luni, 14 martie 2011

Astenia de primavara

Dupa o indelungata pauza, iata ca revin in blogosfera .Apatic ,plictisit ,obosit si astenic incerc sa recuperez timpul pierdut .
Constat ca timpul curge ca nebunul si nu vrea sa se opreasca.Asta e bine ,pentru ca cu totii asteptam primavara .
Ioi primavara ,incep sa prinda toate viata .Baieteii care incep sa dea din haine jos si...cam atat :))) ca i-o mi-s maritata ,bine ?:D
Stau si ma gandesc ca , oare ce-am facut in saptamanile asta si constat cu uluire ca . . . nimic .Am zacut in fata unui monitor (atat acasa cat si la munca )apoi acasa la munca acasa la munca iar la munca nu prea am mai ajuns p-acasa ,adunand vreo 25 de ore suplimentare.Un mizilic,ce dracu ,mai ales cand stiu ca dnul Boc, ma asteapta la bancomat si imi ia 30 % din ele .As zice sa imi suga pula ,da no ,eu nu-mi spurc pula cu gura lui.Iertati-mi limbajul da ma aprin rau de tot cand imi amintesc de acest putzifer minuscul care conduce Romania .
Apoi am urmarit printre picaturi ,febra ,frisoane si calduri Stargate Univers ,un serial din "gama" SG1.M-am uita pentru ca la inceput promitea ,dar dezamagirea a fost mare .Ca orice serial din ziua de azi se transforma intr-o telenovela care isi pierde continutul si actiune pe masura ce se aduna seriile iar spre final constati ca nu mai seamana cu ce a fost la inceput .Ceva de genu s-a intamplat si aici .Pe langa faptul ca in rolul principal era un obez
care era filmat numai de la gat in sus sau in semibezna ,serialul se termina fara nicio lamurire .O porcarie cu care eu mi-am pierdut vremea.Ce ,sa-i faci .
Stiti doara ca nu tot ceea ce zboara se mananca .:)).Am incercat sa gasesc pe faimosul youtube un trailer al serialului ,dar toate postarile aveau codul embed dezactivat la cerere .No ,asa ca pun lincul de la situl lor oficial.
Dar na ,totusi nava era bestiala ,desi avea mai bine de un milion de ani .
Daca imi dadeau mie banii pentru productia serialului ii beam si in felul asta nu mai plictiseam generatii intregi de s.f-isti .
No ,da asta ii alta problema care pare sa nu aiba rezolvare ,asemeni foametei din Bujumbura Burghina Faso sau Somalia .
Totusi ,timpul trecut nu a fost pierdut in totalitate .Relatia mea cu iubitul meu merge foarte bine .Ne iubim ,in ciuda unora ,de aproape doi ani si o vom face-o inca o vesnicie de acum inaite .Facem planuri si speram ca viitorul sa ne zambeasca ,asa cum ii zambim si noi .
O seara spectaculoasa ,va doresc ,stimati prieteni .:)