marți, 19 iunie 2012

DREPT LA REPLICA


Personal nu te cunosc si nu am nimic cu tine ,dar prietene scump, felul in care ai pasit in lumina refletoarelor e total nepotrivit !E ca si cum ai vrea sa fi apreciat la un Oscar tragandu-te in cote si genunchi pe covorul rosu !
Sa le i-au si eu in ordine :

1)felul in care te imbraci e fix problema ta !nu ma priveste ,nu ma intereseaza ,ATATA TIMP CAT NU SPUI CA REPREZINTI COMUNITATEA GAY sau faci trimitere la aceasta comunitate !

2)felicitari !m-as bucura enorm sa ai succes iar piesa ta sa devina hitul verii !mult succes .

3)gusturile nu se discuta !daca mie nu imi place ,asta nu inseamna ca nu poate sa placa altora !e bine ca ai respect de sine si iti cunosti valoarea ! un sfat ,totusi ,nu te supra evalua ,lasa pe altii sa o faca .stii proverbul ala romanesc cu lauda de sine nu miroase a bine ?

4)atitudinea ta fata de comunitate e una foarte nesanatoasa ! puteai foarte bine sa mergi pe tocuri pe toate platourile tv si sa nu spui ca esti gay !multi artisti sunt gay dar nu se "lauda" cu asta !

5)din nou felicitari ! faptul ca iti respecti corpul si mintea denota o doza de ...luciditate .

6)nu ,crede-ma ca nu prefer cluburile , parcurile ,toaletele din gari si coada la medicamente .sunt un om cuminte care merge in "Delirio" (clubul comunitatii din Cluj ) odata pe trimestru,parcurile le colind doar cu iubitul meu cu care sunt impreuna de aproape 3 ani ,iar toaletele garilor nu le frecventez pentru ca... merg foarte rar cu trenul.prefer toaleta publica de langa Teatru National din Cluj Napoca pentru ca intrarea e doar 0.50 de bani ,e foarte curat,dar asta se intampla foarte rar si numai daca se intampla sa ma pis pe mine in centrul Clujului ,altfel prefer toaleta proprie .
cat despre sustinere ...trebuie sa arati ca esti mai mult decat o simpla violata si traumatizata care cauta mila la "Acces Direct ".
P.S. povestea cu violul mi s-a parut ridicola ! si asta nu pentru ca ti s-a intamplat ci pentru ca nu era momentul si locul pentru o astfel de "destainuire".
la tv trebuia sa mergi sa te prezinti pe tine ,ca un nou produs al scenei muzicale autohtone ,viitor vip ,nu persoana violata si condamnata la homosexualitate !de asta te-am taxat ata de dur !
imi pare rau ,Keky,eu nu te pot sustine !nu asa!
Cu multa stima si respect ,Adi .