duminică, 13 iunie 2010

Mici dar atat de puternici

Soarele straluceste ,adesea,in ciuda madarindu-se cu grandoarea lui.Stelele uneori se ratoaie la noi intreband :"ce va freaca pe voi grija ca stralucim numai noaptea ?Sau felul in care ne aratam noi maretia ?Credeti ca daca suntem mici, suntem neinsemnate ?"
Incearca sa te apropii de ele si vei orbii.
Incearca sa te apropii si vei murii!Ele sunt la fel de impunatoare ca Cel Care Da Putere zilei .Sunteti departe ,indrazniti sa va apropiati ?
Mici dar atat de puternice !
Mici dar atat de puternici.
Milenii de-a randu am condus popoare ,am revolutionat societatea,am oferit copodopere pretuite de cei care ne dispretuiesc.
Au dorit sa scape de noi ,dar nu au reusit .Inchizitia a vrut sa stinga fiecare lucire de suferinta ascunsa ,dar s-a ars la degetute.
Au incercat sa ne inpuna perfectiunea .Dar stupoare ....Creatia insasi e imperfecta .Universul daca era conceput perfect nu ar fi existat!
"Universul e suma greselilor perfecte !"spunea Stephan Hawking.
Dumnezeu ne vrea pe toti la fel ?
Daca El a hotarat sa lucreze in inperfectiune ,eu de ce sa ii indrept "greseala"?
Intrebari care se nasc doar in inima unui homosexual...unui OM creat de cineva care a gresit, dandui lui Adam prea multe coaste.
Chiar daca oamenii nu recunosc ,trebuie sa sti ,trebuie sa cunosti:DUMNEZEU NE IUBESTE PE TOTI ,IN ACEEASI MASURA!!!!Esti,suntem creatia Lui!
Zambeste Isus te iubeste!