duminică, 27 septembrie 2009

O,o,o lume incotro?

UNEORI ,PARE CA ,TOTUL E INUTIL SI FARA ROST ,LIPSIT DE CONTINUT SI VALOARE . ATUNCI CAND CREDINTA SE VOLATILIZEAZA ,CE-I MAI RAMANE OMULUI ?AVEM IMPRESIA CA TOTUL NI SE CUVINE ,CA E AL NOSTRU .... DAR POATE ,NU CONSTIENTIZAM CA SINGURA CONSTANTA CARE NE APARTINE E MOARTEA .


 SUFERIM ZIUA DE AZI CU SPERANTA IN FERICIREA ZILEI DE MAINE ,IAR MAINE ASTEPTAM MANTUIREA ZILEI DE POIMAINE . FACE ACHIZITII DUPA ACHIZITII DOAR PENTRU A ACOPERII UN GOL CARE SE LARGESTE PE ZI CE MERGE ,PRIVIM LA CEL DE LANGA NOI CU INVIDIE ,NEREALIZAND CA PRIVIM DEFAPT O EMANATIE ,O HOLOGRAMA IAR DINCOLO DE ACEASTA IMAGINE UMBLATAORE SE ASCUNDE ACEEASI SUFERINTA INTRUCHIPATA IN ALTE MULTIPLE COMLEXE SI CONFLICTE EXISTENTIALE .


STIM CA EXISTAM ,DAR NU STIM INCOTRO NE INDREPTAM .UNII ASTEAPATA MANTUIREA ALTI PREFERA IADUL IAR ALTII SUNT PREA INOCENTI SA FACA DIFERENTA INTRE CELE DOUA SI GUSTA DIN FRUCTUL OPRIT ,DOAR PENTRU A-L SCUIPA .STIM CA VOM MURI ,IAR ASTA ESTE SINGURA CONSOLARE .
CEL PUTIN STIM CA SUFERINTA SE VA TERMINA . NU VOM AVEA TIMP DE DEZBATERI SI REPROSURI ,NU VOM APUCA SA SPUNEM :"TI-AM SPUS EU ,NU E NIMIC DINCOLO !"ASA E ! NU E NIMIC DINCOLO ,INAFARA DE MAINCIUNA SI ILUZIE ,IPOCRIZIE SI INSELACIUNE .DAR NU CONDAMN PE NIMENI ,PENTRU CA CUM ALTFEL SA CONDUCI O HAITA DE MANIACI PSIHOPATI ,DACA NU PRIN PSIHOZA GROAZEI  .


AMENINTAREA CU FOCUL IADULUI POATE STINGE NUMEROASE PULSIUNI CRIMINALE.BISERICA E AICI SA NE REAMINTEASCA COSMARUL ,IAR PENTRU ACEASTA FELICITARILE MELE . CHIAR EA INSASI A EXPERIMENTAT IADUL ADUCANDU-L PE PAMANT ,SI BINE A FACUT ... VA DATI SEAMA CA FARA MILIARDELE DE LITRI DE SANGE VARSAT IN NUMELE CRUCII AZI ERAM CU CATEVA MILIARDE MAI MULTI ?IN NUMELE VISULUI AU MURIT MAI MULTI DECAT CEI RAPUSI DE URGIA COSMARULUI .


AZI ASTEPTAM NEPASATORI 2012 ,O SA VINA SI O SA TREACA,O SA VINA 2036 ,3000 S.A.M.D .ASTEPTAM SFARSITUL CU USURARE .INCA O VESTE PROASTA . SFARSITUL VA INTARZIA SA APARA .CINEVA SAU CEVA NE-A LUAT BUCURIA DE A TRAII,VIZIUNEA VIITORULUI SI INCREDEREA IN ZIUA DE MAINE SI A INLOCUT SPERANTA CU NELINISTE NESIGURANTA . 


VREAU SA CRED IN VIITOR ,IN VIATA ,IN VALORILE EI DAR FARA VOI NU VOI REUSI.SCHIMBAREA VINE IN URMA CONSTIENTIZARII.DACA PROBLEMELE AU REZOLVARE DE CE SA NE MAI FACEM GRIJI ,IAR DACA NU AU DE CE NE MAI INGRIJORAM? ORICUM NU VOM PUTEA FACE NIMIC .ASA CA CAPUL SUS ,SI OCHI-N SOARE.