marți, 30 noiembrie 2010

Intai decembrie(adaugare)

Si va spuneam in postarea anterioara ,referitor la ziua noastra nationala care ar fi programul meu de 1decembrie .
Si scriam ca va fi program de sambata ....ete na ...ma mai insel si eu ,ca dara nu-s Nostradamus sau, mai nou, baba Vanga.
Ajuns la munca ,vad emailul de la resurse umane care spune sec:"programul de intai decembrie va fi unul normal,urmand ca in cursul lunii decembrie sa beneficiati de o zi libera ".=))
Deci , o zi normal ,ziua libera ramane neschimbata ,adica nu va fi aprobata niciodata,dar la sfarsit de luna o sa i-au un bon in minus, pentru ca am fost liber ..de 1decembrie .
Na ,asta chiar nu ma mai deranjeaza.Romania ,parerea mea, si aici ma refer la oameni ,e incalificabila.Pacat ca generatii intregi de patrioti si-au dat viata ,ca niste banditi sa poata fura liber,legal.Pacat ca produsul revolutiei din '89 e doar banditismul legal la drumul mare .Pacat ca au murit oameni care credeau ca merita sa moara ca sa fie liberi ,liberi hotii astia sa fure .
Ajuns acasa ,tarziu in noapte ,ma uit la stirile on line de pe pro tv .
...si descoper inca o surpriza :

Oare ce ne cred astia ?
Imi amintesc de lectiile de istorie din copilarie .Am prins ultimii ani de comunism in scoala generala si ni se povestea de regimurile burghezo-mosieresti ,unde taranii erau obligati sa se imprumute de la boier,cu un pumn de faina , ca apoi boierul sa traga pielea de pe el .
Vi se pare ceva nou ?
"Toate-s vechi si noi is toate " spunea Eminescu .Doar ca acum suntem datori la banci,ale lor banci ...
E frustramt sa constati ca politicienii ,ajunsi patroni pe spinarea noastra ,acum voteaza legi impotriva noastra .
E Romania noastra ,iar aceasta tara trebuie scuturata de lichelele jegoase si sugace care ne jecnamnesc si ne insulta inteligenta .
Avem salarii de maxim 300 de euro,cei care le avem asa mari iar litru de ulei e mai scump ca in Germania ,painea toast de 700 g in Germania costa 0,25 de euro centi ,aici aproape un euro...iar indemnizatiile de somaj acolo sunt de 2 ori mai mari ca salarul mediu pe economie de aici .
Votati ,curvelor,votati ...ca si Ceausescu a avut un sfarsit ...credeti ca voi aveti doua perechi de coaie ?
Am rabdat 50 de ani regimul comunist,va rabdam si pe voi ,dar...sa va fereasca Dumnezeu de mania poporului roman.
Hai Romania ,scutura-te de curvele astea perverse.