duminică, 20 noiembrie 2011

"Mascarada" premiilor gay 2011

S-a terminat SFG 2011 ,aseara ,odata cu Gala laureatilor ,care a avut loc ieri 19 noiembrie in club Delirio.
Lume multa ,mult prea multa ,oaspeti de seama si oameni de rand .
Asa cum imi spusese dnul Dunareanu ,seara a fost plina de surprize.Am asistat la "Mascarada Premiilor Gay" ,care asa cum pronosticase "Idei de gay",a fost dominata de un singur papet ,domnul Lucian Dunareanu in persoana ,care a fost premiat de P.S.I ,avand ca reprezentant un ...


stingator.
Parerea mea e ca ...organizatorii festivalului nu ar fi trebuit sa acorde atata atentie unui blog care ..e doar un blog dintre sute de bloguri.

Asa cum comentam si in postul de pe amintitul blog ,e foarte usor sa stai pe margine si sa arunci cu rahat in cei care au curaj sa faca ceva .
Daca cineva crede ca e floare la ureche ,organizarea unui festival de film , sa vina la Cluj si sa puna umarul pentru la anul ,in felul acesta participand si ei la "masluirea"rezultatelor.

Dar ,atunci cand vulpea nu ajunge la struguri ,striga in gura mare ca sunt acrii.
Iar acum sa va prezint castigatorii anuntati in cadrul Galei Laureatilor a premiilor gay 2011.

Iata cele patru premii de la SFG2011:

Premiul pentru cel mai bun lung metraj - You should meet my son

Premiul pentru cel mai bun scurt metraj - After school

Premiul pentru cel mai bun film documentar - Noi doi

Premiul publicului - You should meet my son

In rest ..toate bune si frumoase .O seara minunat ,muzica foarte buna si cel mai important faptul ca am avut langa mine o persoana deosebita :iubitul meu .
P.S :Lucian ,am spus ca nu am primit niciun pahar de apa pentru promovarea festivalului pe blogul meu .Si nici nu as fi cerut vreo recompensa pentru o astfel de promovare .
E de bun simnt sa sprijin proiectele comunitatii gay GRATIS ,pentru ca daca noi nu o facem ,cine o va face in locul nostru ?