marți, 5 iunie 2012

Romania,tara aflata in fruntea topurilor...negative

De ceva timp,in presa autohtona,au inceput sa apara articole,hai sa nu le zicem "pro gay",ci mai  degraba evenimente cu tematica gay comentate de jurnalisti intr-o maniera pozitiva.Nu cred ca mass-media romaneasca s-a civilizat peste noapte si a inteles fenomenul gay,nici vorba,probabil ca sunt campanii de presa din bani europeni pentru educarea publicului.Dar nu despre asta vreau sa vorbesc,ci despre reactiile care apar prin comentariile venite de la cititorii articolelor.E de ajuns sa se pronunte cuvantul "gay" sau "homosexual" intr-un context pozitiv ca tirul de critici din partea "cititorilor" pun la zid pe cine ar indraznii sa aiba o alta parere decat a lor.
Imi inchipui ca,unele organizatii sau biserici au oameni "dedicati" care cauta pe Google tot ce tine de "gay" si "homosexualitate" ca sa se apuce de postat comentarii.
Ca om normal,in fine si la urma urmei,platitor de taxe si impozite,un traitor modest cu speranta in suflet ca Romania e o tara LIBERA si DEMOCRATICA PENTRU TOATA LUMEA,ma intreb de unde atata venin indreptat spre mine,pana la urma !EU SUNT GAY !Cu ce va deranjez,frati romani ?Cu ce va gresesc ? De ce imi luati dreptul de a IUBII ?Cu ce va deranjeaza ca am o relatie de 3 ANI cu un barbat,cu iubitul meu !Sunt vecinul pe care 50 % dintre voi nu il vreti,si totusi sunt usa de usa cu voi,imi beau cafeaua cu voi,rad cu voi,glumesc,beau bere cu voi,ies la fotbal cu voi,dau mana cu voi,merg in troleu alaturi de voi,SUNT APRECIAT DE VOI !Sunt o persoana "de treaba",respectoasa si ingrijita,dar voi nu stiti ca EU SUNT GAY !
Daca ati stii,ati incepe sa va intoarceti capul in alta parte cand as trece pe langa voi,nu ati raspunde la salut,dar l-ati gasi de bun  pe vecinul de deasupra care e un alcoolist.Ce daca isi  bate nevasta si isi maltrateaza copii ?Ei,e beat ,nu stie ce face,maine isi  revine,iar cand il vedeti coborand pe scara ii zambiti!
E fascinanta specia asta umana !
Ce nu inteleg,faceti-ma sa inteleg de ce un alcoolic e acceptat de BISERICA  fara rezerve,iar un gay nu !
De ce o persoana care isi bate si maltrateaza familia e bine tolerata,iar eu NU !
Dupa ultimele statistici,Romania e a TREIA CONSUMATOARE DE ALCOOL din Europa,asta dupa vanzarile facute in ultimii ani,dar cu totii stim ca statistica e eronata,pentru ca noi,romanii,ne pricepem de minune sa facem alcool in propriile gospodarii,alcool consumat si  neinregistrat de nicio statistica !
Oare,de ce in statutul "Noua Dreapta" e mentionata lupta impotriva homosexualitatii,dar impotriva violentei conjugale,violului,consumului de alcool, divortului si avortului tace chitic ?
Ca vorbiram de divorturi,se pare ca in 2010 au fost mai multe divorturi decat casatorii !!!DE CE ?
 prof. Vasile Gheţău explica acest fenomen prin faptul ca romanii au  "posibilităţile financiare reduse, o criză a locuinţelor pentru cei tineri"
Cum ?!!! Nu gay-i sunt cauza ?!Nu ne mai casatorim,ma refer la natie,pentru ca o ducem prost ,cumva ?
Ca vorbiram de avorturi,stiati ca Romania are cea mai mare rata a avorturilor din Europa ?
Ca la ficare 1000 de nascutii vii sunt 480 de avorturi ?!TARA CRESTINA CARE IS IUBESTE TRADITIILE  SI URASTE PE HOMOSEXUALI!!!
Nu credeti,nu ?Consultati sursa !Dar sursa omite sa i-a in calcul avorturile hormonale care se ridica si astea pana la 30 %.
E ok sa ai o vecina care a facut un avort,ca de ...mai bine sa-l omoare decat sa il aduca pe lumea asta de kkt!
De ce nu vad pe paginile bisericilor si "luptatorilor"pentru o moralitate "sanatoasa" si implicare in elaborarea de programe care sa limiteze avortul.Au inventat "programe"care vindeva gay,de ce nu inventeaza ceva impotriva mamelor avortoare ?
Care e adevarata problema a societatii romanesti ? Noi,gay-i?Noi suntem cauza tuturor relelor din lume ?
Ce e mai grav,domnilor pastori si preoti,ceea ce fac eu ? Faptul ca il ador pe iubitul meu,sau curmarea unui inceput de viata ?
Nu vreau sa jignesc pe nimeni,.dar dragii mei frati romani,oare nu cumva cineva va orbeste voit,va vor in intuneric sa nu ganditi si sa va induca o stare de frica de valorile europeni ,de ceea ce ei nu vor ca voi sa intelegeti?
Poate o sa intelegeti ca,legati fiind la ochi,, le e foarte usor sa va insele,sa va manipuleze si sa va considere prosti.
Crede si nu cerceta a fost inventat pentru a inchide usa ratiunii,nu uitati ca somnul ratiunii naste monstrii.