joi, 24 noiembrie 2011

Exercitiu de imaginatie

Eram in drum spre munca  ,ascultand muzica in  casti .Lume mohorata ,zgribulita aproape inghetata .In sufletul meu  e cald ,insa ,intotdeauna cand  e muzica in preajma .De cele mai multe ori ma las purtat de linia melodica  a cantecului ,ignorand  versurile si mesajul piesei.
Ei bine ,azi dimineata ceva  mi-a atras atentia ,nu  stiu ce ,dar acel ceva m-a  facut atent  la versuri .
Canta VH 2 melodia  "Daca n-ai iubii".E o piesa veche pe care am auzit-o de nenumarate ori ,dar nu am surprins  mesajul niciodata ,pana azi .
Ascultati-o si  faceti un exercitiu de imaginatie .
Imagineaza-ti  ca  de maine dimineata iubirea ta va fi interzisa  !
Ca de maine dimineata nu mai  ai voie sa iti  saruti iubita/iubitul pe  strada.
Imagineaza-ti ca de maine poti  fi batut/a pentru simplu motiv ca indraznesti  sa iti tii  de mana iubirea .
Imagineaza-ti ca de maine statul nu iti recunoaste certificatul de casatorie !
Imagineaza-ti  ca de maine nu vei  mai  putea lasa mostenire bunurile castigate in doi ,de tine si iubirea ta.Daca se intampla nenorocirea sa mori ,rudele tale vor  mostenii totul ,iar ea va fi lasata in drum .
Imagineaza-ti ca de maine va trebui sa iti  acunzi sentimentele fata de  iubirea ta in public .
Imagineaza-ti  ca poti fi  dat afara de  la munca ,daca sefii afla ca iubesti  ,iar  iubirea ta tocmai  a fost  interzisa prin lege.
Ce lume ar fi ,aceea lume pentru tine ?
Ai putea trai ,te-ai putea adapta ?Ai putea sa iti  tragi o masca  pe fata ?
Acea  lume ,este lumea in care traiesc eu  zi  de zi  !
Cineva ca tine ,a decis ca iubirea mea nu  e valabila ,iar daca nu e valabila trebuie interzisa !
Cineva  a decis ca eu  sunt pervers ,din simplu fapt ca iubesc un barbat!
Cineva crede ca poate sa treaca cu buldozerul prin viata  mea ,sa taie cu lama esenta fiintei mele si sa imi poreunceasca  sa traiesc crezand in iubire .

Inainte sa ma judeci ,imagineaza-ti  ,un minut, ca iubirea ta de maine va fi interzisa .

Sa radem de prosti


Apa poluată creşte numărul homosexualilor !

Apa poluată creşte numărul homosexualilor !
"Apa poluată a crescut numărul homosexualilor din oraşul nostru !", avertizează furios primarul din Huarmey, Peru, conform dailystar.co.uk.

Jose Buenitez, edilul local, spune că o substanţă chimică, care diminuează numărul hormonilor masculini, a fost deversată în sursa de apă potabilă a oraşului.
Un alt oraş din vecinătate, Tabalosos, este denumit Oraşul Homosexual, după ce un reportaj de televiziune a prezentat covârşitoarea majoritate gay a populaţiei.

Buenitez crede că dacă nu se reuşeşte filtrarea stronţiului din apă, bărbaţii din urbea lui vor deveni şi ei gay !
"Dacă nu vom găsi rapid o soluţie, ne vom trezi cu aceeaşi situaţie ca în Tabalosos. Oricum procentajul homosexualilor este în continuă creştere!" a precizat oficialul.

Oamenii de ştiinţă spun că metalul alcalin, pomenit de primar, cauzează cancer de oase, boli de sânge, anemie sau diverse afecţiuni cardiace. Nici un studiu nu a relevat  vreo legătură cu schimbarea orientării sexuale la bărbaţi.
Sursa ANTENA 3


E hilara povestea si  ...no ,ma poate ajuta cineva sa aruncam un butoi ,hai doua ..mai bine un tir de strontiu in Dambovita ?:D
Poate in felul acesta si  alesii nostri se mai destind si or privi chestiunea gay din Romania cu seriozitate si echidistanta fara influente bisericesti.