vineri, 1 iulie 2011

NOI SUNTEM GAY !!! NU SUNTEM PEDOFILI !!!

In ultimile zile vedem si auzim in toata media romaneasca taraboiul iscat in jurul unor personaje "celebre" ca Doru Iuga si mai nou Naomi in scandalul prostitutiei cu minori .
Subiectul in sine e neinteresant:prostitutie ,santaj si o presupusa crima .
Hai sa le luam pe rand .
1)PROSTITUTIA
E cea mai veche meserie de pe pamant .A exista ,exista si va exista si dupa ce noi ,lupii moralisti,vom muri.
Ca nu vrem sa recunoastem este partea a doua .Prostitutie exista si in randul hetero cat si homosexualilor.Iar "marfa" poate fi "frageda" sau dimpotriva .Cererea creaza oferta .
2)SANTAJUL
De obicei se afla de un santaj atunci cand santajatul refuza sa plateasca .Fie nu il intereseaza , fie e totul o minciuna,sau vrei sa discreditezi pe cineva ,in cazul nostru OTV ,patronul & compani.
3)CRIMA
e presupusa in cazul de fata ...poate ca ,daca si cine stie cum s-o potrivi cu ce a fost acum cativa ani ,cand organele (in)competente nu au fost in stare sa prinda un criminal .Ascultandu-l pe seju' lui Iuga ,politia afla si de gusturile mai aparte a "distinsului" domn si-l salta .Daca Diaconescu nu e o prada usoara ,fara locotenentii sai ,nu va biruii.

Toti stim ca Iuga e gay,in fine poate bisexual.Iar faptul ca baietii se prostitueaza pentru un ban, e vina sistemului care nu permite unui amarat sa se afirme ,sa faca bani daca nu se fute cu cine trebuie atunci cand trebuie INDIFERENT DE SEX,VARSTA SAU ORIENTARE SEXUALA !!!

Cazul acesta ma lasa rece si nu as fi scris nimic ,daca nu as fi observat accesele tendentioase ale intregii medii romanesti de NU face distinctie intre HOMOSEXUAL si PEDOFIL !!!
Si este voit creata confuzia !
Ce este mai oripilant decat sa iti sti copilul luat cu forta de un libidinos batran .Sa sti ca astfel de oameni ar putea atenta la siguranta copilul tau .
Este frica care o inoculeaza ultrafundamentalistii neoprotestanti si nu numai ,pentru a-i discredita pe homosexuali.
Domnii uita sa sublinieze ca PEDOFILIA este un act SEXUAL INTRE UN ADULT si un MINOR ,INDIFERENT DE ORIENTARE SEXUALA !!!
Este foarte usor sa creezi confuzi cu scopul de a distruge ceea ce poate sa te distruga intr-o buna zi !
A profita de un copil este cea mai oribila si gretoasa idee care poate sa treaca prin mintea unui om .
Mai jos de atat nici ca se poate ,iar oamenii acestia ar trebuii anihilati ,intr-un fel sau in altul .
DAR CONFUZIA TREBUIE ANULATA!!!
Sunt mahnit cand vad ca blogosfera gay din Romania tace malc .Nu zice nimeni nimic.Nu se sesizeaza nimeni care sa i-a atitudine si sa spuna raspicat :
NOI SUNTEM GAY !!! NU SUNTEM PEDOFILI !!!
Daca iubesc un alt BARBAT nu insemna ca ma fut cu minori !
Ar trebui sa fim atenti la ce se inoculeaza romanilor ,pentru ca odata idea intrata in cap ,greu mai poate fi schimbata .