luni, 29 iulie 2013

Cine sunt eu sa-i judec pe gay ?

Nu e prima data cand demonstrez cat este de tendentioasa presa din Romania la adresa comunitatii gay si nu numai ,ci fata de tot ceea ce  tine de homosexualitate .

Aflat in Brazilia ,Papa Francisc ,este chestionat in legatura cu parerea lui despre homosexualitate .
Iata interpretarea presei romanesti :
Antena 3 spune ca ar fi spus papa:
"Lobbyurile nu sunt bune",dar"nu trebuie marginalizate persoanele care trebuie integrate in societate ".
Abia dupa ce am citit comunicatul oficial,am inteles de ce sunt inchise ghilimelele dupa "dar" si redeschise apoi .
Iata si declaratia oficiala a Vaticanului:
In traducere libera:
"A fi gay e la moda,lobbyurile nu sunt bune,ca e cel gay,cel politic,cel masonic.N-am gasit buletine de identitate gay in Vatican,se spune ca ar fii,trebuie facuta diferenta intre gay si cei care fac lobby".
Apoi a adaugat:
"Eu nu judec pe nimeni,daca o persoana e de buna credinta,cine sunt eu sa-l judec ?"
Se referea la persoanele gay!
Nu am inteles de unde a luat Antena 3  fraza:"nu trebuie marginalizate persoanele care trebuie integrate in societate"!Am incercat sa o gasesc ...dar nu exista in comunicat fraza !

Pe bune,daca toate stirile din Romania si in special cele de la Antena 3 sunt redate in conformitate cu directia ideologica a unui grup de interese sau a proprietarului ,ce credit merita sa ii acordam ,noi,telespectatorii !Daca mint si manipuleaza intr-o chestiune atat de banala de ce sunt in stare sa faca pentru ciolan ?

Faptul ca Papa nu pomeneste de cei "care trebuie integrati  in societate" nu mai conteaza pentru redactia de stiri a postului,ideea generala e ca gayi trebuie pusi la zid,integrati cu pusca... daca se poate !
Dar ce asteptari poti avea de la fundamentalistul "crestin" de ziua a 7 a care conduce postul ?
Au scos din context discursul papei,aratand cu degetul "lobbyul gay" uitand sa isi aminteasca intreg contextul in care suveranul pontif a facut declaratia !

Dar no,sunt romani ,iar romanii cateodata sunt mai catolici decat papa ,uitand de gayi lor care au  condus si conduc  BOR-ul