miercuri, 1 mai 2013

The game of thrones III


Din nou scene gay în "The game of thrones III".

"Domnul sa binecuvânteze serialul" titrează gay.tv.Nu numai pentru că a adus pe micile ecrane genul fantasy ci mai ales pentru scenele de nuditate prezentate in mai sus numitul serial .
Vreți un exemplu ?Ce ziceți de scena nud dintre Finn Jones si Will Tudor !

Săbii,dragoni și ...erotism ,mult erotism !Finn Jones îl interpretează pe Ser Loares Tyrell ,care pare că se simnte foarte bine in compania lui Olyvar interpretat de Will Tudor .


Articol preluat de pe gay.tv

Cezar e roz la Eurovision

     
        Etete ! A ieșit videoclipul lui Oatu pentru Eurovizion.Aproape că imi place !
Glumesc,bineînteles!
Mă ,domnul vrea să ne arate viața lui .Iși dă drumul dintr-un avion roz cu steluțe!(poate e o  coincidență culoarea ). După ce ne lasă să îi zărim jumate de sfârc păros,se urcă într-o mașină scumpă având o eșarfă roz la gât(mai dă-te-n pulă,și eșarfa tot coincidență ?)!Ce să zic,e foarte ...bărbătească culoarea.
Întrebat,într-o împrejurare,de orientarea lui sexuala ,domnul Oatu ,răspunde că el e bărbat ,în opinia lui un bărbat care se fute cu un alt bărbat nu mai e barbat!
Mno,nu mai comentez ,vă las să vă uitați la clipul bărbatului care se fute cu femei dar are o voce de travestit cu oăle ștragulate de șnurul de la bikini , cu eșarfă roz !
Nu-i zic baftă,că degeaba .