duminică, 10 mai 2009

InCePuTuL Pe ScUrT

AM 30 DE ANI . 
 O VARSTA FRUMOASA ,O VARSTA LA CARE MAJORITATEA OAMENILOR AU DEJA O FAMILIE O CARIERA ... AU COPII SI UN SCOP IN VIATA .
EU NU AM NICIUNA NICI ALTA .

M-AM NASCUT INTR-O ZI DE DUMINICA SPRE LUNI ,O ZI FRIGUROASA DE IANUARIE . LA DOAR CATEVA LUNI DE VIATA AM CONTACTAT UN VIRUS ,CARE ERA SA MA OMOARE .LUNI DE ZILE S-AU LUPTAT MEDICII SA MA TINA IN VIATA .INFECTIA CU E-COLI A PROVOCAT MULTIPE COMPLICATII,IAR UNII MEDICI II SPUNEAU MAMEI SA SE PREGATEASCA CA NU MAI SUNT SANSE DE SUPRAVIETUIRE .CINEVA INCERCA SA FACA O CORECTIE ATUNCI ....
MA INTREB ,OARE DE CE NU A FACUT-O?
RUGACIUNILE MAMEI MELE ,CARE IMPLORAU DIVINITATEA SA MA CRUTE ?
POATE...DAR ACEL CINEVA A EZITAT ATUNCI ... SI RAU A FACUT . 

MI-AM REVENIT ,MIRACULOS ,AS SPUNE ,DESI PROGNOSTICURILE MEDICILOR ERAU MAI MULT DECAT SUMBRE . AU TRECUT IN LINISTE NISTE ANI ,ANII COPILARIEI ,IN CARE NU PREA REALIZAM MULTE ...AM PRINS ULTIMELE ZVAGNIRI ALE EPOCII DE AUR ,AM FOST SOIM SI PIONER AL PATRIEI ...AM CRESCUT INTR-O FAMILIE DE POCAITI CARE MI-AU DAT  O EDUCATIE RELIGIOASA SOLIDA SI UN EXEMPLU DE  MORALITATE STRICTA ,IN CARE TELEVIZORUL ERA POARTA SPRE IAD ,IAR NE MERSUL LA BISERICA BILETUL DE INTRARE .AU VENIT SI ANII ADOLESCENTEI ...CARE AU FACUT SA SUNE SIRENA REALITATII... TIN MINTE CA LA UNA DE ORELE DE ANATOMIE ,PROFESORUL,  EXPLICA FENOMENUL DE REPRODUCERE LA OM SI SCHIMBARILE CE AU LOC LA UN MOMENTDAT SI CA BAIETII DEVIN ATRASI DE FETE SI FETELE DE BAIETI...

AVEAM 14 ANI PE ATUNCI.IMI VENEA SA SAR IN SUS SI SA SPUN CA NU E ASA .CA LA MINE NU E ASA,CA NU SUNT ATRAS DE FETE CI DIMPOTRIVA DE BAIETI . IN NAIVITATEA MEA MIE MI SE PAREA NORMALA CHESTIA CARE O SIMTEAM SI ANORMAL CE-MI EXPLICA EL MIE .NU AM REALIZAT ENORMITATEA "ANORMALITATII"MELE .NU STIAM CA CEEA CE SIMNTEAM EU ARE UN NUME .NU-MI SPUSESE NIMENI .NU VORBISEM CU NIMENI DE CEEA CE SIMNTEAM EU . LA VREMEA ACEEA MI SE PAREA NESIMNIFICATIVA CHESTIUNEA .ERAM COPIL .
IN CLASA A 8 A IN REVISTA "SUPER MAGAZIN"POATE CEI DE-O SEAMA CU MINE SI-O MAI AMINTESC , A APRUT O POZA NEVINOVATA CU O SCENA DINTR-O PIESA DE TEATRU ,CARE SURPRINDEA DOI BARBATI ,UNUL IL INBRATISA PE LA SPATE PE CELALALT .REACTIA UNEI COLEGE A FOST SOCANTA PENTRU MINE : 'UITE SI LA POPONARII ASTA ' A RACNIT EA , RAZAND ... EU AM INTREBAT :'CE E AIA POPONAR '.LA CARE EA IMI RASPUNDE :HOMOSEXUALI,MA .NU STI CE E AIA ?

M-AM PREFACUT CA STIU ,DAR HABAR N-AVEAM .NU MAI AUZISEM IN VIATA MEA DE HOMOSEXUALI.APOI AM INTREBAT PE UN COLEG MAI APROPIAT ,CE E AIA HOMOSEXUAL,IMI TOT REPETAM CUVANTUL SA NU UIT CUMVA .
MI-A RASPUNS CA SUNT BARBATI CARE SE F*T CU BARBATI ...SI A SCUIPAT . 

INSFARSIT AFLASEM CEEA CE SUNT : H O M O S E X U A L .CULMEA ,DAR EU NU MA F*****M CU NIMENI ,ERAM COPIL,DAR CEEA CE SIMNTEAM FACEA DIFERENTA .ATRACTIA INVOLUNTARA FATA DE BAIETI M-A FACUT SA MA IZOLEZ ,SA IMI FAC O LUME A MEA . O LUME IMPENETRABILA DE NIMENI . UN ZID OPAC OPREA SA INTRE CINEVA IN SUFLETUL MEU.ANII DE LICEU S-AU SCURS INTR-O ANONIMITATE TOTALA .NU LASAM PE NIMENI SA SE APROPIE DE MINE ,AFISAND UN AER DE SUPERIORITATE ,DE INGAMFAT ,IN CASA NU SE DISCUTA ,SE MERGEA PE IDEEA CA DESPRE ASTFEL DE LUCRURI NICI MACAR SA NU SE VORBEACA INTRE VOI ,VORBA APOSTALULUI PAVEL ..... CATA IGNORANTA !!! AU FOST CIRCUMSTANTE CARE M-AU AJUTAT SA MA FOFILEZ PRINTRE SITUATII INCOMODE SI SA NU ATRAG ATENTIA ASUPRA MEA .

 IN TOT ACEST TIMP IMI PUNEAM INTREBARI FARA RSPUNS.DE CE SI MAI ALES,CUM POT SA MA VINDEC DE CHESTIA ASTA . CREDEAM CA DACA VOI STUDIA PSIHOLOGIA ,VOI DESCOPERII IN CULISELE STIINTEI ,VREO METODA DE TRATAMENT . AM FACUT CATIVA ANI DE PSIHILOGIE ,DAR STUPOARE !! LA UNU DIN SEMINARIILE DE PSIHOLOGIE GENERALA SE ABORDASE SI PROBLEMA ASTA . READUCANDU-SE PE TAPET CAUZELE SI COMPLEXELE CARE AR PUTEA GENERA ACEST COMPORTAMENT .IAR EU IN NAIVITATE MEA AM INTREBAT :"OK ,AM VAZUT CAUZELE (DESI LA MINE NU SE POTRIVEA NIMIC ,NU FUSESEM VIOLAT,NU FUSESEM CORUPT , NU FACUSEM SEX NICIODATA SI AVEAM DEJA 24 DE ANI ,NU PROVENEAM DINT-O FAMILIE DEZORGANIZATA ETC).DAR UN TRATAMENT ,E POSIBIL ?"LA CARE PROFUL RADE SARCASTIC SI IMI RASPUNDE :"ASOCIATIA MEDICILOR PSIHIATRI DIN SUA SI CANADA AU DECIS,LA CONGRESUL ANUAL DIN 1979, SA SCOATA HOMOSEXUALITATEA DIN NOMENCLATORUL COMPORTAMENTELOR PATOLOGIGE ,ADICA S-AU SPALAT PE MAINI . NU AU HABAR NICI DE CE SI NICI CUM" .

A FOST SOCANT PENTRU MINE .NU MAI AVEA ROST SA FAC SCOALA .DACA EI NU AU HABAR,ATUNCI NU MAI SUNT SANSE DE VINDECARE ,DECI E MAI BINE SA MOR DECAT SA TRAIESC ASA. AM ABANDONAT SCOLA SI AM DECIS SA MERG IN ARMATA .IMI FACUSEM UN PLAN AMPLU PRIN CARE URMA SA MA SINUCID .STIAM CA DACA AS FI BAUT SUBSTANTE ORAVITOARE ERA RISCUL SA FIU SALVAT ,DAR DACA REUSEAM SA-MI TRAG UN GLONT IN CAP NU MA VA MAI PUTEA SALVA NIMENI .ASA GANDEAM ATUNCI .AM FOST LUAT IN ARMATA ,INTR-UN CENTRU DE INSTRUCTIE .LA MOTIVELE MELE OBISNUITE SA RENUNT LA VIATA S-AU ADAUGAT SI GREUTATE UNUI SERVICIU MILITAR DUR . DAR FIINDCA AVEAM CEVA ANI DE FACULTATE AM FOST PUS FURIERUL CAPITANULUI ,IAR ODATA CU ASTA AM CAPATAT SI ANUMITE PRIVILEGII .FOLOSINDU-MA DE ELE AM FACUT ROST DE UN GLONT PE CARE URMA SA-L FOLOSESC LA MOMENTUL POTRIVIT .ERAM ATAT DE SUPARAT PE VIATA,PE DUMNEZEU ,PE MINE CA NU MAI GANDEAM LIMPEDE .VROIAM SA SCAP ,SA FIU SI EU CA RESTUL LUMII ,DACA NU SE POATE ATUNCI MAI BINE SA MOR . 

MA CULCAM IN FIECARE SEARA CU SPERANTA CA DIMINEATA URMATOARE O SA MA TREZESC SI O SA REALIZEZ CA TOTUL A FOST UN VIS URAT SI O SA MA BUCUR CA S-A TERMINAT .DAR DIMINEATA DUPA DIMINEATA ACEEASI DEZAMAGIRE .ACELEASI LACRIMI CARE UDAU PERNA . VEDEAM UN BAIAT SUPER ,SI INTORCEM PRIVIREA INCHIZAND OCHII ,CERTANDU-MA IN GAND ,CA DE CE NU POT SA UIT DUPA TIPA CU SANI MISTO CARE ERA LANGA TIPUL COOL.AM HOTARIT CA IN SAPTAMANA IN CARE URMA SA MERGEM LA POLIGON SI NE DADEAU ARMELE SA MA IMPUSC ACOLO.SA NU AIBA PROBLEME CAPITANUL.ERAM DEPARTE DE CASA ,DORUL DE CEI DRAGI MA SFASIA ,CONTRIBUIND SI ASTA LA AMPLIFICAREA DEPRESIEI MELE .ERA DUMINICA IAR EU MA UITAM CUJIND LA CEI CARE PRIMEAU VIZITE . EU ERAM SINGUR .ATAT DE SINGUR .UNDEVA INLAUNTRUL MEU SUBCONSTIENTUL SE RUGA DIVINATATII SA ZADARNICEASCA PLANUL MEU .

LA UN MOMENT DAT AM FOST CHEMAT LA POARTA SPUNANDUMI-SE CA AM UN VIZITATOR .AM CREZUT CA E TEAPA .DRUMUL CARE DUCEA LA POARTA TRECEA PRIN FATA COMANDAMENTULUI ,IAR ACOLO CA PRIN MINUNE STATEA , PE O BANCA ,COMANDANTUL NUNITATII.IAR ATUNCI CAD TRECEAI PE LANGA EL TREBUIA SA IL SALUTI ,SI NU ORICUM ..CEI CARE AU FACUT ARMATA STIU LA CE MA REFER . ERA UN INTREG RITUAL ,CU PASI DE DEFILARE ,BLABLA BLA ,IAR DACA NU ITI IESEAU BINE TE FUGAREA INAPOI SI TE PUNE SA IL FACI CALUMEA. IMI IAU INIMA IN DINTI SI PORNESC SPRE POARTA .ORICUM NU IMI MAI PASA .AM PLECAT CU IDEEA CA E TEAPA .AM TRECUT PE LANGA DOMNUL ,AM FACUT COMPLICATUL SALUT SI AM AJUNS. NU ERA TEAPA . ERA TATA . CARE VENISE O NOAPTE INTREAGA CU TRENUL SA IMI ADUCA UN BILET DE LA MAMA .UN BILET IN CARE MI SE SPUNE CAT SUNT DE IUBIT DE EI DE FAMILIE ,SI ATUNCI CAND IMI ESTE CEL MAI GREU SA MA GANDESC CA ACOLO SUS CINEVA MA IUBESTE MAI MULT CA EI TOTI LA UN LOC . A FOST UN DUS RECE CARE M-A TREZIT LA REALITATE .AM REALIZAT CA RENUNTAND LA VIATA RENUNT LA IUBIREA FAMILIEI MELE ,PROVOCAND O URIASA SUPERINTA .EI AU FOST MOTIVUL PENTRU CARE AM ALES VIATA . 

A TRECUT SI ARMATA ,AU URMAT ANI PESTRITI IN CARE IMI NEGAM ORIENTAREA ,IGNORAND-O PUR SI SIMPLU ,TOTUL DISIMULAT DUPA O COMODA MASCA A POCAINTEI .  ERAM IUBIT IN COMUNITATE PENTRU CA ERA ATENT CU TOATA LUMEA SI LASAM LOC DE BUNA ZIUA INTOTDEAUNA .
PANA AM DECIS SA PLEC DE ACASA .LA ORAS.

VA URMA

O cHeStIuNe De aLeGeRe?

E PRIMA POSTARE CARE O FAC PE BLOGUL ACESATA . 

NU VREAU SA FAC UN BLOG   SOFISTICAT ,CARE SA TE FACA SA CAZI PE SPATE ,NU VA FI PLIN CU IMAGINI PORNOGRAFICE SI NICI NU VOI PREZENTA POSTARI EXCLUSIV LEGATE DE IDEEA DE GAY. 
IMI DORESC SA ARATE MAI MULT CA UN JURNAL ...

O FIDELA DESCRIERE A VIETII MELE ,CU BUNE SI CU RELE ,FARA DETALII SUPARATOARE SAU INTRIGANTE ... POATE O SA INTELEGETI,VOI CEI CARE CITITI ,SI NU SUNTETI GAY ,CUM E SA FI GAY .

 POATE O SA VI SE DESCHIDA O LUME IN CARE A FI GAY NU E DOAR O PERVERSIUNE ,DOAR UN MOD DE VIATA INTENTIONAT ALES . 

POATE CA NU O SA MA POT ABTINE SA NU RASPUND COMENTARIILOR MALITIOASE ,IAR DACA O S-O FAC IMI CER SCUZE DE PE ACUM . SPER SA POT DESCRIE LUMEA ASA CUM O VAD EU .

M U L T U M E S C