duminică, 25 ianuarie 2015

Ce poti face si ce nu ca sa nu fi omorat in numele Domnului

       Conferinta, mare conferinta la Cluj despre homosexualitate! Toate faine, numai ca aceasta conferinta e tinuta de un heterosexual care e platit din banii Bisericii Ortodoxe, ai statului printre care si radioul public.
 
      E ca si cum, eu, as incepe sa tin conferinte despre cum e sa fi insarcinata si sa aduci pe lume prunci platit din banii unei asociatii pro-avort!



     Nu stiu cat de credibil as fii si mai ales cat de obiectiv as putea fi!
 
In primul rand sunt barbat ..habar n-am cum e sa poti fi insarcinat, iar apoi...cu siguranta ca o organizatie pro-avort nu va incuraja niciodata pastrarea unei sarcini nedorite!

Cam asa si cu conferinta asta tinuta de un anume domn prof. univ. Stelian Tofana.

Desi isi incepe discursul intr-un tot de toleranta, sfarseste prin a instiga la ura si crima!
La intrebarea: „De ce să arate un om compasiune homosexualilor când în biblie în Vechiul Vestament se spune ca aceştia să fie nimiciți, omorâți? " lumea a inceput sa aplaude frenetic.
Iar raspunsul se lasa asteptat!

A fost o chestie de genu: "daca nu vrei sa fi omorat de iubitorul Dumnezeu..ai grija pe cine iubesti. Pentru ei a iubii nu e un sentiment nascut intre doua persoane ci e interesul lui Dumnezeu pentru a procrea! Specia umana e in criza, pe cale de disparitie si musai sa o perpetuam toti, altfel...la dracu cu voi!
Defapt, suntem in pragul extinctiei, dar nu din lipsa de indivizi, ci ...culmea din cauza unei porunci: "cresteti inmultiti-va si umpleti Pamantul".
Valorile Bibliei puse in practica
 Bine, invitatia de a ucide homosexualii nu e singura instigare la crima din  Biblie! La fel de bine Biblia se indeamna sa omoram fetele care nu sunt virgine in noaptea nuntii, sau oricine mananca..porc sau fructe de mare sau ...nu omoara destul ...dupa porunca Domnului !(unii pun aceste porunci in practica si azi)
Singura vina a lui Saul(imparatul), de exemplu, a fost ca nu a omorat ce a zis Domnul, indurarea lui fata de cateva creaturi l-a costat ...un pic cam mult! Cine vrea sa citeasca intraga poveste poate sa o faca in 1 Samuel capitolul 15...pana unde vreti. O sa descoperiti cum Dumnezeu umbla cu uneltiri dubioase pe la spatele lui Saul,cum il povatuieste pe Samule sa il "fenteze"pe Saul ungand un nou imparat...E palpitanta povestea, dar gayi trebuie ucisi, ce plm ! Hai sa povestim de spre ..oile noastre.
Femeie omorata cu pietre pentru ca a curvit
Totusi, uitam un element esential. Leveticul (acolo gasim descrisa homofobia lui Dumnezeu) e cea de a treia carte a lui Moise destinata fiilor lui Levi, neam din care se alegea tagma preoteasca la evrei! Si ... legile de acolo ar fi cam numai pentru ei and co.

Parerile sunt impartite. Polemicile se nasc si mor.
Au fost si vor mai fi astfel de abordari, socant nu a fost ca sunt astfel de conferinte, ci sustinatorii acestor conferinte printre care si STATUL la care eu platesc impozite!

Stim cum ne percep altii, nu e nimic socant, chestia adevarat socanta e cum ne percepem noi, gayi, pe noi insine !
Zile trecute aveam o discutie interesanta pe Grindr. Da! Si pe Grindr pot avea loc discutii interesante!

Dupa un milion de intrebari "sal,cf?" mai apare cate unu' rasarit cu care poti purta o discutie civilizata.
Aflu ca e si el pocait...penticostal si incep sa il descos.
Dar ce am descoperit m-a lasat un pic mai mult cu gura cascata!

Imi spune ca e anormal sa isi "bage pula in cacat", recunoaste ca a facut-o, spune ca e bolnav,dar nu stie de ce!

In fata unei astfel de abordari am ramas mut!!!

Sa reduci intreaga ta orientare la o frustrare si sa gandesti ca atunci cand faci dragoste iti "bagi pula in cacat" e intr-adevar de domeniul patologicului!

Uluit si perplex am inceput sa ma intreb cum e posibila o astfel de gandire, de unde i se trag sechelele si mai ales de ce nu poate intelege ca a fi gay e mult mai mult decat a-ti "baga pula in cacat"!!!??

Imi dau seama ca felul in care suntem crescuti, uniformizarea care ni se impune creaza astfel de frustrari si de abordari.
Totul din cauza unor oameni care au creat religii fara a intelege insasi firea umana !
Raman cu dilema mea, daca un gay gandeste in felul asta ...cum poate gandi un un "om normal"?

Sursa poze : aici.