miercuri, 13 mai 2009

29 septembrie, 2007


Asa ar fi trebuit sa fie.

29 septembie 2007, o zi de sambata, o zi de toamna calda.

ORA 16.35.
Autogara Napoca, cursa Zalau- Cluj Napoca- Targu Mures.

E ora cand am cumparat biletul pentru o calatorie care trebuia sa ma duca spre fericire. Vorbeam cu cea mai buna amica a mea la telefon, mintind-o ca nu o sa pot merge acasa, ca duminica o sa am inventar.

Probabil, nu voi uita niciodata aceea zi. Prima mea data. Atat de naiv si  increzator, credul si mincinos.

Cunoscusem pe net  un tip care spunea ca vrea o relație. Eu am crezut. In Targu Mures urma sa ne vedem, m-a asteptat in autogara, ne-am intalnit, ne-am dat mana. Era prima fiinta cu care dadeam mana stiind ca e ca si mine: gay. Nu eram in stare sa rostesc un cuvant. 

Nu era nici tanar si nici frumos, dar era omul cu care eu, urma sa imi costruiesc viitorul. Ha ha ha ha ha. Cata inocenta.  

Am pornit spre blocul unde locuia si luand-o pe stradute mai intunecoase  m-a luat de mana. Mergeam a doi indragostiti de mana prin oras!

29 septembrie 2007. 

A fost prima mea data. O noapte pe care nu am s-o uit niciodata. Urmata de o zi pe care nu am s-o regret.

 Duminica la prânz trebuia sa ma intorc la Cluj, luni incepea munca si vroiam sa fiu odihnit. Țin minte ca ajuns in Cluj eram atat de mandru de ceea ce facusem incat plangeam de fericire. Eram la semafor  la Regionala CFR si plangeam cu zambetul pe obraz. Se uita lumea ca la un apucat. 


El ma facuse barbat!

Simteam pentru prima data ca sunt un barbat adevarat. Aveam 28 de ani si o facusem pentru prima data. Nu mai eram virgin. :)))
Visul s-a spulberat in doar 2 luni cand imi spune raspicat, la telefon, ca am fost o simpla aventura si apoi imi da "papucii" prin sms.

Primul contact adevarat cu lumea gay. Atunci am inceput sa deschid ochii. Lumea mirifica a celor obladuiti de societate, sensibili si nevinovati incepea sa isi arate cruda fata, adevărata plamadeala. O lume plina de tradari oribile, comportamente, intr-adevar, deviante. O lume fara sentimente, remuscari si inhibitii. O lume a curvelor, a pradatorilor si a celor pradati. 

Dar nu toti suntem asa !

Sunt constient, dar in 99%din cazuri  toti ne incadram in tiparele astea nelegiuite. IMPORTANT e ceea ce a ramas, acel sentiment ca am facut bine ce am facut pe 29 septembie si ca intr-adevar, primul nu se uita nicidata,chiar daca motivele difera.