marți, 19 februarie 2013

Romanul,hotii si poponarii

        Gata!M-am enervat la culme ! Citeam un articol p-aici si asa cum stiti si voi comentariile articolelor sunt mai bune ca articolul in sine .
Intrand deci acolo si citind parerile romanilor cu privire la un sondaj facut de Fundatia Soros din Romania,in care 80% dintr romani considera ca homosexualitatea nu are nicio justificare,coroborat cu alte studii ale C.N.C.D (Consiliul National de Combatere a Discriminarii) prin care se etaleaza dispretul romanilor la adresa personalor gay,m-a facut sa ma opresc si sa intreb :dragii mei,pe voi va intereseaza cu cine mi-o trag,cat de des mi-o trag,cu cine merg pe strada de mana,pe cine sarut si nu va intereseaza cine,cat va FURA ?
E interesant ca aproape 45% dintre romani s-ar simnti deranjati de un coleg gay,dar tot atator romani nu le pasa ca patronul ii fura la ore suplimentare,la bonusuri,zile legale de odihna,la faptul ca nu patronul nu le creste leafa anual in rapot cu infalatia,etc,dar se simnt a dracu de lezati ca mi-s eu gay,daca as fi colegul lor,sa zicem.
Oare cat de lezati s-ar simnti daca ar sti ca seful lor e gay ?

          Apoi mai interesant ar fi ca aproape 60 % s-ar simnti oripilati daca medicul lor ar fi gay !!!Dar ii doare in pula pe astia 60% ca trebuie sa plateasca spaga peste spaga la medici hetero,ca altfel nici pula lui Dumnezo nu-i baga in seama,ca trebuie sa cumpere de la pansament,ata,perfuzii pana la medicamente de orice fel daca indraznesti sa te inbolnavesti desi ai platit asigurati o viata intreaga !

O alta neleguire care nu o suporta peste 50% dintre compatrioti e atunci cand doi barbati se tin de mana .E crima,fatele meu!Da nu-i bai daca smecherasii de cartier umbla tinandu-se de mana cu ...baionetele,cutitele,sabiile ninja si ataca tot ce mista,e ok!Gayi sa nu se tina de mana,numai asa putem ajuta la propasirea neamului romanesc!

Intorcandu-ma la cei 80 % care nu dau homosexualitatii nicio justificare,ii intreb: voi vedeti vreo justificare pentru cei 50 de miliarde de euro care se fura din buzunarele voastre,FRAIERILOR ?!!!
Se fura prin evaziune fiscala(suntem pe locul doi in Europa),prin coruptie si licitatii dedicate !Asa spun astia de la "Bank News".Deci frati romani homofobi 30 % din pib-ul Romaniei,adica a ceea ce produceti voi ,ce producem noi toti, e furat !!!Iar asta se reflecta in nivelul vostru(herero) si al nostru(gay) de trai !
Bineinteles ca la articolul celor de la "BN" e doar un comentariu,dar la cel cu poponari de la "KMKZ"e o coada luuuuuunga sa ajunga !
Acum,hai sa punem de-o concluzie!
Cine sunt cei care va pericliteaz stilul vostru de viata ?
Cine va umbla in buzunare ?
Cine va umileste zilnic cand mergeti sa cumparati o reteta si vedeti ca nu va permiteti ?
Cine pericliteaza existenta ca neam ?CINE ?
Gayi?
Adevarul e ca ne meritam soarta !
Totusi ,desteapta-te romane !!!!!