luni, 13 decembrie 2010

Brake News

Carrie Fisher, despre John Travolta: Ştim că e homosexual, dar nu ne pasă

Antena3.ro | 12 Dec 2010, 23:44
Foto: article.wn.com
Actriţa americană Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prinţesei Lia din "Războiul stelelor", a declarat recent că bunul ei prieten John Travolta este homosexual şi că regretă faptul că actorul american nu se simte confortabil cu acest lucru, relatează The Sun, în ediţia electronică.

Zvonurile legate de orientarea sexuală a lui Travoltat circulă de mulţi ani la Hollywood. Recent, avocaţii acestuia au acţionat în instanţă site-ul Gawker, unde au fost postate o serie de informaţii despre viaţa personală a actorului.

"Sentimentele mele faţă de John au fost întotdeauna aceleaşi, ştim ceea ce este el, dar nu ne pasă de acest lucru. Îmi pare rău că el se simte inconfortabil cu acest lucru", a declarat Carrie Fisher, într-un interviu acordat revistei Advocate.

Anul trecut, actriţa a acordat un alt interviu publicaţiei OUT, o revistă a comunităţii gay din Statele Unite. Rugată să numească 10 lucruri pe care "bărbaţii gay ar trebui să le cunoască despre femeile heterosexuale", unul dintre răspunsurile actriţei Carrie Fisher a fost atunci: "Nu ne pasă că John Travolta e gay".

Declaraţiile actriţei capătă o greutate mai mare cu atât mai mult cu cât soţul ei, Bryan Lourd, a părăsit-o, declarând în mod public că este homosexual.

John Travolta, în vârstă de 56 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ. Acesta este cunoscut în special pentru rolurile interpretate în filme precum "Febra de sâmbătă seara" sau "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. Travolta este căsătorit cu actriţa Kelly Preston din anul 1991, iar ambii sunt cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.




Articol preluat in totalitate de pe antena 3