marți, 6 noiembrie 2012

Vadim fata cu ...stoarfel si reactiunea !

Ador Romania!!!
E tara minunilor  de tot felul, a tuturor posibilitatilor!
Cine zicea ca America e tara tuturor posibilitatilor? America?! Fix sfanta Pula!!
Citeam "presa" pe telefonul mobil si din link in link ajung pe "Libertatea.ro".Trecem peste obisnuitul sex in toaletele din scolile Romaniei si ajung la ...Tudy! Vi-l mai amintiti pe Tudy? Ala! Exact iubitul lui Oana Zavoranu, aia pentru care "Voyo.ro" ne cere 3 euro ca sa ii vedem apucaturile de mare vedeta!
Exact! Se masturba si se excita la gandul cum i-ar trage-o ei "artistei". Ei bine am aflat de pe "libertatea"ca a comis-o din nou! Istenem!

Prima reactie a lui Tudy care facea asta :


....iar apoi asta :
(cah ...ce scarbos !)

...dupa care ...asta !!!!!


..nu stiu care a fost prima reactie, ma doare in pula de reactia lui! Dar frate e Tudy! Se masturbeaza! Super cool! Trebuie sa fie subiect de... presa.
Saraca oglinda!
Pai, imi zic, e un tabloid ...ce pusca mea sa publice ... daca nu astfel de ...chestii !
Intru pe "realitatea.net".Si peste ce dau !!!!
WAW!!!Scandalul scandalurilor !

Vadim Tudor versus Moculeasca si Zavorancele(mama si fiica ).
De unde a aparut scandalul ...nu stiu ..nu ma intereseaza.

Cert e ca sunt in extaz de ...scarbit !

      Am ajuns sa cred ca traiesc intr-o tara plina de tampiti cu creierele spalate care urmaresc televiziuni  in cautare  disperata de audienta!
O tara plina de idioti care rad cu gurile pana la urechi cand ii moare capra vecinului, o tara de cretini care nu reactioneaza cand cei care o conduc, care ne conduc, taie pensii salarii, divertisment gratis pe net, doar pentru as creste propriul profit, tara care isi merita saracia!
       
          E incredibil! Incredibil! Dar incredibil unde s-a ajuns dupa 20 de ani de democratie!
Vadim balacarindu-se cu toate stoarfele, unu care ejaculeaza pe o oglinda si o masa de infometati lipiti de canapele si fotolii cu "tevelici" ca nu cumva sa isi aminteasca ca le este foame iar in frigider e intuneric bezana(curentul e in mana baietilor destepti), o  tara care se vrea decuplata de la reteaua mondiala de comunicatii(daca internetul ar avea un buton,guvernantii,bancherii si corporatistii, l-ar inchide si ar ingropa intrerupatorul) avizi de a percepe taxe si pe micronul de praf de pe tastatura, o tara in care educatia a fost redusa la sex oral in toaletele scolilor!
Asta e Romania !

            Sunt mandru ca sunt roman. Maine ma duc  sa platesc abonament la voyo,dupa care sterg istoricul cu filme piratate si torente, ma uit cuminte la canalele tv agreate de CNA dupa care  ma masturbez pe oglinda, imi i-au vecina la pumni si palme, pentru ca vorba  lui Becani:"mi-s putin misogin", si ma gandesc o sa dau o muie unui coleg de munca in toaleta maine la serviciu.
Sunt mandru ca sunt roman! Pervers,scandalagiu si mafiot !DAR NU PIRAT,IN PULA MEA!
JOS PIRATERIA ONLINE !