luni, 29 august 2011

Dreptul de a exista !

In timp ce Romania ramane impietrita in Evul Mediu ,restul lumii paseste mai repede sa intampine viitorul .
In timp ce noi ne mai intrebam ce este homosexual ,cu ce se manaca ,daca nu cumva se transmite ca un virus ,ceilalti deschid noi orizonturi de acceptare ,toleranta ,egalitate si demnitate.
Vorbim de normalitate ,acolo unde ea nu are ce cauta ,dar nu vorbim de dreptate cand vedem, cu ochii nostrii ,ca lipseste cu desavarsire.
Lumea ne priveste circumspecta din cauza proiectiilor subliminale gen Naomi ,parade ,travestiti,curve,crime pasionale si HIV.
Toti cred ca a fi gay inseamna a ti-o trage in dos .Toti cred ca a fi hetero inseamna sa ti-o tragi cu femei ,daca esti barbat.Asa de simple sunt lucrurile ?
As vrea eu . Atunci mi-as trage-o cu femei doar ca sa devin hetero.
Stim ,noi gayi cel putin ,ca lucrurile sunt putin diferite .
Daca un hetero are o experienta homo se intreaba :"oare sunt poponar ?"
Unde se afla granita ?Cand se trece si de ce ?
Categoric ,daca ai avut o experienta gay,nu esti gay,nu ai devenit gay!
La fel ,categoric nu esti hetero dintr-o experienta hetero.
A fi gay sau hetero e mult mai complicat ,desi ambele termene descriu acelasi lucru:SENTIMENTE RECIPROCE DE IUBIRE INTRE DOI OAMENI ADULTI !
Oricat de bizar ar parea,iubirea NU ARE SEX! Nu tine cont de acest mic amanunt !
Am intalnit un om ,cu ceva timp in urma, care impins de o curiozitate vroia sa stie cum e sa fi cu un barbat .Era insurat si urma sa aiba un copil .
Ne-am intalnit si am povestit .M-a intrebat la un moment dat ca daca si-ar trage-o cu mine ar deveni gay ?
I-am raspuns ca o singura experienta ca nu se va transforma instantaneu in gay,dar daca ar incepe sa se simnta indragostit ,sa dezvolte sentimente fata de mine ,atunci ar putea sa aiba inclinatii gay.
L-am intrebat daca isi iubeste nevasta ,mi-a raspuns ca da .Apoi l-am intrebat daca m-ar putea iubii pe mine ,ca pe nevasta lui ,a urmat o scurta tacere dupa care mi-a spus raspicat ca nu,nu ar putea sa ma iubeasca.
Ei ,aici e marea mica diferenta !Aici e pragul care nu poate fi trecut !Granita care desparte lumile noastre .
IUBIREA!E vorba de confortul tau sufletesc .Pe cine preferi sa vezi ,sa simnti langa tine in pat ,dis de dimineata cand se trezesti ?Iar asta timp de zeci de ani !
Cine ai vrea sa fie persoana care iti pregateste cafeau sau micul dejun ?
Cine ar fi persoana pentru care ai dechide usa casei cu bucurie ,dupa o zi infernala la munca ?
O femeie sau un barbat ?
Daca esti barbat si raspunsul e o femeie ,atunci e clar ,esti hetero ,daca esti barbat iar raspunsul e un barbat ,atunci esti gay!
E un test cam abrupt ,care nu lasa loc de mai mult ,tocmai pentru ca am vrut sa va fac sa intelegeti ca a fi gay nu inseamna sa te futi cu barbati,daca esti barbat ,inseamna sa fi indragostit de unul ,sa il iubesti ,sa iti poti da viata pentru el ! Asta se numeste IUBIRE!
Bineinteles ca in lumea asta nu toate au ca temelie iubirea ,am putea vorbii si de instincte si porniri .
Dar in mare masura ,atunci cand rostesc cuvantul gay ,eu ma gadesc la doi oameni de acelasi sex ,care au spart toate barierele ,care au demonstrat ca iubirea poate face imposibilul ,la doi oaameni care au sfidat normalul si au inceput sa mearga pe un drum ,al lor drum.
In timp ce noi inca ma intrebam daca e normal ca doi oameni sa se iubeasca ,altii au inteles ca iubirea se poate manifesta in multe forme si ca ea e defapt formata din diversitate.
Iubesti ?Lasa si pe altii sa iubeasca! Fiecare are dreptul al iubire !Avem toti dreptul de a exista !