luni, 14 februarie 2011

No ,tu soro,m-am maritat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sambata seara ,12 februarie 2011.Ora 23 si ceva .Club Delirio .

Impreuna cu iubitul meu si inca doi prieteni buni ,infrigurati de vantul furios care batea cu nerusinare prin freza mea ,am ajuns in club .O atmosfera de petrecere si veselie .Chipuri cunoscute si necunoscute ,fete zambitoare si muzica...muzica la un volum aproape insuportabil ...apoi,no ,e club ,ce pana mea, nu serata dansant :P
In trecere ,pe langa noi ,domnul Lucian ne anunta ca vom fi primul cuplu care se va casatorii in seara aceea ...
Eu ca un narod ,dau din umeri si ...zic...."Nu stiu,eu nu stiu d-astea " , vorba poetului .
Apoi orele vin, trec ,vin altele si incepe primul val de casatorii.Doua fete cochete isi jura credinta una alteia ,eu stau lipit de fotoliu si ma fac mic ,da mic ,sti cat de mic ?
De ma vede un amic de-al nostru,care incepe sa strige :"va casatoriti ,nu ?",eu dau din umeri si nu apuc sa zic ceva, ca incepe :"de nu te casatoresti te fac de minune la tot clubul ":)).Il striga pe Lucian si il vad pe domnul Dunareanu cum vine cu microfonul spre fotoliul cu care m-a contopisem ...
Ma ridic ,ca na ,nu era sa ma insor cocotat pe fotoliu , imi i-au "izbirea" de mana si urc sus pe scena .
Acolo ofiteroaica starii civile incepe discursul si pune serioasele intrebari care se transforma in juraminte .
E un moment important pentru mine ,desi pare o joaca de copii ,desi uni doar s-au distrat copios in seara aceea ,pentru mine a fost cea mai importanta zi din viata mea .
Am jurat in fata unei lumi intregi ,ca sufletul si viata mea ii apartine lui Denis ,iubitul meu ,cu care indata trecem de 2 anisori de cand suntem impreuna .
La inceput am ezitat ,iar el a crezut ca nehotararea mea oglindesc sentimentele mele ,dar nu este asa .
Casatoria e un lucru important pentru mine.E o chestiune de-o viata ,si trebuie facuta ca la carte ,nu intr-un club la un party ...Dar ,asa cum ii spuneam iubitului meu ,in seara de 12 februarie ,ne-am logodit defapt,i-am promis ca o sa fiu cu el pana la sfarsit iar nunta va fi in octobrie ,vrand sa rememoram ziua care ne-a unit destinele ,acea zi de 10 octombrie 2009 cand ne-am vazut pentru prima data.
Denis ,te iubesc ca pe un zeu .
Vrei sa fi sotul meu ?(de-adevarate-le ,de data asta :) )