sâmbătă, 30 octombrie 2010

Credinta ta l-a omorat

"Inainte a spune "Amin" in casele vostre la locul vostru de munca ,ganditi-va si amintiti-va . Un copil asculta."Mary Griffith.

"Rugaciuni pentru Bobby"sau mai cunoscut cu titlul in engleza "Prayers for Bobby " e un film exceptional.E filmul care l-am privit cu mama mea ,e filmul la care mama mea a plans ,e filmu la finalul caruia ,ea ,m-a rugat sa nu fac ceea ce a facut Bobby ,ca orice ar fi este mama mea si ca ea ma iubeste .

Filmul pe care apoi l-a revazut ,fara mine, incercand sa surprinda amanunte ,sa inteleaga ,sa ma inteleaga .
E greu, daca nu chiar imposibil sa realizezi ca fiul tau e diferit dar e mult mai greu cand realizezi ca il poti pierde si nimic nu il mai poate aduce inapoi.L-ai accepta asa cum era,doar sa fie acasa de sarbatori ,de zile onomastice la un capatai de pat de spital.
Ai vrea sa iti poata spuna o vorba buna ,dar el nu mai este ,pentru un simplu motiv, tu nu ti-ai dorit un fiu gay ,iar el acum este ascuns sub o piatra ,este pulbere de stele care licare din neat.Este acolo ,este in inima ta ,dar atat de departe, stiind ca tu l-ai alungat ca credinta ta l-a omorat ,l-a indepartat.
Ai vrea sa ii saruti fruntea si sa ii urezi noapte buna,dar esti in genunchi in fata unui mormant sarutand o fotografie.
Atunci cand spuneti :"eu nu vreau un fiu homosexual ",ganditi-va  daca intr-adevar il vreti mort .