sâmbătă, 24 august 2013

Traiasca Republica Regala Tiganeasc Dublu Incoronata si Crestina Rromania

Oare cum am putea descrie destrabalarea mediatica din ultimele doua zile la care toti am luat parte ?Aproape ca nu-mi venea a crede  la ce sunt "nevoit " sa privesc cand deschid televizorul!
Vineri ,23 august ,anul de gratie 2013 TOATE televiziunile de stiri din Romania relatau tragedia din tiganie !
Chiar daca o sa ma urati,trebuie sa va spun adevarul,dar eu am ras cat m-a tinut gura de ce am putut vedea ,confirmandu-mi-se ca tiganul tot tigan ramane !
A murit un "rege" au ramas doi !Am tot incercat sa inteleg ...dar daca ei sunt negrii si umorul trebuie sa li se asemene!
Bun,ce nu inteleg eu e cum de intreaga mass-media a tinut sa ne anunte despre "maretul"eveniment !
Poate pentru ca in Sud,mai ales in Bucuresti,unde cam toti sunt tigani a prins evenimentul,inteleg ca au vibrat la disparitia prim-rromului lor ,dar aici in Ardeal,noi transilvanenii am fost dezgustati si oripilati de circul mediatic creat in jurul unui anonim din tiganime!
Incroptirea unei coroane , "carul alegoric" desprins parca din paradele gay, corul care falsa si pastorii care au crezut ca au prins pe Dzeu de picior cu ocazia asta ,putand evangheliza orasul ore intregi de pe o scena mobila,sunt scene demne de "Cascadorii rasului "! Asa ceva nu a visat nici Isus pe cruce!

 Ne place,nu ne place asta e Romania,o tara de flamanzi care aplauda la circ !
O tara in care un descreierat de pastor isi omoara copilui dupa care se sinucide este plans si asemuit cu Avraam care la un momenta dat a vrut si el sa isi asasineze propriul fiu,pe Isac,in incercarea de a dovedii divinitatii cat de mare ii e credinta !O fi fost o incercare de-a Domnului si pentru bietul pastor,incercare care a trecut-o  sacrificandu-si fiul !Avraam a facut ceva "norma" cand si-a dus fiul ca ardere de tot,in cazul acesta de ce am considera chestiunea deplasata si patologica ?Dar cred ca gayi sunt vinovati,mai mult ca sigur pentru toate chestiile nasole in Romanica,nu dejeaba mai mult de jumate dintre romani isi doresc sa nu fie vecin cu un gay , dar ar accepta un criminal !Imi intrece logica si chiar nu mai am timp sa imi bat mintea si cu asta !

Pentru aceasta Roamanie lupta  un basinos care trage vanturi in direct la o emisiune a iobagilor lui,apare  cu o anonima prin care se arata impotriva parteneriatelor civile pentru gay pe motiv ca el apara familia !Ati ghicit ,vorbesc de Voiculescu !
Conservatorul comunisto-securist doreste sa intre in Parlamentul European cu astfel de initiative !
Felix ,te rad toate curcile !Altfel se protejeaza familia , stii tu mai bine !
Dar stie el ce stie,romanul homofob e la mare cautare acum ,aduce o gramada de voturi !Iar romanul homofob dupa ce il pune pe basinos in fata ramane la fel de prost si flamand ca si pana atunci !
In definitiv nu e chiar el singurul vinovat( rom(an)ul )desi chiar nu ar mai fi nicio circumnstanta atenuanta ,dupa cele intamplate in ultimii 23 de ani !
Ei ,uite asa am ajuns la concluzia ca ne place tigania de orice culoare politica,religioasa sau  etnica !
 Numai in  Republica Regala Tiganeasc Dublu Incoronata si Crestina Rromania  se pote murii de foame aplaudand circul !