joi, 6 iunie 2013

EU cetateanul gay al Romaniei

          Eu cetățean al României mă simnt umilit și pus la zid de uniunea politică pe care am votat-o!
Deși banii mei gay sunt buni la bugetul de stat,același stat imi interzice DREPTUL meu la LIBERA asociere!
          La ce mă refer ? Știtți că zile astea s-a votat un amendament la Constitutia Romaniei cu privire la casatorie .Alesii si biserica au hotarat ca au dreptul la aceasta forma de asociere doar cetatenii heterosexuali,pentru ca aceasta asociere e reunoscuta daca e facuta intre un barbat si o femeie !Trebuie
expres subliniat,sa nu se lase loc de nicio interpretare !

        Daca stau bine si ma gandesc nu credeam ca Romania o sa faca pasul acesta urias inapoi !
In timp ce Europa vestica traieste cu parteneriatele civile ,bine mersi ,de peste o decada si nu a decazut nivelul moral al  societatii ,Romania cade in prapastia ipocriziei si falsei moralitati !
Desi saptamanal ,credinciosii ortodocsi isi arunca bebelusii noi nascuti la gunoi,biserica acea curva zbarcita care se da virgina da lectii de moralitate !

        E frustrant sa sti ca muncesti aproximativ 4 luni de pomana pe an pentru stat ,iar acesta nu iti ofera minimul : dreptul de a convietuii cu cine iti place !!!
Mentalitatea de Ev Mediu inchizitorial isi face loc ,ca o putreziciune, din gura spurcata a unei institutii care se vrea a fi ctitorirea lui Hristos!Invatarurile cangrenate de groaza unei pedepse vesnice ii face pe creduli sa actioneze ca niste roboti teleghidati ,care spera ca la sfarsit Moartea le va da viata vesnica !
Ce nu inteleg ,si nu o sa poata nimeni sa ma faca sa inteleg, e cum de o institutie religioasa FACE CONSTITUTIA INTR-UN STAT LAIC !


       La fel de frustrant e ca intotdeauna cand se vorbeste in presa de drepturile homosexualilor apar poze ca cele de mai sus ,alimentandu-se astfel fobia oamenilor simplii care nu stiu ca gayi nu sunt TOTI travestiti!

     La fel de frustranta e ca intotdeauna cand comunitatea gay iese pe strazi,astfel de personaje "coloreaza" peisajul!Facandu-ma sa inteleg,intr-o oarecare masura ingrijorarea unor oameni inocenti care nu prea inteleg nimic inafara de ceea ce li se arata si vad !

Dar in toate aceastea STATUL ar trebui sa joace loc de arbitru care sa stie sa construiasca un echilibru intre aceste componente ale societatii iar apoi sa si stie sa il pastreze !
In final daca ,tu statul,imi iei banii EU, CETATEANUL,te somez sa imi respecti drepturile !