miercuri, 19 mai 2010

"Din start vreau sa spun ca nu sunt perfect, nu sunt atotstiutor si NU SUNT UN CINEVA . Sunt un nimeni si din pacate sunt printre putinii care inteleg acum de ce avem in fata noastra un viitor negru. UN optimist informat = un realist ." Scrie domnul senator Urban Viorel pe situl sau personal http://www.urbanviorel.ro/. Un om inteligent care intelege ca atunci cand esti bun esti luat de prost .
"Este o adevarata sfidare si un pericol la adresa tinerilor si copiilor nostri.
Este pentru prima oara in Romania cand aceste manifestari dureaza cinci zile, ele fiind un atac direct la
familia romaneasca, tot mai subrezita si mai afectata in soliditatea ei morala datorita lipsei de repere...."Asa isi incepe pledoaria plina de jigniri la adresa comunitatii gay ,domnul senator pe blogul sau.Inca de la inceput ma izbesc de conceptul de "familie romaneasca "
Uitati cateva statistici :
Triste statistici privind agresiunea în familie
• săptămînal, o româncă este ucisă de soţ, tată sau fiu • şi numărul violenţelor este foarte mare, numai în primul semestru din 2006 fiind înregistrate 5.000 de cazuri
În România, în fiecare săptămînă, o femeie este omorîtă de soţ, tată sau fiu. În prima jumătate a acestui an, 25 de femei au fost ucise de un membru al familiei, dintre acestea opt locuind în Bucureşti. Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Familiei (ANPF), Mihaela Mostavi, a precizat că, în 2004, au fost înregistrate 86 de decese ca urmare a violenţei şi 8.104 de violenţe intra-familiale. În 2005, numărul violenţelor a fost 9.137, iar al deceselor – 169. În primul semestru din 2006, s-au înregistrat 5.000 de cazuri de violenţe în familie. Mihaela Mostavi a subliniat că 72 la sută dintre violenţe au fost asupra femeilor şi copiilor, iar în cazul copiilor, mai mult de jumătate dintre violenţe au fost asupra fetiţelor(sursa Evenimentul zilei 2006)
Asta se intampla acum 4 ani ,credeti ca s-au mai calmat lucrurile?
Ete na .Un articol pe ziare.ro de la italieni cetire spune multe domnule senatoe :
In regimul lui Ceausescu toate romancele erau "muncitoare neobosite", insa azi femeile din Romania incearca sa se impuna in politica si economie depasind obstacolele unei societati inca puternic dominata de barbati.

Insa vestea cu adevarat trista este ca in Romania o data la doua minute o femeie este lovita, asa cum arata si statisticile recente. Asta se intampla intr-o societata unde violenta se invata in familie si principala cauza care o genereaza este alcoolismul, arata un articol publicat in
Osservatorio Balcani.

Violenta in familie, potrivit unor ONG-uri care se ocupa de aceasta problema, nu cunoaste diferente de clasa sociala, iar femeile sunt lovite si umilite indiferent de statutul pe care il ocupa in societate. Iar eradicarea fenomenului este pana la urma o problema care trebuie rezolvata de autoritati.

Un sondaj publicat in 2008 arata ca barbatii devin violenti dupa cinci ani de casnicie, in timp ce in 16% din cazuri acestia devin violenti chiar din primul an de casatorie. 26% din femeile care sunt agresate nu iau nicio masura punitiva impotriva sotilor violenti, 17% se limiteaza sa spere ca lucrurile se vor schimba in viitorul apropiat, iar 14% au declarat ca inca sunt indragostite de agresor.

In multe cazuri de violenta domestica sotiile sunt trezite din somn cu pumni, amenintate cu cutitul, iar toate astea se petrec sub ochii copiilor care raman cu traume psihice toata viata.

Mai mult chiar, in urma cu cativa ani, in presa a aparut un caz de violenta domestica in care protagonistii erau doua persoane publice, ea jurnalista, iar el deputat si fost ministru al Sanatatii (n.red. Dana Razboiu si Ovidiu Branzan). Ea a gasit curajul si l-a denuntat la politie. Insa pe forumurile online si in presa cititorii incercau sa determine cauza care l-a facut pe acesta sa o bata, de parca un asemenea comportament ar putea fi justificat in vreun fel.

"Din pacate, exista inca multe persoane in Romania care gandesc la fel", noteaza jurnalistii italieni.
Sunt niste jurnalisti neprofesionisti,ce stiu ei ce se petrece in Romania .
Domnule senator ,unde se invata violenta ? Domnule senator cine ne corupe copii?? Sau cine va corupe copii?
Cati heterosexuali au fost omorati de homosexuali ?
Vreti statistici ? Munciti pentru ele,v-am dat deja prea multe mura in gura ,mai mergeti si mai munciti nu mai stati numai la intins mana .
As dori sa inchei .Mi-e greata si sila de oameni ca dumneavoastra ,uitasem de ce nu ma mai pasioneaza politica ,e plina de rahati pe care daca ii atingi incepi sa puti ca ei .
Asta e ,noi suntem vinovati de criza mondiala ,de faptul ca vulcanul a erupt ,ca biserica e corupta ,ca politicienii o duc bine ,ca pensiile scad ,ca natalitatea a luat-o la vale ca...Defapt noi suntem vinovati ca a facut Dumnezeu lumea !In mod normal nu as fi avut nicio reactie ,ptr ca indivizi ca dumneavoastra au fost ,sunt si vor mai fi !
Ce-ar fi fost lume afara Hitler ?
Domnule senator ,omul asta ne-a scapat de cateva milioane de evrei ,tigani ,poponari .
Ce bine ar fi sa se mai nasca inca unu ca el !!!
Propun o solutie ,uitati ,va puneti zvastica pe blog ,va lasati un pic de mustata ,gasim noi o peruca (omoram un travestit )si puneti de-o platforma program bazata pe Maine Kamf al iubitului conducator si haideti sa deschidem campuri de concentratie ,ghetouri in care sa ingramadim pe toti acei pe care nu ii suportam...
Concluzie
O societate care nu stie sa isi pretuiasca diversitatea e condamnata la autodistrugere !
O de dedicatie ,special pentru toti cei carora le plac femeile .