sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Simply The Best

Un an se sfarseste ,altul incepe.Amagiti de strazile mult prea luminate de ideea sfarsitului a tot ceea ce a fost rau si inceputul unui nou inceput (daca ma pot exprima asa;;)),asteptam Anul Nou cu surle si trambite (la propriu :)))
De data asta am hotarat sa sarbatoresc impreuna cu cei ce sunt ca mine- gay.
Macar odata pe an sa fiu cu cei ce sunt ca mine ,odata pe an sa ma simnt bine ,sa ma pot saruta cu cine imi place ,sa strang in brate pe cine imi place adica sa fiu eu insumi fara a fi nevoit sa ma ascund ,MACAR ODATA PE AN.
Vecuind prin Cluj ,soarta este de partea mea .Alegerea logica a fost ZIG ZAG.
Nici macar nu a trebuit sa ma gandesc unde voi petrece .In ciuda concurentei neloiale ,in ciuda rautatilor de tot felul ,petrecerile marca LUCIAN DUNAREANU sunt un simbol al calitatii!
Nu este nevoie sa ii fac reclama ,stiti cu totii ca este asa ,ca la petrecerile lui veniti toti ,spre disperarea celor din Sidney.
Ce place?Ce face Lucian de atrage oamenii ca un magnet ?A spus-o chiar el ,in nenumarate randuri,stabilitate,discretie si muzica buna .
Nici in seara dintre ani nu a dezamagit.Lume multa ,mancare din belsug si bautura cad poate duce cinsterna.Eu cu iubitul meu ,credeti-ma ,nu am putut bea tot, cat era inclus pe bilet.
Am pasit in noul an satul :)) si cu o buna dispozitie care sper sa se mentina tot anul.
Cert e ca nu am regretat nicio clipa alegerea facuta ,a fost exceptional,da-ma fa la dracu ca sunt o stoarfa,ca dara am fost la o petrecere de-a lui Luci ,nu la gradina Zoofilica din Sidney:)))
Radem si glumim,dar serios acum ,va doresc in noul an multa sanatate ,fericire si multe pule,pardon,bune zile de trait langa cine iubiti .
La multi ani!