duminică, 8 iulie 2012

Bac-ul promovat doar de copii celor aflati la putere

Au venit si rezultatele de la bac .Ca si anul trecut ...dezastruoase,pentru unii!Asa cum ne-am obisnuit in Romania,pe principiul criza e a prostimi si saracimii,la fel si cu bac-ul.Rezultatele proaste sunt ale prostimii si saracimii.
Priveam la stiri cum Raducu Mazare e trezit din somn,de un bastan din PSD,sa i se comunice nota de la bac.Domnia sa a lua 9,36,ceva de genu .Ma intreb,pe cati dintre voi,care ati dat bac-ul acum v-a sunat vreun lider politic sa va comunice nota obtinuta ?!
Eu nu acuz pe nimeni ,dar omu asta arata a tocilar care sa i-a aproape 10 la bac ?!
































                 Intreb si eu,asa,inocent ...cand a avut timp sa mai invete si sa mai mearga pe la scoala,de vreme ce isi petrecea timpul mai mult pe la emisiuni tv ?
Nu-i contest inteligenta,dar as fi curios sa il vad rezolvand o ecuatie de gradul doi cu 2 necunoscute sau sa imi enunte definitia fortei actiunii si reactiunii  in direct pe un post tv ,fara a-i fi date solutiile in culise.
Sincer ,ma indoiesc ca Raducu isi lua bac-ul daca Radu nu era primar.
Dar cum spune si proverbul,hotul neprins negustor cinstit.

Eu mi-am luat bacu-ul cu 8,05 ,dar va spun ca am invatat zi si noapte,nu am avut vreme de nimic altceva decat de scoala,acasa,invatat,somn si a doua zi de la capat.
Reteta pentru ati lua bacul in Romania e sa fi fecior de primar,iar casa scapi de puscarie suni pe Ucu care iti trimite un sef de politie care sa te convinga sa nu te omori , care cheama si o ambulanta sa te acopere ca nu cumva sa ti se vada  zgarietura .

E jalnica situati,iar faptul ca se constata toate acestea nu le si rezolva! Ce e de facut ,fratilor ?