miercuri, 12 decembrie 2012

Alegeri 2012

Pregatirile de sfarsitul lumii sunt in toi,am inceput sa impodobesc bradu si sa imi pregatesc portofelul pentru prima de Craciun din care o sa imi pot cumpara in sfarsit mult visatul Lamborghini.

Hai totusi sa aducem porcii la sol si sa ne ocupam de lucruri serioase .

Si au fost alegerile parlamentare impletite(pe alocuri cu referendumuri),am vazut si rezultatele (partiale) ramanandu-ne sa tragem concluziile ,anume ca romanii "este prosti" si ca isi merita soarta !

Inca din velesteag vreau sa va spun ca nu sunt "basaist" nici "USL-list" sunt doar un "observator" care constata ca ,intr-adevar,ne indreptam cu pasi repezi spre sfarsitul ....Romaniei ca stat suveran si independent .

Nu mai comentez ca s-a votat " razbunare" ,ca votul s-a dar "impotriva lui Basescu",care nici macar nu a candidat,nu mai  are rost nici sa spun ca nu am vazut un plan de actiune din partea "dinozaurului cu trei capete" autointitulat USL,doresc doar sa imi exprim dezamagirea ca poporul roman poate fi atat de usor manipulat .

Mi-as dori ca in urma "victoriei zdobitoare" a lui "Ponta and Co" sa inceapa a curge lapte si miere in Romania.Mi-as dori ca salariul minim sa fie de 1200 de ron ,asa cum scrie pe un panou publicitat la intrarea in Cluj,de maine sa se schimbe codul muncii si sa se echilibreze raportul de forte intre angajat si angajator,sa se reduca pretul ca carburanti ,gaze si electricitate ! Sa exploreze ROMANII gazele din Marea Neagra si aurul de la Rosia Montana.
Dar toate acestea nu se vor face ! Romania e "pasalac" al imperiului corporatist ,nu suntem condusi  de guvern,guvernul e pus acolo ca acei care ne conduc cu adevarat sa se asigure ca directia in spre care ne indreptam e cea trasata de ei,nicidecum vointa populara .

Faptul ca au castigat atat de detasat nu poate  fi decat un alt motiv de ingrijorare adaugat la cele care le aveau romanii .
Daca pana acum ,cei care ne guverneaza, nu au prea putut fura de Basescu ,care striga la orice tentativa "HOTII" ,dupa aceste alegeri se asterne linistea iar hotii s-au transformat in negustori cinstiti !

Nu sunt mama Omida dar va pot spune ce se va intampla in anul ce vine :

-modificarea constitutiei

-debarcarea lui Basescu

-cresterea taxelor si impozitelor

-alegerea unui nou presedinte (acelasi Crin )

-spargerea USL (alinata impotriva naturii )

-inceputul scandalurilor care vor escalada dramatic
...iar peste patru ani vom fi chemati iar la vot ca sa schimbam bestia care ne-a chinuit si care nu a facut altceva decat sa ne suga de vlaga.

Asa a fost timp de 20 de ani,de ce ar fi altfel de acum inainte ?
Oricum trebuie sa fim mandri ca suntem romani ,de ce ?
...pentru ca in opinia europenilor suntem unul dintre cele mai "corupte si sarace natiuni " din UE !
Acesta e rezultatul votului romanilor din ultimii ani !

Acum avem motive sa ne mandrim ,am dat cutitul unui psihopat ,in speranta ca o sa ne apere de un sociopat.Faina afacere !