vineri, 5 august 2011

Copie xerox


Mai ,e prima data cand scriu de pe la locul meu de munca .Nu o fac pentru ca incerc sa fac o delimitare cat mai clara intre locul unde muncesc si imi petrec mult prea mult timp si lumea mea atat de ... colorata .
Am avut o saptamana grea si mult prea obositoare,sefa aflata in concediu ne-a lasat pe mana unei inlocuitoare ...
Nu sunt misogin si nu imi plac comentariile negative la adresa nimanui,dar femeia aceasta(inlocuitoare)e o proasta .Daca am avut indoieli cum ca prostia in stare pura nu ar exista,s-au spulberat toate .
Eram la calculatorul la care muncesc si am observat ca o colega de-a mea isi schimbase ring tonul la telefon cu unul nou si anume un tarait de telefon vechi .Ieri aud taraitul inconfundabil ,imi ridic ochii din monitor si caut cu privirea pe distinsa mea colega ,o vad si ii fac semn ca ii suna telefonul .Se cauta in buzunare si imi arata ca le are la ea pe amandoua .Spre surprinderea mea suna telfonul surogatului de inlocuitor de echipa .Dansa isi schimbase ringtonul numai pentru cealalta avea acel rington.Apoi mi-am adus deaminte ca asta iarna ,cativa colegi ai mei si-au pus ca rington o melodie de-a Innei,ca apoi s-o aud si la telefonul ei ,desi o detesta pe Inna.
E ciudat cum unii lipsiti de orice urma de individualism si personalitate ,copiaza doar de dragul de a fi in ton cu "moda" ,desi utilul nu e inotdeauna in pas cu moda,ca in cazul de fata .
Azi colega mea ,cea care a folosit prima taraitul, si-a schimbat soneria la telefon cu un alt rington,pentru ca tresarea si se cauta in cuzunare de fiecare data cand suna telefonul bezmeticei de surogat si credeti-ma ca suna nu gluma ...
E rau sa fi prost ,dar e mai rau sa te dai destept si sa crezi ta toti ceilalti sunt o sursa de ...copiere.