duminică, 8 septembrie 2013

Tara in care jaful e legal

       Nici nu stiu cum sa incep aceasta postare ...sa fiu la fel de indignat ca pastorul adventist care face lobi pentru omorarea cainilor fara stapan si  a carui constiinta "nu"  a fost cumparata de reclamele de la Gold Corp,care sunt difuzate ca mesaje de interes public pe Antena 3 sau sa fiu efectiv socat de mirat de prostia "prostimii" de cat de usor poate fii aceasta manipulata !

         Daca nu as fi in Romania ,as crede ca intreaga poveste cu maidanezii e defapt prof in ochii opiniei publice ,ca aceasta sa nu poata reactiona la cel mai mare tun din istoria Republicii Romania !
As fi putut crede in teoria conspiratiei americane (daca nu as fi fost in Romania)cum ca acel copil a fost "scapat" in gura cainilor tocmai ca apoi media platita de..o corporatie aurifera sa poata provoca emotia publicului prin campanii de presa in care indignarea prezentatorilor sa poata starnii publicul sensibil la acest fel de  evenimente ! Cui ii mai pasa de aur cand copii cad victime coltilor cainilor fara stapan ? Cui ?!

         Cum sa mergi sa protestezi in piata impotriva corporatistilor cand in alta piata e o alta manifestare care plange un "inger" rapus de un drac cu colti si coada ...fara stapan !!!
Nu ai cum !Si spuneam ca toate astea ar fi putut face parte dintr-un scenariu de film american a carei actiune se invarte in lumea conspiratista a senatorilor,presedintilor si corporatiilor corupte avide de bogatii,dar suntem romani si suntem prea prosti sa ne duca mintea pana acolo ! Sa nu uitam Gold Corp. e ...canadiana ! Pe ei i-ar putea duce mintea sa sponsorizeze un astfel de ... film de actiune !

      Trebuie sa recunosc ca,pentru mine,e suspecta mobilizarea asta media in jurui unui eveniment destul de banal in Romania ,moartea unui copil, in contextul in care in tarisoara asta "minunata" s-au intamplat atatea,atator copii,doar in anul acesta:

-63 de copii ucisi de soferi beti la volan
-302 de copii ucisi de proprii parinti
-81 omorati de neglijenta personalului medical
-156 copii mutilati de copii alcoolici
-322 de copii violati de pedofili
-249  de copii vanduti de traficantii de carne vie
-178 de bebeluzi ucisi de propriile lor mame
-1 omorat de un caine

Domule Gadea ,de unde atata indignare ?!DE UNDE !!!!

Unde sunt pozele cu cei 63 de "ingeri" omorati de soferi inconstienti urcati la volan !!!!UNDE ?!
Unde sunt pozele celor 302 "ingerasi" omorati de proprii parinti ?!!!!UNDE ?!
Nu are Gold Corp bani sa puna si pozele lor langa sigla voastra ?
Ce pret are indignarea voastra ,a celor care formati punctele de opinie ?!!!

Cu siguranta ,nu prea mare ! Cum nu aveti constiinta ,e o afacere sa o poti vinde pe o mana de bani !
Mi-e scarba si de politicienii care in campanii electorale il sugrumau pe Basescu pentru proiectu R.M,iar azi il aproba in sedinte de guvern !SCARBA DE PONTA &COMP !
Scarba de  tara in care o mana de hoti vin pe spatii de emisie platite de corporatisti si spun ca cei care sunt impotriva jafului sunt platiti de strainatate sa iasa in strada,dar ne laudam cu dezbateri corecte  !!!Aducem un domn numit Cernea si unu de prin Cluj care sa isi expuna punctul impotriva exploatarii si un director de la Gold impreuna cu doi ziaristi pro proiect si ...echipa de la Sinteza zilei ...care e extraodinar de neutra pe banii celor de la Gold Corp..mai ales in pauzele de publicitate cand se difuzau mesajele de interes public a celor de la Gold Corp !Extraordinare impartialitate !!!!Felicitari GÂGhea !!!

       Aud pe fundal vocile celor care ,chiar cred,ca in momentul in care vor incepe canadienii lucrul ,lor le va merge bine !CATA IGNORATA !!!
O sa isi smulga parul din cap cand o sa vada cu ce au fost de acord !
Noi,clujenii,avem experienta NOKIA:toti erau bucurosi ca ce vor face aia aici ! Mii de locuri de munca !Ce a fost in realitate :
-contracte pe perioada determinata ,maxim un an ,din care 3 luni erau de proba (adica platit cu 80 % din salariu ) iar multi nu treceau de cele 3 luni de proba !Dupa de au papat subventiile de la stat ..au plecat si dusi au fost !
Ce garantii primesc locuitorii acelei zone ca va fi altfel ?Iar acesta e doar un aspect !
Interesele sunt mari ,profiturile uriase pentru cei destepti,iar pierderile incalculabile le vom plati noi,copii si nepotii nostri !
De asta nu trebuie sa-i lasam sa ne jefuiasca !Daca ii lasam suntem cei mai mari fraieri si ne meritam soarta !