miercuri, 21 octombrie 2009

...si lui i-am dat inima mea ...

E tarziu ,ascult Paulina Rubio cu o melodie care nu o suport ,o fi semn de dementa ?

Cu siguranta nu ..Cum e sa it pierzi capul dupa cineva caruia nu ii pasa ?
Naspa ...
Mai naspa e ca daca ii spui si tot nu-i pasa ?Dar poti poruncii unei inimi sa inceteze sa mai bata ?Poti sa spui ca totul e bine , eu nu pot .Sau nu mai pot . Ma intreb ,uneori, de ce mai exist ,sau oare de ce trebuie sa fiu bufonul Dumnezeirii ?

De ce se distreaza Dumnezeu ,atunci cand eu plang ?
Nu o sa pot intelege niciodata ,dar sper sa ajung momentul cand o sa il pun pe Batran la plata .Sunt suparat acum si poate de asta gandesc asa .

Ce inseamna "te iubesc " pentru tine ?
Daca cineva iti spune "te iubesc " cum reactionezi ?
Oare tot asa de dur ca mine ?
Era o fata ,hai sa ii spune Ana ,care era dintr-o tara indepartata ,singura in Romania ,mama ii murise si se atasase cu tot sufletul ei de mine. Nu am fost sincer cu ea.Am purtat-o cu vorba trei ani .Imi spunea ca ma iubeste .Ea ma astepta acasa iar eu eram dupa pula ,aiurea .

Probabil trebuie sa simnt si eu respingerea asa cum a simntit-o si ea . Probabil . 

Dar poti poruncii unei inimi sa bata sau sa se opreasca ? Daca da,va rog ,spuneti-mi si mie ,cum...
Il iubesc ,ii simnt privirea si mirosul ,mi-l doresc aproape . E visul meu ,care se transforma in cosmar .Ma intreb de ce m-o fi apelat pe romeo....
Ce a vrut oare ? Dar , nu mai conteaza acum .Pentru ca il iubesc am decis sa fac pasul inapoi . Imi va trece ,iar peste cateva luni voi privi inapoi zambind ,amintindu-mi si rostindu-mi in gand : "si lui kasir i-am dat inima mea ..." Daca ai un porumbel si i doresti binele,nu i-o dovedesti ,tinandu-l intr-o colivie il lasi sa zboare ... 

Zboara dragul meu ,eu o sa iti duc dorul .