cu cât se amână momentul, cu atât dreptatea Lui va prima în fața iubirii Lui, iar asta va însemna mânie în ziua Judecății.
--
† Vestitorul
mesagerul Domnului

Asa cum sunt eu mai inpulsiv ,s-ar ca ars .Da ,cine pula lui 'mnezo ,l-o pus responsabil pe asta pentru viata mea ?
I-au tastatura la baie si ii raspund :

Pe 18.10.2011 05:15, a***** a scris:
Si ce te faci daca iti spun ca nu exista viitor nici pentru cei cu ochii albastrii ?Nici pentru cei blonzi ...nu exista viitor pentru negrii...Betia e un viciu ,hotia o indeletnicire(a bisericii ,as putea spune)violenta e un raspuns la o cauza iar drogurile o plaga ..Nu poti face comparatii puerile ,te faci de ras.
Asemeni heterosexualitatii si homosexualitatea este o forma de iubire ..alta forma de manifestare a iubirii .Cine pune granite iubirii e un ignorant .
Dovada suprema de iubire a dat-o Isus .Ioan in evanghelia lui transmitea mesajul iubirii lui Dumnezeu.
"Fiindca atat de mult a iubit Dzeu lumea ,ca a dat pe unicul sau fiu ,ca ORICINE crede in el sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica."Ioan 3 ;16
Dar ,stii ...hai sa nu o mai lungim ...nu te mai chinuii sa imi programezi un viitor ...ca nu il vreau in raiul vostru ! Doamne feri !
Daca asta ti-e dorinta ...go !Eu nu mi-l doresc .Imi ajunge raiul de pe Pamant ,alaturi de cine iubesc si ma iubeste .De iubitul meu cu care sunt deja de 2 ani .Doi ani in care nu l-am inselat ! Cati dintre cei casatoriti ,"normali"se pot lauda cu asta ?
Judecand homosexualitatea dupa Naomii si alte stoarfe ,e ca si cum am judeca omenirea dupa Hitler !Dar in opinia voastra Hitler a fost un om bun.V-a scapta de jidani ..ca si asa nu ii aveti la suflet ,desi ala pe care il pomeniti ca va salveaza si va faceti cruci zilnic a fost tot jidan .
Bine ,man.
Lasa-ma in pace si repet ,nu te mai labarii pe siturile noastre gay .I-ati si tu de lucru .Du-te si munceste !
Probabil ca indemnul de a merge la munca l-a jignit profund pe Vestitor ,acesta raspunzandu-mi printre altele ca merge la munca si munceste mai mult ca mine .Domne ajuta !
Iata ce raspunde :

From: Vestitorul
To:****@yahoo.com
Sent: Tuesday, October 18, 2011 2:16 PM
Subject: Re: Răspuns: Trebuie sa citesti asta!

Dragă A***,

Oamenii pot spune câte în Lună și în stele. Eu nu îți scriu ce spun oamenii. Eu ți-am scris ce spune Cel care a creat și oamenii, printre altele. Cel care deține Adevărul. Deci, eu asta îți spun: Adevărul.

Tot Cel pe care Îl găsim în Ioan 3:16, care și-a dat viața pentru noi, exemplificând iubirea prin Jertfa Lui, (după cum ai amintit și tu) a spus asta:
„Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.
Cu nici un dobitoc (animal) să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi să te spurci cu el; nici femeia să nu stea la dobitoc, ca să se spurce cu el; aceasta e urâciune.
Să nu vă întinaţi cu nimic din acestea, că cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care Eu îi izgonesc dinaintea feţei voastre.
Că s-a întinat pământul şi am privit la nelegiuirile lor şi a lepădat pământul pe cei ce trăiau pe el.
Că tot cel ce va face ticăloşiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său.”

Nu te lăsa înșelat, căci nu există alt Dumnezeu decât El, cel care a spus cele de mai sus.

Cât privește „fidelitatea” ta, află că 2 ani de zile nu înseamnă nimic nici într-un cuplu heterosexual. Cred că ai un sistem de valori și referință foarte anormal. Abia de la 20 de ani în sus, poate, poți spune că ai fost fidel, deși... fidel înseamnă să NU înșeli NICIODATĂ! Așa a conceput Dumnezeu relația de iubire, între un bărbat și o femeie. Tot ce este în afara acesteia este spurcăciune. Cred că nu mai e cazul să îți spun că multe cupluri normale sunt fidele. Nu vorbesc aici de concubinaj (trăit împreună fără căsătorie-păcat la fel de grav), ci de cuplurile reale, căsătorite.
Desigur, Dumnezeu, în toată mila și iubirea Lui FIDELĂ pentru oameni, va ierta ORICE păcat, dacă cel care l-a practicat se întoarce la El, recunoaște greșeala și vrea și face tot posibilul să se schimbe.

Te asigur că ăsta poate fi ultimul meu mesaj, dacă nu vrei să primești Adevărul lui Dumnezeu și ocazia Lui de a te ierta și de a te ajuta să ieși de sub mânia Lui viitoare (căci niciun homosexual nu va scăpa de iadul cel veșnic, unde nu mai e șansă de scăpare).

Muncesc, cu siguranță, mai mult decât tine, iar mesajele astea le trimit ca parte a datoriei mele morale și creștine, de a aduce cât mai multe suflete confuze și înșelate (de diavol) la Hristos.

Acum, ai de ales: fie te întorci la Dumnezeu pentru o viață cu adevărat fericită, fie rămâi la dispoziția diavolului (tatăl minciunii) până în Ziua Judecății, când Dumnezeu ne va separa. La dreapta Lui vor sta, pentru a intra în Rai, cei care au primit mesajul Lui, iar la stânga, pentru a intra în iad, cei care L-au respins.
Dumnezeu să te ajute!
In raspunsul omului m-au enervat doua chestii :
1)poti spune ca ai fost fidel abia dupa 20 de ani de casnicie
2)faptul ca a citat din Levetic!
Pentru necunoscatori ,Leveticul este cartea in care Moise prezinta legile date de ...hai sa zicem Dumnezeu .
Ideea e ca din aceasta carte a Vechilui Testament ,APROAPE NIMIC NU MAI E VALABIL in crestinism !
S-a pastrat doar porunc cu privire la homosexuali ,la curvie si ziua de odihna ..care era sambata ,de aia ii zice sabat ...Deci doua legi si jumatate .
Daca azi inca homosexualitatea e infierata cu pedeapsa capitala ,curvia trece neobservata .
Intrigat de citatul din aceasta carte ii raspund :

Pe 19.10.2011 01:30,a***** a scris:
Draga "Vestitorule",ma bucur ca ai citat din Vechiul Testament ...mai precis din Levetic.
Acolo sunt o sumedenie de lege pe care AZI CRESTINII NU LE MAI IMPLINESC !!!
 1)arderile de tot ,pentru iertarea pacatelor 
cap 3 16 Preotul să le ardă pe altar. Aceasta este mâncarea unei jertfe mistuite de foc, de un miros plăcut Domnului. Toată grăsimea este a Domnului.)

17 Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile unde veţi locui: cu niciun chip să nu mâncaţi nici grăsime, nici sânge.”
2)legi cu privire la mancare 
cap 11 Dar să nu mâncaţi din cele ce rumegă numai sau care au numai unghia despicată. Astfel, să nu mâncaţi cămila, care rumegă, dar n-are unghia despicată: s-o priviţi ca necurată.
5 Să nu mâncaţi iepurele de casă, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviţi ca necurat.
6 Să nu mâncaţi iepurele, care rumegă, dar n-are unghia despicată: să-l priviţi ca necurat.
7 Să nu mâncaţi porcul, care are unghia despicată şi copita despărţită, dar nu rumegă: să-l priviţi ca necurat.
8 Să nu mâncaţi din carnea lor şi să nu vă atingeţi de trupurile lor moarte: să le priviţi ca necurate.

10 Dar să priviţi ca o urâciune pe toate cele ce n-au aripi şi solzi, din tot ce mişună în ape şi tot ce trăieşte în ape, fie în mări, fie în râuri.
11 Să le priviţi ca o urâciune, să nu mâncaţi din carnea lor, şi trupurile lor moarte să le priviţi ca o urâciune.
12 Să priviţi ca o urâciune pe toate cele care n-au aripi şi solzi în ape.

3)legi cu privire la nastere .Cetinismul absolut !!!!daca nu nastea baieti ,femeia era NECURATA!!!!!

Cap 12 5 Dacă naşte o fată, să fie necurată două săptămâni, ca pe vremea când i-a venit sorocul; şi să rămână şaizeci şi şase de zile ca să se cureţe de sângele ei.
6 Când se vor împlini zilele curăţării ei, pentru un fiu sau pentru o fiică, să aducă preotului, la uşa Cortului întâlnirii, un miel de un an pentru arderea de tot şi un pui de porumbel sau o turturea pentru jertfa de ispăşire.
4)taierea imprejur
cap 12 3 În ziua a opta, copilul să fie tăiat împrejur.
5)legi cu privire la aspectul fizic
cap 19.27 Să nu vă tăiaţi rotund colţurile părului şi să nu-ţi razi colţurile bărbii.
6)30 Să păziţi Sabatele Mele şi să cinstiţi Locaşul Meu cel Sfânt. Eu sunt Domnul.
37 Să păziţi toate legile Mele şi toate poruncile Mele şi să le împliniţi. Eu sunt Domnul.
7)curvia
cap 20 10 Dacă un om preacurveşte cu o femeie măritată, dacă preacurveşte cu nevasta aproapelui său, omul acela şi femeia aceea preacurvari să fie pedepsiţi cu moartea.
cap21 9 Dacă fata unui preot se necinsteşte curvind, necinsteşte pe tatăl ei: să fie arsă în foc.
8)cei cu handicapuri sunt discriminati
cap 21 16 Domnul a vorbit lui Moise şi a zis:

17 „Vorbeşte lui Aaron şi spune-i: „Niciun om din neamul tău şi din urmaşii tăi, care va avea o meteahnă trupească, să nu se apropie ca să aducă mâncarea Dumnezeului lui.
18 Niciun om care va avea o meteahnă trupească nu va putea să se apropie: şi anume niciun om orb, şchiop, cu nasul cârn sau cu un mădular mai lung;
19 niciun om cu piciorul frânt sau cu mâna frântă;
20 niciun om ghebos sau pipernicit, cu albeaţă în ochi, care are râie, pecingine sau boşit.
21 Niciun om din neamul preotului Aaron, care va avea vreo meteahnă trupească, să nu se apropie ca să aducă Domnului jertfele mistuite de foc; are o meteahnă trupească: să nu se apropie ca să aducă mâncarea Dumnezeului lui.
9)ziua de odihna

cap 23

3 Şase zile să lucraţi; dar ziua a şaptea este Sabatul, ziua de odihnă, cu o adunare sfântă. Să nu faceţi nicio lucrare în timpul ei: este Sabatul Domnului, în toate locuinţele voastre.
4 Iată sărbătorile Domnului, cu adunări sfinte, pe care le veţi vesti la vremurile lor hotărâte.
5 În luna întâi, în a paisprezecea zi a lunii, între cele două seri, va fi Paştile Domnului.
6 Şi în a cincisprezecea zi a lunii acesteia, va fi sărbătoarea Azimelor în cinstea Domnului; şapte zile să mâncaţi azime.
7 În ziua întâi, să aveţi o adunare sfântă: atunci să nu faceţi nicio lucrare de slugă.
8 Şapte zile să aduceţi Domnului jertfe mistuite de foc. În ziua a şaptea să fie o adunare sfântă: atunci să nu faceţi nicio lucrare de slugă
30 Pe oricine va face în ziua aceea vreo lucrare oarecare îl voi nimici din mijlocul poporului lui.

10)ochi ptr ochi
cap 24
19 Dacă cineva răneşte pe aproapele lui să i se facă aşa cum a făcut şi el:
20 frântură pentru frântură, ochi pentru ochi, dintre pentru dinte; să i se facă aceeaşi rană pe care a făcut-o el aproapelui său.
21 Cine va ucide un dobitoc să-l înlocuiască; dar cine va ucide un om să fie pedepsit cu moartea.
Sunt doar o spicuire a "legilor" lui dumnezeu .
Ma intreb ,de ce nu mai e pacat sa manaci porc,sau fructe de mare ,sau iepure sau sange ...daca mancai sange erai pedepsit cu moartea !
Azi ,nu mai e valabila porunca .
Daca dumnezeu era intrasingent cu fecioarele ,iar daca fata era prinsa ca nu era virgina era omorata cu pietre ..azi ...de ce legea aceasta nu mai e respectata ?
Daca atunci a fost ochi pentru ochi ,azi de ce nu mai e valabila porunca ? Ca dara ,dumnezeu a zis: 
"Aceasta este o lege veşnică pentru urmaşii voştri, în toate locurile unde veţi locui."

De ce nu se mai practica taiatul imprejur ,la majoritatea crestinilor de azi ?
De ce iti faci chip cioplit cand dumnezeu a zis sa nu iti faci ?
Aaaaaaaaaa,a venit Isus si a anulat legea ,cuprinzand-o in doua porunci :sa iubesti pe aproapele tau si pe dumnezeu ca pe tine insuti .Sau gresesc ?
Isus a zis :cine este fara pacat sa i-a primul piatra si sa dea ...
Isus a zis :
  • "Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor! (Mat.5:3)
  • Ferice de cei ce plang, caci ei vor fi mangaiati! (Mat.5:4)
  • Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul! (Mat.5:5)
  • Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati! (Mat.5:6)
  • Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila! (Mat.5:7)
  • Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! (Mat.5:8)
  • Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! (Mat.5:9)
  • Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! (Mat.5:10)
  • Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! (Mat.5:11)
  • Ferice de acela pentru care Eu nu voi fi un prilej de poticnire." (Mat.11:6)
Vezi ,domnul meu ?
Dumnezeul meu nu e unul razbunator ,e plin de iubire !
Tu zici ca eu gresesc ca iubesc un barbat ...Si Isus a gresit iubindu-ne pe noi toti !
Nu a avut nici-un viitor pe Pamant ,a fost condamnat la moarte .Dar ce a ramas dupa El a dainuit milenii ,iar aici ma refer la IUBIREA LUI ,nu la colosul ruginit numit RELIGIE !
EL nu ma condamna ,ptr ca EL M-A facut asa !
EL MA STIE MAI BINE ,chiar si ca mine !
Adevarul e ca voi vreti sa scoateti paiul din ochiul nostru,dar atentie la barna ,ca provocati accidente .
Nu mi-ai adus argumente la ce ti-am scris inainte ,mi-ai trantit faza cu dumnezeu .
EU NU CRED IN DUMNEZEUL ALA ,AL VOSTRU !!!!!
NU E UN ARGUMENT VALABIL !
Dumnezeul tau nu da voie unui handicapat sa intre intr-un loc sfant ,considera femeia inferioara iar dragostea un pacat pedepsit cu moartea .
Am 32 de ani ,nu am facut sex cu nimeni pana la 27 de ani ,pt ca credeam ca o sa ma vindec de aceasta "boala" =)),
apoi am inceput sa imi cladesc o relatie ,constientizand ca El nu m-a facut bolnav ci sanatos .
Am fost sincer si am spus adevarul .
Aveam de ales sa fac o femeie nefericita ,neputandu-i darui iubire ,facandu-ma nefericit si pe mine ,sau sa infrunt viata sa fiu ceea ce EL m-a creat aducand fericire,mie si iubitului meu .
Asa ca e greu de digerat ?
Poate ptr voi ,"bine voitorii" care vor sa populeze raiul si s a isi ingroase conturile prin banci .
Multumesc pentru atentie .

Dansul imi vine cu nu raspuns care m-a lasa ca la dentist:
"aia de atunci erau niste salbatici ,iar dumnezeu trebuia sa ii educe !!!!!!!!"
Iata raspunsul sau :

Dragă A***

Te rog să fii foarte atent la ce scriu mai jos, căci e de citit. În plus, vreau să îți fie foarte clar un lucru: eu NU te judec, NU te acuz, NU sunt dușmanul tău. Consideră-mă cum vrei tu să îți imaginezi că sunt, dar niciuna din cele de mai înainte. Discuția pe care o port cu tine nu are decât un singur scop, cât se poate de direct, de transparent și de normal: să te aduc la lumină, pentru că ești om, orice om face greșeli (începând cu mine!) și orice om merită să fie iertat și să fie fericit, nu tratat cu indiferență, dispreț, acuze și superioritate (orice om este, în fond, chipul lui Dumnezeu, chiar dacă e acoperit de nori sau strâmbat de patimi).
Te rog din tot sufletul să lași la o parte orice pornire de încrâncenare în a îmi demonta toate ideile pe care ți le scriu în favoarea ta, doar pentru că nu îți convin din cauza unei alegeri greșite pe care ai făcut-o în urmă cu 5 ani. NU există prea târziu decât în clipa morții, deci timp încă mai e.
Dacă ai răbdare și chiar vrei să știi cu adevărat cum ar trebui să fii/fim și de ce, o să înțelegi. Dacă nu te interesează fericirea (ta) REALĂ, atunci irosim timpul degeaba.
Deci...

Primul lucru EXTREM de important pe care trebuie să îl ai în vedere, în orice împrejurare a vieții tale este următorul: Tot ce ești, faci și ai este sub controlul lui Dumnezeu. El a creat totul, inclusiv pe tine, și tot El susține totul. Nimic nu este în afara Lui. Dacă nu ar fi așa, El nu ar fi Dumnezeu și nu ar mai exista nimic. Nici măcar ideea de nimic.

Al doilea lucru EXTREM de important este că NU există alt Dumnezeu decât Unul. Și El este cel din Biblie, nu altul fabricat de mintea omului, asezonat cu tot felul de însușiri pe placul nostru. Fie că ne place sau nu ne place, El este Cel ce este. Chiar ăsta e numele Lui: Eu sunt Cel ce sunt. Tot ce este în afara Dumnezeului descris în Cuvântul Lui (Biblia) este un idol făcut de oameni, o închipuire, de care tot El ne-a spus să ne ferim: Este oare un alt dumnezeu afară de Mine? Este un alt adăpost ca Mine? Nu este alt Dumnezeu decât Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu drept și mântuitor, alt Dumnezeu afară de Mine nu este. Întoarceți-vă la Mine, și veți fi mântuiți toți cei ce sunteți la marginile pământului! Căci Eu sunt Dumnezeu, și nu altul. Din nefericire, oamenii Îl percep pe Dumnezeu în feluri total diferite. Aici este o problemă reală. De aceea a venit Hristos, ca să ne arate cum trebuie să înțelegem corect pe Dumnezeu.

Al treilea lucru EXTREM de important: Dumnezeu nu e iubire și atât. Să îți intre bine de tot asta în cap și în suflet, înainte de a face/gândi orice lucru. Dumnezeu este iubire și dreptate. Ambele, în același timp! Nu există una fără alta. Însușirile Lui sunt bine revelate în Biblie. Dacă o să ai răbdare să citești Biblia cu adevărat, fără să cauți să te dezvinovățești pentru homosexualitate, vei vedea Dumnezeul REAL.
Vechiul Testament a arătat dreptatea lui Dumnezeu, în mod pregnant. Noul Testament a arătat iubirea lui Dumnezeu, în mod pregnant.
Biblia nu poate fi văzută separat. Ea este unitară pentru că Îl arată pe Dumnezeu întreg - și drept și iubitor.
Ceea ce ne duce la...

Levitic.Faptul că o sumedenie de legi din Vechiul Testament nu mai sunt împlinite de creștinii din ziua de azi, nu înseamnă că ele nu mai sunt valabile, pentru că Iisus le-ar fi desființat.
Iisus (fiind Dumnezeu, deci autorul legilor, care NU se schimbă!, căci altfel nu ar fi Dumnezeu) nu a desființat nimic. Dimpotrivă! A împlinit, adică a completat unde rămânea loc de interpretare, căci ține cont în ce perioadă erau date acele legi. Contextul e foarte important! Oamenii ăia erau niște înapoiați! Ei nu știau de frică decât prin amenințări sau prin pedepse dure, căci erau barbari, nu erau civilizați cum suntem noi.
Îți dau doar câteva exemple de legi din Vechiul Testament care, deși unii creștini (poți să spui majoritatea, dacă vrei, nu mă deranjează) nu le mai păstrează, ele sunt perfect valabile oricând - veșnice:

a. Mâncatul animalelor necurate (porc, iepure, cămilă) - În urma căderii, omul a început să ucidă, animalele.. la fel. Însă, deși Dumnezeu a permis omului să mănânce carne, El știa că anumite animale nu au carnea ușor digerabilă de corpul uman. E și o vorbă: „Nu tot ce zboară se mănâncă”. Dacă vrei să ai probleme, n-ai decât să mănânci porci, șoareci, cămile, etc., dar o faci cu consecințe.
De altfel, în Facerea scrie clar că Dumnezeu a făcut omul, păsările și animalele IERBIVORE... De ce crezi că vegetarienii sunt mai sănătoși? Pentru că ăla e stilul NORMAL de alimentație pentru om, lăsat de Dumnezeu, de la bun început (când toată creația era foarte bună).

b. Arderea de tot era o formă de jertfă pentru păcat, adică de diminuare a mâniei lui Dumnezeu (justificată prin dreptatea Lui, care cere plata păcatului prin moarte) până la o jertfă care chiar putea acoperi orice urmă de mânie și de dreptate posibilă. Era vorba de Iisus Hristos, jertfa PERFECTĂ pentru întreaga omenire.
Acum e chiar interzis și să aplici violență asupra oricărei ființe, odată ce Hristos a plătit deja tot răul posibil (desigur, pentru cei care cred în El și Îl urmează).
Dar, Iisus Hristos S-a întrupat nu doar ca plată a păcatului, ci și pentru îndumnezeirea omului, pentru urcarea omului la Tatăl, ca să fim Una cu El, așa cum și Hristos și Tatăl Una sunt. De ce? Pentru că ne iubește și de asta ne-a creat, să fim împreună.
Ți-l poți imagina pe Iisus Hristos luat „pe la spate” sau pe El penetrând fundul unui bărbat? (Iertată să-mi fie întrebarea!) Te rog să te gândești bine la asta! Homosexualitatea nu e iubire și viceversa!
c. Curvia este și va rămâne VEȘNIC pedepsită! Să NU cumva să te lași înșelat să crezi că relațiile heterosexuale în afara căsătoriei în fața lui Dumnezeu sunt în regulă, doar pentru că e sex între bărbat și femeie! Te minți singur și se mint și cei care trăiesc așa! Între curvie și homosexualitate, e o diferență trupească de fire. Homosexualitatea e împotriva firii, iar heterosexualitatea e naturală. Ambele forme - atât curvia, cât și homosexualitatea - sunt păcate care trimit sufletul omului spre chin veșnic.
Uită-te în ziua de azi la câte cupluri stau împreună, ca și când ar fi căsătorite, fără probleme. Crezi că e OK? Sunt la fel de înșelați de diavol acei oameni, precum sunt și homosexualii care cred că Dumnezeu i-a făcut așa și e OK. Toți vor ajunge în iad, dacă nu se întorc la Dumnezeu și nu urmează o viață normală, după legile Lui.

d. Dacă Vechiul Testament ar fi fost anulat, de ce nu ucidem? Că doar una din porunci spune clar: „Să nu ucizi!” sau... de ce mai păstrăm ziua de odihnă?

Și aș putea continua...

Vechiul Testament a fost, practic, o pregătire pentru Noul Testament. Adică o pregătire pentru Hristos, Mântuitorul lumii.
Sfântul Apostol Pavel a spus clar: „Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa”.
Dacă citim Faptele Apostolilor, la capitolele 11 și 15, vom observa că există deosebire mare între creștini și iudei.
Așadar, creștinii nu sunt obligați să se supună tuturor legilor Vechiului Testament, deoarece Hristos l-a desăvârșit, împlinind cele care-i lipseau.
Multele legi și prescripții trebuiau să ducă pe om la Hristos și la porunca supremă a dragostei.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simțeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, față către față; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaște pe deplin, precum am fost cunoscut și eu.
13. Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea.
Iar mai mare dintre acestea este dragostea."
Tocmai de aceea creștinii nu serbează Sabatul, ci Învierea (Duminica)

Asta nu înseamnă că tot Vechiul Testament este egal cu 0, ci el rămâne veșnic valabil, dar rămâne valabilcompletat de Noul Testament, nu luat separat.

Ceea ce ne aduce, din nou, la problema noastră: homosexualitatea. A fost interzisă și pedepsită cu foc și pucioasă, deci cu eliminarea totală a păcătoșilor în Vechiul Testament (arderea cetăților Sodoma și Gomora).
Și în Noul Testament este la fel de pedepsită, numai că în Noul Testament nu mai apare mânia lui Dumnezeu, pentru că ea este satisfăcută de Jertfa Supremă - Hristos. De asta, astăzi nu mai cade foc din cer și altele ca pe vremea Vechiului Testament, pentru că odată ce Iisus Hristos a murit pentru noi și, prin moartea Lui, a plătit toate păcatele noastre, Dumnezeu nu Se mai mânie, ci îndreaptă pe cel care Îl primește în viața lui.
În Vechiul Testament, Dumnezeu vedea păcatul direct și dreptatea Lui cerea plata imediată, de aici și jertfele de animale sau moartea oamenilor (unde jertfele nu erau suficiente pentru gravitatea păcatelor - deci homosexualitatea nu se putea răscumpăra cu jertfe animale - întrecerea orice formă de jertfă!).
În Noul Testament, deci în vremea noastră, Dumnezeu privește prin găurile provocate de cuiele pe care tu, eu, lumea, toți le-am bătut în mâinile Fiului Lui, ai înțeles?
Cu alte cuvinte, Iisus Hristos acoperă păcatul tău, iar Dumnezeu te vede sfânt, doar dacă Îl primești pe Hristos ca Mântuitor și Îi respecți legile.

Deci, prietene A**, Dumnezeu astăzi, pe lângă a susține toată creația Lui, ajută oamenii să se mântuiască, adică să fie salvați de mânia Lui, căci dacă nu Îl urmezi și nu Îi respecți legile, înseamnă că moartea lui Hristos nu valorează nimic pentru tine, deci îți este egală cu 0, și la fel va fi și în ochii Lui. Iar asta va însemna că vei fi ținta mâniei Lui. Și, crede-mă, a spus-o clar: Adevărat vă spun, că în ziua judecății, va fi mai ușor pentru ținutul Sodomei și Gomorei decât pentru cetatea aceea. Ce înseamnă asta? Că mânia manifestată prin distrugerea acelor cetăți în vremea Vechiului Testament (înainte de jertfa lui Hristos) va fi nimic pe lângă ce va urma pentru cei care, în vremea asta de acum, cu Hristos pe cruce și cu atâtea cunoștințe, tehnologie, informații și oameni care dau vestea bună a lui Dumnezeu, au respins-o și au continuat să trăiască în păcat.
Păcat înseamnă orice. Și eu am fost păcătos. Încă sunt. Dar fac totul ca să nu mai fiu. Și mă rog, zilnic, la Dumnezeu să mă ajute. ȘI MĂ AJUTĂ!
Să știi, dragule, că Dumnezeu nu e ca noi. El nu se uită la fața omului, la cât de bun e în ochii lumii, la câte fapte bune a făcut, la cât de „tolerant” e. Sunt egale cu 0 astea, dacă sufletul acelui om nu respectă legile Lui, legi care aduc fericirea și pacea interioară.
Crede-mă că știu ce spun, pentru că trăiesc asta. Și nu am avut o viață ușoară, superbă, lipsită de suferință.
Poate că am suferit mai mult decât tine, poți să știi? Poate că nici eu nu am făcut sex până la o vârstă considerată de lume „înaintată”, poți să știi? Poate că și eu mi-am pus cândva problema „oi fi bolnav?”, „oi fi anormal?”. La asta te-ai gândit?
Crezi că te iau la trei lulele, trei surcele, de pe vreo poziție înaltă de lup moralist?
Pot să îți spun că NU am făcut alegerea greșită pe care ai făcut-o tu, deși poate că aș fi avut ocazia în lumea asta mizerabilă, dar... am făcut altele, care se condamnă la fel. Tot moartea veșnică mă păștea și pe mine.
De asta îți spun și te rog din tot sufletul să fii sincer și să accepți ceea ce îți spun, astfel încât să faci tot posibilul să te schimbi în bine.
Dumnezeu nu lasă pe nimeni din cei care-L cheamă și nu există viață pe care El să nu o poată restaura sau redefini. El ne-a creat, El știe unde-s bubele, El are tratamentul.
Așa cum m-a ajutat pe mine și m-a scos din groapa în care mă aflam și are grijă de mine, în fiecare zi, fără ca măcar să apuc să cer ceva, așa va face și cu tine.
În Iisus Hristos, toți suntem noi. Nimic din ce am făcut nu mai contează. Contează doar să-L primești și să Îi asculți și să Îi împlinești Cuvântul.
Roagă-L să te ajute și ai încredere, că nu îți vreau răul.


PS: Dumnezeu nu a creat pe nimeni nici curvar, nici homosexual, nici tâlhar, etc. Oamenii aleg să fie așa.
Să știi că nu am conturi în bănci, decât pentru a plăti rate.
Dacă vreau doar să populez Raiul, nu cred că voi ajunge acolo. Nu așa ajungi, dorind. Ajungi, făcând ceea ce a spus Dumnezeu.


Si uite asa se contrazice omul meu singur .
La inceput era porunca sa nu ucizi ,acum tot ala care a dat-o zice "ucide homosexualul".
Hristos e jertfa suprema pentru a potolii mania lui dumnezeu ,gata cu arderile de tot ,dar in Levetic zice ca aceste legi sunt vesnice !!!!TOATE !!! In principiu alegi ce iti convine .
Asta imi place .Si imi da ca teme o proba imaginativa ,ca mi-l pot imagina pe Isus dand-o pe la spate ,sau luand-o pe la spate .
Eu ii trimit urmatorul raspuns :

Pe 20.10.2011 01:34, a****** a scris:
HAI SA NU O MAI TALALIM .ADICA SA NU O MAI LUNGIM !
1)TI-L POTI IMAGINA PE ISUS CA FUTE O FEMEIE ?IERTATA-MI FIE EXPRESIA .
DECI ,CHESTIA CU IMAGINATUL NU PREA MERGE .PENTRU CA DACA ISUS NU A FUTUT FEMEI ,SAU POATE A FACUT-O ,DAR DUPA BIBLIA NU A FACUT-O ,ASTA NU INSEAMNA CA SEXUL,FIE EL SI IN CADRUL CASATORIEI E UN PACAT !!!!
2)BIBLIA NU A SCRIS-O DUMNEZEU! A DAT-O CUMVA PRIN FAX LUI MOISE ?SAU CUM ?
BIBLIA E SCRISA DE OAMENI PE O PERIOADA DE CATEVA MII DE ANI .
ABIA CONSTANTIN CEL MARE ,DIN MOTIVE POLITICE A CONVOCAT CONCILIUL DE LA NICEA DIN 325 E.N SI A DICTAT CE CARTI SA INTRE IN COLECTIE SI CE NU !SE STIE CA UNICUL SCOP A LUI ERA REUNIFICAREA IMPERIULUI ROMAN SI CA ACEST CONSTANTIn NU A FOST UN CRESTIN ,FIIND BOTEZAT ABIA CAND II ERA PEIREA APROAPE .
SI TREBUIE SA TE DEZAMAGESC,SUNT MAI MULTI DUMNEZEI ,IN IMAGINATIA OMULUI ,CEL PUTIN,IAR EU NU CRED IN DUMNEZEUL TAU .PUNCT !
A SPUNE CA UNELE LEGI NU MAI SUNT VALABILE PTR CA ATUNCI AIA ERAU SALBATICI SI NU INTELEGEAU DE VORBA BUNA SI NUMAI DE AMENINTARI ,ATUNCI DA-O-N PULA DE TRABA !
ADICA DUMNEZEU A ZIS CHESTIILE ALEA LA VRAJEALA ...BA DACA NU FACETI CE VA ZIC EU ,VA FUT ...DA ACUM NA,SUNTETI CIVILIZATI,GATA NU VA MAI FUT ...NU MAI TRE SA IMPLINITI LEGILE ALEA CU SABATU ,CU JERTFELE ,CU PORCU ...E, ERAM PLICTISIT ATUNCI ,ACUMA V-ATI CIVILIZAT ,GATA ..NUMAI POPONARII NU AU VOIE ,CA DE , FIUL MEU NU S-A FUTUT IN CUR .MIE IMI PLAC FEMEILE ,DAR ACOLO LA LOCUL LOR .
TU TE-AI VAZUT CAND AI SCRIS TAMPENIILE ALEA ?
NU AI VENIT CU NICI UN ARGUMENT .DOAR CEL RELIGIOS ,PE CARE SINCER ..IMI PARE RAU PTR EFORTUL TAU ,DAR MA PIS PE EL ...IMI CER SCUZE DE EXPRESIE .
SI TE ROG SA STUDIEZI FORTE BINE PSIHOLOGIA UMANA ,FARA PREJUDECATI RELIGIOASE .
TRAGI LINIE SI JUDECI FARA SA CUNOSTI A D E V A R U L !!!
NU POTI PUNE TALHARUL ,CURVARUL IN RAND CU HOMOSEXUALUL .
SUNT CONCEPTE TOTAL SEPARATE !
SA FI GAY NU E O ALEGERE !!!
A INTRETINE ACTE SEXUALE HOMOSEXUALE ESTE O ALEGERE !
A FI HETERO NU E O ALEGERE !
A INTRETINE ACTE SEXUALE HETEROSEXUALE E O ALEGERE !
EU AM FOST GAY SI CAT NU AM AVUT O VIATA SEXUALA ,LA FEL SI TU ,AI FOST HETERO INAINTE SA ITI INCEPI VIATA SEXUALA .
DA DOVADA DE EMPATISM !
DA AI AVUT ,SAU AI ATRACTIE FATA DE BARBATI DAR SI FATA DE FEMEI ,SE NUMESTE BISEXUALITATE .AICI POTI ALEGE !
ORI UNA ORI ALTA .UNII NU SE DECID SI GUSTA DIN AMANDOUA ,DUPA O ANUMITA VARSTA ISI CAUTA O FEMEIE PTR CA E MAI COMOD DPDV SOCIAL .
DAR ASTA SE NUMESTE BISEXUALITATE .IAR CHESTIUNEA DE A ALEGE E PERFECT APLICABILA .
MAI CONCIS DE ATAT NU POT FI .
DACA AS FI AVUT ATRACTIE FATA DE FEMEI 0,5 % AS FI ALES FEMEILE .DAR NU EXISTA NICI ATAT !!!!
EU TE INTELEG PE TINE ,TU PE MINE MA POTI INTELEGE ?
DE CE MA FACI INFRACTOR ?DOAR PTR CA IUBESC ?
NU CONFUNDA SEXUL CU IUBIREA .SUNT DOUA CHESTIUNI TOTAL SEPARATE !
SUNT UNII BARBATI CARE CAUTA DOAR SEX ...DAR SUNT ALTII CARE CAUTA IUBIRE.
EU AM CAUTAT IUBIRE SI AM GASIT .
CA E GREU ? CE OM SI-AR ALEGE SA TRAIASCA OCARAT DE LUME ,DOAR PTR 2 SECUNDE DE ORGASM ?
NU CREZI CA E MAI MULT DECAT ATAT ?
BARBATII POT IUBII BARBATI !
IAR IUBIREA FACE CE VREA EA !
EA DICTEAZA ,IAR DACA EA DECIDE SA UNEASCA DOI BARBATI ,O FACE PTR A DEMONSTRA CA ESTE FARA GRANITE ,NELIMITATA ,CA DOBOARA GRANITE PUSE DE OAMENI !
CINE E IUBIREA ?
CU RESPEC .
Mai mult de atat chiar nu mai aveam ce scrie ,sperand ca o sa ma lase in pace .Am folosit un limbaj vulgar din cauza probei imaginative la care m-a supus.Nu stiu ce sa zic ...nu mi-l pot imagina pe tata facand sex cu mama ...dar asta nu inseamna ca nu a facut .
Iar chestia cu imaginatul a ceea ce face unu si altul in dormitor ,deja trece in domeniul patologicului !

Credeti ca a avut decenta sa imi dea pace ?
Nu ! Nu se lasa si imi raspunde :

Îmi vine greu să cred că ai crescut într-o familie de pocăiți. Păcat de părinții ăia!
Mă uit la ce scrii și sunt stupefiat.
Vorbești de iubire și scrii FUT, FUTE, FUTUT, PULĂ. Astea nu sunt cuvinte pe care le folosește un om care iubește, ci un om care, în mod clar, habar nu are ce este iubirea.
Să spui că oamenii au scris Biblia, mi se pare la fel de incredibil, în condițiile în care nici cele mai luminate minți din toate timpurile nu ar putea concepe nici măcar o singură carte din Biblie! Oamenii au scris-o doar din punct de vedere fizic, material, dar cuvintele din Biblie au fost insuflate de Dumnezeu, căci numai o inteligență superioară și atotcunoscătoare (a întregii creații, nu numai a omului) ar putea vorbi direct sufletului uman prin cuvinte care să-l poată transforma în mod individual. Dacă acele cuvinte nu ar vorbi fiecărui suflet în parte, atunci Biblia ar fi doar o poveste frumoasă cu final nefericit.
Sunt probabil sute de mii de dumnezei, dacă nu milioane în mintea oamenilor, dar a celor cu mintea înnegrită de patimi, de scârbă, de mizerie, doar în mintea lor sunt atâția dumnezei.
Pentru omul care trăiește în adevăr, există un singur Dumnezeu, Cel care este Adevărul. Așa cum adevărul este unul singur și nu mai multe, așa există un singur Dumnezeu, iar El este cel din Biblie.
Adevărul doare, când trăiești în minciună și ți-e greu să renunți la stilul ăsta de viață și să accepți că ai greșit și ești strâns-lipit de greșeală, însă... adevărul este adevăr oricum ai încerca tu să-l ascunzi, să-l renegi și să-l întorci pe dos. Nu există altul, iar El spune că tot cel ce trăiește în afara Lui este păcătos, deci este oricare dintre cele enumerate de mine și chiar mai rău, în aceeași măsură: homosexual, tâlhar, curvar, pedofil, zoofil, malahian, bețiv, etc. Sunt o mulțime de păcate în lume, iar ele cântăresc la fel în fața lui Dumnezeu dacă nu te pocăiești de ele, cu ajutorul Lui.
Nici un om nu se naște greșit, căci Dumnezeu NU greșește. Omul greșește prin alegerile pe care le face. Tot ceea ce ești este rezultatul unor alegeri sau lipsa unor alegeri pe care trebuia să le faci la un moment dat, în funcție de situație. Dacă nu ai ales să înveți, vei deveni muncitor necalificat sau hoț. Nu o să poți spune că te-ai născut prost. Că Dumnezeu te-a făcut așa! Dacă ai fumat în viață și ai făcut TBC nu poți să spui că te-ai născut cu plămânii plini de tutun... Și exemplele pot continua la nesfârșit.
Că homosexualitatea este o alegere și nu un dat este evident încă din creația omului: bărbat și femeie I-a făcut. NU bărbat și bărbat sau femeie și femeie. Și Le-a spus: Creșteți, înmulțiți-vă și stăpâniți pământul! Le-a spus Dumnezeu cumva: „Creșteți, iubiți și faceți sex și faceți ce vreți!”? NU! Le-a spus „Înmulțiți-vă!”
Când doi bărbați sau două femei se vor putea înmulți între ei/ele, în mod natural, atunci vei fi îndreptățit să spui că homosexualitatea este înnăscută și că Dumnezeu așa a conceput creația. Până atunci, NU!
În ultimul rând, căci nici eu nu vreau „să o mai lungim” aiurea, vreau să îți aduc aminte că cei care iau numele Domnului Dumnezeu în deșert, cum ai tot făcut-o tu, vor fi pedepsiți negreșit.
Și poate cea mai mare pedeapsă este chiar întunericul din minte, pe care, în mod nefericit, îl credem lumină și adevăr, pentru că, în fond, ne atragem pedeapsa singuri, nici măcar ea nu-i dorită de Dumnezeu.
Așa cum ai fost pe punctul de a-ți lua viața, așa vei cădea din nou, pentru că singur îți sapi groapa. Când viața ta va începe să se prăbușească, îți vei aduce aminte de cuvintele mele, și vei regreta că nu le-ai dat crezare și nu ai acceptat ajutorul oferit gratuit de Dumnezeu, cu milă, nu cu mânie. Și când va veni acea clipă în care totul va fi pierdut pentru tine și pentru ideea ta total greșită de viață, Îl vei recunoaște pe Dumnezeul Bibliei și El Însuși îți va întinde Dreapta Lui pentru a te scoate din nou din moarte, și atunci vei ști că Domnul Dumnezeul tău e Unul Sfânt și Unul Bun, Cel care te vindecă!
Dacă și în acel moment Îl vei sfida și vei refuza mântuirea Lui, atunci vei fi dat pe vecie celui pe care ai decis să-l slujești: Satanei.
Și ca răspuns la încheierea ta „CINE E IUBIREA?” îți spun: „Dumnezeu este iubire”, iar El este oglinda în care ne vom regăsi noi: după cum ne uităm în ea, așa ne vom și vedea.
Dumnezeu să te ajute și să te scoată din mocirlă cât mai repede! Amin! "

Ehehehe!!!! Domnul in lipsa de argumente face o comparatie intre TBC si homosexualitate !
Si acum imi fac cruci de cat de rau intentionat e omul asta !
Nu ma las si ii raspund ,in ciuda orei foarte tarzii si a oboselii crancene:

Pe 21.10.2011 03:24, a****** a scris:
Domnul meu ,inca o data ."Fut,a fute ,pula ,sunt cuvinte din vocabularul limbii romane care definesc anumite organe si alte activitati ,sa le spunem asa .
De ce vi cu argumente fara nicio valoare ?
Cunosc cupluri heterosexuale care NU SE POT INMULTII !!!!!NU POT ,EL ESTE STERIL ,ASA L-O LASAT AL DI SUS !!!
Ei nu sunt intr-o relatie normala ,doar pentru ca nu pot avea urmasi ?!
Din nou sunt stupefiat de argumentele voastre !!!Stupefiat si oripilat !!!
ADICA ,ACEASTA CATEGORIE DE OAMENI SUNT CONDAMNATI I N RELATIA LOR PT SIMPLU MOTIV CA NU POT PERPETUA SPECIA ?
D-VOASTRA FACETI SEX DOAR PENTRU A VA INMULTII ?
CATI DINTRE ,VOI ASTIA CREDULI ,PARDON CREDINCIOSI ,FAC SEX DOAR PENTRU PROCREERE ?
PLUS CA ACEASTA PORUNCA S-A INTORS IMPOTRIVA NOASTRA UCIGANDU-NE !
SUNTEM DEJA 7!!!!!!!MILIARDE DE OAMENI ,PLANETA NU VA MAI AVEA RESURSE SA MENTINA O POPULATIE TRIPLATA IN CATIVA ZECI DE ANI !
Ce e asa greu de acceptat ? CA SUNT OAMENI CARE IUBESC OAMENI ?!
DE CE REDUCI TOTUL LA SEX ?!
EU VORBESC DE IUBIRE ,TU DE SEX!!!
BIBLIA A FOST SCRISA DE OAMENI !!!!
CONSTATIN CEL MARE A DECIS CARTILE CARE SA O ALCATUIASCA LA CONCILIUL DE LA NICEA DIN 325 .CITESTE ISTORIA BISERICII.
In acelasi edicT care clarifica treaba religioasa ,omu asta sfant ,porunceste sa ii fie asasinat cumnatul si nepotul ,adica barbatu lu' sora-sa si copilul acestuia .
Normal ca din motive politice .Asta a facut Biblia !!!!
El a hotarat ce sa intre si ce nu .El a consimntit traiectoria pe care crestinismul a apucat-o !!!
E istorie ,citeste !!!
Au fost peste 33 de evanghelii ,au supravietuit doar 4!!!
Tora a fost ciopartita !!!Evreii nici nu vor sa vada in ce hal a fost hacuita Tora ,care se vrea a fi vechiul testament .
Chiar nu vezi imaginea de ansamblu ?
Oare citesti ce iti spun eu ?
Crezi ca am inventat eu ,sau altii ?
Religia ta a supravietuit doar din superstitii impuse de biserica cu ajutorul terorii ! Un sfert din populatia lumii a fost decimata de sfanta inchizitie in 500 de ani de domnie !
ASTA E DUMNEZEUL TAU !
EU IL RESPING CU CEA MAI MARE FERMITATE SI RESPONSABILITATE !
Te rog,nu te mai preocupa de siguranta mantuirii mele ...ce folos sa fiu "mantuit" fara sa fiu impreuna cu cel pe care il iubesc ?
Ai accepta o viata vesnica fara fiinta pe care o iubesti ?
Nu poti face compartii intre tutun si tbc si homosexualitate .
E ca si cum ai spune ca de aia te doare capu ca ai ochii albastrii .
INTELEGE !UNA E A FI GAY SI ALTA A FACE SEX GAY!
Inelege ! HOMOSEXUALITATEA E INASCUTA !!
DUMNEZEU NU A GRESIT !
VOI GRESITI CREZAND CA LE STITI PE TOATE !
DE CE NU AVEA VOIE UN HANDICAPAT SA PARTICIPE LA RITUALURI IN V.T ?
DE CE NU AVEA VOIE UN HANDICAPAT IN BISERICA PANA PRIN 1800 ?
CINE A GRESIT FACANDU-L SA SE NASCA FARA O MANA ,SAU FARA UN PICIOR ?
DRAGUL MEU ,BINEFACATOR,
SUNT OM ,SUNT BARBAT ,AM OCHII CAPRUI,SUNT BRUNET,SUNT GAY .SUNT CATEVA CARACTERISTICI CU CARE M-AM NASCUT !
AM 170 CM ,66 KG .ASTA SUNT .
PS.
SA STII CA NU M-AM APUCAT SA MA ..FUT ...CA NU AM ALT TERMEN ...CU BAIETI DE INDATA CE MI S-A SCULAT ..PARDON ADICA DE PRIMA DATA CAND PENISUL MEU A AVUT PRIMA ERECTIE .
NU !!!!
AM ASTEPTAT 15 !!!!!ANI CA DUMNEZEU SA MA VINDECE !!!
AM ASCULTAT VOCI CA A TALE CARE MA CONDAMNAU !
DAR ,INR-UN TARZIU AM AUZIT SOAPTA LUI ISUS ,CARE IMI SPUNEA CA NU SUNT BOLNAV,CA EL M-A FACUT ASA ,CA SA ISI ARETE GLORIA SI SLAVA !
ASEMENI ORBULUI ,A TREBUIT SA FIE ASA ,PENTRU CA EL SA ISI SAVARSEASCA LUCRAREA LA UN MOMENT DAT ,IAR MISIUNEA MEA E SA VA LUMINEZ PE VOI ,CEI CARE ZICETI CA VEDETI ,DAR UMBLATI IN INTUNERIC ,SPUNETI CA AUZITI ,DAR SUNTETI SURZI .
AVETI OCHI DAR NU VEDETI ,URECHI DAR NU AUZITI .
FARISEI SI CARTURARI FATARNICI ! AVETI CHEILE IMPARATIEI ,NU INTRATI ,DAR NICI NU LASATI PE ALTII SA INTRE .
STII DE CE A FOST OMARAT ISUS ?LASAM LA OPARTE PARTEA CU PACATELE OMENIRII ..E PRAF IN OCHII .
EL ERA ,SI ESTE ADEVARUL !!!IAR ADEVARUL DOARE ! SI INCA CUM !!!!
DE CE ISUS A IERTAT PE CURVA ?DE CE A ZIS "CINE E FARA PACAT SA RIDICE PIATRA SI SA DEA ?"
DE CE MANCA CU PACATOSII (IAR IN ACEA VREME PACATOSII ERAU INCHINATORII LA IDOLI SI CHIAR SI HOMOSEXUALII )SI CU VAMESII ?
DE CE UMBLA CU 12 BARBATII ?
TI L-AI INCHIPUII PE ISUS SARUTAND UN BARBAT ?
A FACUT-O ! L-A SARUTAT PE IUDA !PE BUZE !
D E S T E P A R E A !
SCOALA-TE SI TE SCUTURA DE PREJUDECATI !
NU MAI JUDECA UN STIL DE VIATA DUPA DOUA TREI CURVE .
NU POTI CATALOGA O INTRAGA OMENIRE DUPA FILME PORNO !
LA 27 DE ANI AM CUNOSCUT PRIMUL OM DIN VIATA MEA !
ACUM AM O RELATIE CU UN OM ,O RELATIE BAZATA PE ACELEASI PRINCIPII CA ORICARE ALTA RELATIE !
NU ZIC CA E PERFECTA ,DAR NU E NICI CEA MAI REA !
NOAPTE BUNA ,MA PUN SI EU LA SOMN PTR CA ,STII NOI GAYI ,MUNCIM GREU PENTRU PAINEA CEA DE TOATE ZILELE .
SAPTAMANA ASTA A AVUT 9 ZILE DIN 5 PENTRU  .
DAR MI-AM GASIT TIMP SA ITI CITESC ABERATIILE .CONSIDERA-TE NOROCOS .
NU MAI BATE APA IN PIUA CA DEGEABA !
CA ITI PLACE CA NU ,ISUS MA IUBESTE !EU IL IUBESC ,IAR ASTA IMI E DEAJUNS !
SI SUNT FERICIT !
TU ESTI MULTUMIT DE CE AI ?
SAU ESTI FRUSTRAT DE FERICIREA ALTORA ?
CA ALTII POT AVEA PARTE DE IUBIRE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ,IAR TU NU !
POT CITII PRINTRE RANDURI SI VAD CA ESTI NEFERICIT SI AFECTAT DE FERICIREA ALTORA SI VREI SA COMPENSEZI PRIN RELIGIE .O SA FI FOARTE DEZAMAGIT ,DUMNEZEUL TAU TE VA DEZAMAGIT ,ASA CUM A MAI FACUT-O CU MILIARDE DE OAMENI .PTR CA DUMNEZEUL TAU E RELIGIA SI O CARTE ...NUMITA BIBLIE !
TRECI MAI DEPARTE ,DESCOPERA ADEVARATA IUBIRE ,ADEVARATUL DUMNEZEU IAR ATUNCI VEI FI CU ADEVARAT LIBER !


Domnul continua in stilu-i caracteristic ...urmand sa ma lase in plata domnului :))
" 1. Greșit că Biblia a fost alcătuită de Constantin cel Mare. Faci confuzi între a stabili adevărul și a IMPUNE adevărul, așa cum crezi tu. Mare înșelare!

2. Că Hristos a fost homosexual, numai mintea sucită a dracului putea face asta. Poate că „iisusul” arătat ție a fost un drac deghizat (că doar n-o fi nebun să ți se arate cum e în realitate, că te-ai „căca" pe tine de frică, să vorbesc pe înțelesul tău).

3. După lungimea mesajului tău, nu pot să constat decât că ai o maaaaare frământare astupată de niște frustrări.

Domnul să te aibă în pază, dacă mai poate, câtă vreme tu Îl refuzi sistematic, luându-l pe drac în brațe și crezând că e Dumnezeu. Minciuna perfectă, încă de la începutul omenirii, care văd că mai funcționează și azi.

Când te vei hotărî să o iei pe unde trebuie (nu prin dos, ca să zic așa), îți voi sta la dispoziție. Poți păstra adresa și mesajele mele.
Până atunci, vorbim degeaba...


Doamne ajută! "

 
Am decis sa nu ii mai raspund ,ajungand la concluzia ca vorbesc degeaba .
Indemnul meu la ratiune nu prinde la o minte inghetata si frigida .
Domnu ajunge la concluzia ca daca nu esti deacord cu ce spune el ,esti frustrat ...
Eu raman la ideea ca nimeni nu te pune responsabil pentru mantuirea altora !
Viata ta e viata ta si numai a ta !
Decizile sunt personale in armonie cu principiile pe care le ai .Daca esti crestin si crezi asa ...bine domnule,crede ..dar la tine acasa ,intre patru pareti ,ca si tu ma pui sa imi tin iubitul de mana,sa il sarut ,tot intre patru pereti .
Nu am inteles de ce ,acest "vestitor" se labareste pe siturile gay !
Daca nu ma intereseaza de ortodoxie,nazism si legionari...domnule ,nu intru nici macar sa pun comentarii ...NU EXISTA ptr mine .Nu m-a pus nimeni cenzor sa ii indrept pe unu si pe altul .
Cine stie...Nebuni sunt la toate colturile ,iar cu nebunii nu trebuie sa ai discuti in contradictoriu.