duminică, 25 iulie 2010

Panorama unei minciuni de 2000 de ani

Un scandal care face inconjurul lumii si scutura din temelii trupul mumificat a ceea ce era candva Biserica lui Cristos. Hidosenia care salajueste pe cele 7 coline si care are cheile Imparatiei lui Dumnezeu pacatuieste ,sfarteca jigneste din nou.Striga cuvinte de hula la adresa a tot ceea ce spune ca e sfant.
Prima data il captureaza pe Hristos ,facandu-l ostatec,inchizandul in altare spurcate de preoti libidinosi care il crucifica de fiecare data cand au ocazia ,ca apoi sa adune multimi de oameni care sa sustina spurcaciunea lor cu scopul de a-i indobitocii.
"Preotii gay,ancheta soc a celor de la Panorama "titreaza gay.tv
In timpul zilei preoti care slujesc iar noaptea barbati care cauta sex cu homosexuali si distractii desfranate. Titreaza respectiva pagina .
Fotografia de pe prima pagina din Panorama e deja istorie ,doua maini impreunate care tin un rozar iar unghiile vopsite cu roz, vorbeste de la sine .
Paulo ,Carlo si Luca au intre 35 si 40 de ani .Sunt gay le place viate si distractiile.Le place sa abordeze tinerii si sa fie abordati.Sunt barbati sunt tineri dar sunt PREOTI.
Ziua poarta sutana neaga cu gat care aproape ca ii sugruma iar noaptea se schimba in haine de strada lasanduse condusi de impulsuri cazand prada fanteziilor de orice tip.
In data de 23 iulie Panorama publica articolul cara face implozie si explozie in comunitatea gay si cea monahala.
Timp de 20 de zile reporterul infiltrat alaturi de un gay au colindat cluburile gay din Roma ,demonstrand existenta unei specii de oameni care duc vieti duble .Vieti piperate cu intalniri secrete in fata bisericii care se termina direct in apartamantul preotilor unde se consuma blestematul act.Totul inregistrat de ochiul ascuns al camerelor de luat vederi.Ca apoi distinsii preoti sa celebreze taina impartasaniei.
Panorama explica: "intenitia noastra nu a fost sa facem scandal(ete na)ci sa demonstram existenta unor categorii de preoti care au un anumit comportament si mai ales ca aceasta clasa de preoti nu e un caz izolat.A fost o ancheta lunga incepand din data de 17 si terminata odata ce s-a reusit strangerea suficientor probe care sa demonstreze ca asemenea cazuri nu sunt izolate."
Au fost descoperiti 4 cazuri dupa care dansi apun ca s-au oprit situatia devenind tprea jenanta ptr ei .
Ce concluzii poti trage?
Sper ca oamenii sa inteleaga ca lupul are par da naravul ba.Te nasti Homosexual asa vei murii.
Nici macar Hristos nu mai poate schimba asta.
Dovada?
Uite dovada :