duminică, 6 ianuarie 2013

Inmormantarea care ar fi trebuit sa fie

E incredibil ceea ce mi-a fost dat sa aud si sa vad la tv zilele astea!
Faptul ca a murit Sergiu Nicolaescu  e o tragedie care afecteaza apropiatii familiei, ne aminteste ca in fata mortii suntem atat de egali iar moartea nu ocoleste pe nimeni.

A murit Sergiu Nicolaescu, in urma lui a ramas,pe langa enorma mostenire cinematografica,un testament defapt o vointa a maestrului cu privire la ce se va intampla cu trupul lui dupa moarte.

Aceasta vointa a infuriat o mana de babalaci care s-au vazut lipsiti de pomana de dupa slujba !
Asa cum spuneam la inceput ,ce mi s-a dat sa vad si sa aud in momentul cand sicriul cu trupul maestrului era purtat spre crematoriu mi-a facut parul maciuca !
Crestinii ortodocsi HUIDUIAU o vaduva care a respectat vointa sotului ei !
 Unii ,pentru simplu fapt ca au vazut un film de-a lui Sergiu,cred ca au drept de viata si moarte asupra vointei lui !
Daca pana nu demult aveam doar impresia ca traiesc intr-o tara plina cu debili mintali si prostalai,azi mi se confirama aceasta impresie!
Lipsa unor poponari frustrati,imbracati in fuste colorate,care imprastie cu tamaie lalaind un fel de cantec care evoca o divinitate invizibila,iar pentru asta mai cer si bani ,au ridicat valuri de manie  unei populatii indobitocite,cretine si flamande !Bocete,tamaie si sobor de preoti ,dar inainte de toate POMANA de dupa ,daca nu a fost ...hai sa huiduiesc,sa fluier ca pe stadion,LA O INMORMANTARE !!!!!
O isterica plangea mai ceva ca nevasta regizorului ca ea unde ii  va aprinde o lumanare!!!!!!
GIZAS!!!Proast-o , aprinde-o pe linia de metrou,dar primadata ai grija sa vezi luminitele din fundul tunelului !

Sergiu draga,prin decizia ta iti dai seama ca ai saracit biserica? Iti dai seama cate lumanari nu s-au vandut ?!Cati bani au pierdut ?
JALNIC !!!!

Toata afacerea asta  ar fi fost o comedie buna,demna de cascadorii rasului,daca s-ar fi petrecut in...Bujumbura-Burghina Faso,dar s-a intamplat in Romania secolului 21!
Pentru unii nu conteaza vointa personala,credeam ca pentru putini,dar m-am inselat!Conteaza vointa colectiva!Vrei ceva ,iar noi nu vrem sa fie cum vrei tu ? HUIDUIM si cerem guvernului sa iti impuna vointa colectiva !
Se pare ca indobitocirea e atat de mare,incat dreptul la o viata personala,condusa de propriile principii iti este interzisa de majoritate in Romania secolului 21 !
Nu ai voie sa crezi,sa simnti,sa traiesti altfel decat ..."marii" cre(s)tini ortodocsi...si nu numai !
Inmixtiunea in treburile altora e un sport national in Romania,nimeni nu mai poate contesta chestia aceasta,dar dragii mei ,pana unde si pana cand vom mai practica astfel de "sporturi" extreme ?

Intr-adevar,rusine ! Rusine sa le fie acelora care au fluierat un MORT si pe familia acestuia !
De ce ?
Pentru ca nu au primit pomana ?
Halal popor!
Mi-e scarba !