duminică, 6 ianuarie 2013

Inmormantarea care ar fi trebuit sa fie

E incredibil ceea ce mi-a fost dat sa aud si sa vad la tv zilele astea!
Faptul ca a murit Sergiu Nicolaescu  e o tragedie care afecteaza apropiatii familiei, ne aminteste ca in fata mortii suntem atat de egali iar moartea nu ocoleste pe nimeni.

A murit Sergiu Nicolaescu, in urma lui a ramas,pe langa enorma mostenire cinematografica,un testament defapt o vointa a maestrului cu privire la ce se va intampla cu trupul lui dupa moarte.

Aceasta vointa a infuriat o mana de babalaci care s-au vazut lipsiti de pomana de dupa slujba !
Asa cum spuneam la inceput ,ce mi s-a dat sa vad si sa aud in momentul cand sicriul cu trupul maestrului era purtat spre crematoriu mi-a facut parul maciuca !
Crestinii ortodocsi HUIDUIAU o vaduva care a respectat vointa sotului ei !
 Unii ,pentru simplu fapt ca au vazut un film de-a lui Sergiu,cred ca au drept de viata si moarte asupra vointei lui !
Daca pana nu demult aveam doar impresia ca traiesc intr-o tara plina cu debili mintali si prostalai,azi mi se confirama aceasta impresie!
Lipsa unor poponari frustrati,imbracati in fuste colorate,care imprastie cu tamaie lalaind un fel de cantec care evoca o divinitate invizibila,iar pentru asta mai cer si bani ,au ridicat valuri de manie  unei populatii indobitocite,cretine si flamande !



Bocete,tamaie si sobor de preoti ,dar inainte de toate POMANA de dupa ,daca nu a fost ...hai sa huiduiesc,sa fluier ca pe stadion,LA O INMORMANTARE !!!!!
O isterica plangea mai ceva ca nevasta regizorului ca ea unde ii  va aprinde o lumanare!!!!!!
GIZAS!!!Proast-o , aprinde-o pe linia de metrou,dar primadata ai grija sa vezi luminitele din fundul tunelului !

Sergiu draga,prin decizia ta iti dai seama ca ai saracit biserica? Iti dai seama cate lumanari nu s-au vandut ?!Cati bani au pierdut ?
JALNIC !!!!

Toata afacerea asta  ar fi fost o comedie buna,demna de cascadorii rasului,daca s-ar fi petrecut in...Bujumbura-Burghina Faso,dar s-a intamplat in Romania secolului 21!
Pentru unii nu conteaza vointa personala,credeam ca pentru putini,dar m-am inselat!Conteaza vointa colectiva!Vrei ceva ,iar noi nu vrem sa fie cum vrei tu ? HUIDUIM si cerem guvernului sa iti impuna vointa colectiva !
Se pare ca indobitocirea e atat de mare,incat dreptul la o viata personala,condusa de propriile principii iti este interzisa de majoritate in Romania secolului 21 !
Nu ai voie sa crezi,sa simnti,sa traiesti altfel decat ..."marii" cre(s)tini ortodocsi...si nu numai !
Inmixtiunea in treburile altora e un sport national in Romania,nimeni nu mai poate contesta chestia aceasta,dar dragii mei ,pana unde si pana cand vom mai practica astfel de "sporturi" extreme ?

Intr-adevar,rusine ! Rusine sa le fie acelora care au fluierat un MORT si pe familia acestuia !
De ce ?
Pentru ca nu au primit pomana ?
Halal popor!
Mi-e scarba !