miercuri, 2 noiembrie 2011

Dati navala pe minore ,statul va permite !

Surprize ,surprize ...in noul Cod Civil !
Daca casatoriile intre persoanele intre acelasi sex sunt INTERZISE cu desavarsire ,ne lasand loc de nicio interpretare,iata ca se legalizeaza casatoriile cu minori !
Conform antena3,judecatoria din Dragasani ,judetul Valcea i-a permis unei fete de 17 ani sa se casatoreasca cu un barbat cu care avea o relatie din care rezultase deja un copil !
Antena3 spune ca, datorita faptului ca cei doi stau deja impreuna ,se ocupa de cresterea copilului ,iar faptul ca parintii au fost deacord a usurat luarea deciziei de catre primarie .
Comentariile sunt in zadar .Ce sa mai zic ? Cine imi poate explica de ce Iuga,de exemplu ,e bagat la puscarie ca s-a futut cu minori de 17 ani ,iar astora le este permisa casatoria ? Da,greseala lui Iuga a fost ca nu i-a luat acasa sa-i educe ,nu le-a facut copii , nu a avut primaria si Codul
Civil de partea lui !Ca legalizeaza pedofilia ? No, ce ! Atata timp cat e parte femeiasca si parte barbateasca a fost foarte usor s-o legalizeze!De ce nu ! Ma fut cu una de 15 ani si ca sa scap, o i-au de nevasta ,dupa care divortez ...cam dupa 2 saptamani ,asa ,sa nu bata la ochi..ca si divortul e floare la o singura ureche in Romania !
Deci ,dragii mei heterosexuali ,dati navala pe minore ! Statul va permite !