vineri, 26 august 2011

Imparatul Romaniei,nea Jiji

"Vreu sa ma lupt cu ailalti " ,spune "domnul" Gigi Becali.
Traiesc intr-o tara a contrastelor dasa la extrem,contraste care dau nastere la paradoxuri incredibile!De exemplu ma voi duce la vot in 2014, sa aleg presedintele Romaniei si va candida si unu pentru locul de... imparat .Sau bine ,unu care vrea transformarea Romaniei intr-o imparatie .
Cum se va numi oare ?
Imparatia luminata a Romaniei ?Iar noi cei de rand ,cum vom fi numiti ?Supusii imparatului ?
Am tot incercat sa il ignor pe tampitu asta de oier ,de cioban...cred ca jignesc ciobanii ,totusi ,daca il compar cu ei ,dar pare se ca nu poate fi ignorat la nesfarsit .
Si uite asa nea JIJI vrea la Cotroceni.La palatul Cotroceni ,iar daca e un palat musai sa fie si un imparat .
Get Adobe Flash player
Asa pios cu e ,mai da niste dolari la Dumnezeu si pe langa locul fruntas din Rai ,unde deja preoti cu crucea-n frunte, i-au pregatit o loja speciala ,pusa un pic mai sus ca a lui Dumnezeu ,nu de alta da el a cumparat loc de vip si trebuie sa aiba o priveliste panoramica ,spera sa isi cumpere si locul de "imparat" in Gradina Maicii Domnului .Tulai Istenem ce fain am zis-o!
Doi in unu .Dar sa nu ne pripi,nu inca ...peste noua lui ,atunci ii va naste ...pardon va fata mintea (ma indoiesc ca are asa ceva )niste idei geniale care sa il propulseze in fruntea impartiei .
Vreti sa ajungeti presedinte ?Nu!!! Eu vreau imparat !Si vorbeste foarte serios ,spune idiotul(in sensul de om cu idei ).Ca acum are experienta ,e europarlamentar,ce pula mea .
Ma fratilor ,da e plina tara asta de prosti !Prosti tinuti pe spinarea noastra !
Cum poate un astfel de incult sa ocupe timpi de antena ??Inteleg ca Steaua face si desface ,dar Steaua ar stralucii si mai tare daca nu ar fi cazut pe mainile idiotului astuia .
Asta ii confera atata ...popularitate ,sa zicem .
Oricum ,cand il vad pe nea Jiji ma apuca o ...scarba ....ca pe rechini de crema lui Naomi.
Nea Jiji ,du-te fa ,si te labareste altundeva ...ca ne cam faci de minune ..Ne e rusine cu tine !Nu e vre-un un post liber la drenat kk pe undeva?Sa-i dam omului o ocupatie ca se cam plictiseste .