joi, 4 noiembrie 2010

Noi lansari

Nu au legatura una cu cealalta ,nu se compara una cu alta nici marcar prin stilul abordat ,buget sau videoclip ,dar si-au lansat videoclipurile practic in aceeasi perioada .
Indraznesc sa trag o paralela intre Andra si Katy Perry inrtre "Something new
"
si" Firework"
Sa le luam pe rand.
Andra o piesa grea a muzicii romanesti face o greseala .Este cantareata mea preferata ,o ascult cu cea mai mare placere ori de cate ori am ocazia ,dar engleza nu o prinde ,nici ritmul ,nici nimic . S-a grabit adoptand curetul acesta .O prinde pe Inna ,care nu are nimic ,inafara o echipa buna in spate si un compozitor inspirat,dar nu si pe Andra Din punctul meu de vedere ,aceasta noua lansare e o involutie in cariera Andrei.Dupa hituri ca "Dragostea ramane",'Ramai cu mine " si"Cand plang tu simnti","Something new" e doar o vaga imitatie a unui curet care ,pe ea,pur si simplu nu o prinde.
Totusi ,ii doresc sa rupa gura topurilor si sa se aseze acolo unde ii e locul ,in frunte .

Alta femeie ,la fel de surprinzatoare si foarte indrazneata .E diva care pare ca tot ceea ce face ,face bine ,face cu cap si debordeaza de buna dispozitie .Artificiile lui Katy par ca vor lumina mult si bine topurile internationale.O piesa care mi-a placut cu un videoclip expeptional si o idee geniala .
Haideti sa stralucim in focuri de artificii ,e genial sa te gandesti cum af fii ca un intreg curcubeu sa inceapa din tine .Dragut.

SA NU UITAM SA IUBIM TRANDAFIRII

Asemeni unei albinute ,din melodie in melodie ,am dat peste o piesa veche dar atat de frumoasa .O auzem pe la televizor in copilaria mea .Mi-am amintit cat de fericit eram si mi-am dat seama cat de fericit sunt si acum .Iubesc si sunt iubit,ce alt motiv de fericire ar trebuii sa am ?