duminică, 21 aprilie 2013

Rusine ,domnilor jurnalisti romani!Rusine !

Citeam stirile online...cand vad un articol pe realitatea.net ,priviti.

Nedumerit imi zic ,hai sa mergem la sursa,savad ce spune presa franceza despre subiect .
Iar aici ...surpriza !
In Franta populatia e impartita ,in ceea ce priveste casatoriile gay.50% pentru si 50% impotriva .
Ei bine conform presei frantuzesti au fost doua manifestatii la Paris .Una impotriva homofobiei ,care potrivit TF1 a avut peste 15.000  de participanti si alta impotriva casatoriilor care ar fi numarat in jur de 4-5000 de manifestanti .

O alta relatare ne vorbeste de o mare mobilizare a cetatenilor impotriva homofobiei.


Ceea ce presa romaneasca ...uita sa ne spuna e ca mitingurile impotriva casatoriilor gay sunt organizate de dreapta franceza care au pierdut alegerile ,impreuna cu extrema dreapta din Franta !
Ceea ce mai vor distinsii domni ziaristi romani sa ne induca in memoria colectiva e ca legea casatoriilor gay din Franta e o lege bagata cu forta pe gat francezilor,care vezi doamne ,nu vor o asemnea scarbosenie !
Rusine domnilor jurnalisti romani ,rusine !
De ce e atat de greu sa prezentati adevarul ?Doar adevarul ?

România,Împaratul Hristos...sau țara in care copii nu au niciun viitor!

         De câteva săptămâni bune capul de afiș a mass-mediei românești îl ține un subiect delicat : parteneriatul civil .
Cu tristețe trebuie să remarc apariția acelorași personaje cu aceleași discursuri trase la indigou atunci când cineva propune ca temă de discuție homosexualitatea sau drepturile persoanelor care sunt altfel decât majoritatea.
Deși România nu este centrul moralității mondiale, vre-un loc sfânt și inocent care habar n-are cu ce se manâncă pacate de genul  violului,crimei,tâlhariei,hoției,pruncuciderii,avortului,etc,românii(unii dintre ei)când aud de homosexualitate fac crize de isterie,zeci de mii de cruci și încep a țipa cât îi țin rărunchii că România nu e Sodoma !
Ipocrizia,așa cum știm cu toții,e la ea acasă aici pe frumoasele plaiuri mioritice .

Acum in prag de Paște,când așteptăm cu atâta pioșenie să macelarim sute de mii de miei ,că așa e tradiția,cineva a îndrăznit să spună "parteneriat civil"! Crimă frate !Lindicul ăsta ne strică sărbatorile!!!
Iar colac peste pupăză cineva a șoptit "adopții"!Ai de pula meu !

Și totuși,mă întreb,de unde această ...frică a unora când aud de homosexuali,adoptii,căsătorii intre gay ?
Pe zi ce trece tot mai multe țări legalizează căsătoriile gay,dupa ce in urmă cu 20-30 de ani permiteau parteneriatele civile intre gay!Azi acele state, care au legalizat căsătoriile gay ,dau drept de adopție acelor cupluri. De ce ? Sunt acele state atât de iresponsabile încât chiar nu le pasă de copii lor ?

Haideți să facem căteva comparații.

Olanda,știm cu toții ca e pioneră in astfel de "inginerii"sociale.E prima țară care permite căsătoriile si adopțiile in Uniunea Europeana .Dupa Olanda,iau exemplu Țările Nordice,Țările de Jos,Spania,Franța,Cehia,Slovacia,Ungaria,Argentina,Brazilia,iar lista continua!Țări care au rezistat și au continuat să existe la fel de bine și cu această chestie legalizată.

O unda de șoc s-a propagat in Europa in urma unui  clasament  interesant care a  fost dat publicității zilele trecute de  UNICEF ,un clasament al țarilor in care copii sunt cei mai defavorizați.Clasament ignorat de acele personaje ,gen Hașotti,care ii fece pe homosexuali bolnavi !

România este a treia țară de la coadă,fiind țara care are cei mai defavorizați copii dintre țările dezvoltate !!!!!!
Raporul mai arată că țarile in care copii se simt cel mai bine sunt ,paradoxal,țările in care căsătoriile gay și adopțiile de catre cuplurile gay sunt permise!
Olanda este țara care are cea mai mare grijă de copii ei,urmată de Finlanda,Islanda și Norvegia(toate aceste țări permit de ani buni căsătoriile intre persoane de acelasi sex)in timp de țări ca Grecia,Italia,Portugalia se situeaza in jumătatea infrioară a clasamentului .De remarcat că aceste țări sunt catolice "înrăite" excepție Grecia care e ultra ortodoxă,dar care permit parteneriatul civil nu și căsătoria.



      Am dat doar câteva exemple de țări care au demonstrat că a da drepturi egale tuturor cetățenilor lor nu comit o crimă ci doar se interesează ,pur și simplu, ca TOȚi cetățenii lor să se simntă bine la ei acăsă!
Constatăm cu uimire că acolo unde nu se fac diferențieri între cetațeni pe criterii de sex,rasa,orientare sexuala acele țări se simnt bine în timp ce țările care duc in spate povara religiei si discriminarilor de orice fel o duc din ce in ce mai greu, direct proportional cu gradul de indobitocire religioasa.

          Azi,deși politicile puritaniste a conducerii de la București sunt aplaudate la unison de tot felul de personaje care mai de care mai sfinte si mai pure,vedem că totuși copii din România sunt primii la ceva : la consumul de marijuana,tutun si alcool!!!!!România situându-se cu "cinste" in fruntea acestui clasament al rușinii !

             La fel cum ,tot in România, peste 45% dintre copii nu mănâncă micul dejun,pentru că parinții nu-și permit sa îl ofere copiilor lor !Dar construim catedrale monumentale si rastignim parteneriatele civile !
Pretindem că suntem creștini,că ne pasă de aproapele nostru,că suntem buni si credincioși dar singurul nostru țel e să facem in așa fel încât dacă eu nu sunt fericit nici aproapele  meu să nu  fie !Așa suntem noi,ipocriți!
     
         Suntem cu 30 de ani în urma țărilor vestice,asta este clar și nu mă poate contrazice nimeni,ceea ce este penibil e că ,tot noi care atunci când olandezii iși deschideau prima universitate, noi  dădeam foc la bordeie si otrăveam fântânile,ne credem superiori lor  și îi arătam cu degetul ca fiind noua Sodoma  in timp ce noi permitem infometarea propriilor copii aruncandule viitorul la gunoi.Defapt biserica nu vrea oameni educati si inteligenti,cine le-ar mai cumpara lumânarile?

Ce sa zic,fie ca Împaratul Hristos să aiba mila de sutele de mii de miei care vor simnții lama rece și ascuțită a cuțitului doar pentru ca supuși lui sa fie indestulați si mulțumiți că in noaptea de înviere poponarii nu vor lua lumină...pentru ca,oare,  ei o dau ?