duminică, 10 februarie 2013

Pentru o Romanie NORMALA !

     Hai sa vorbim din nou despre Romania !
O Romanie NORMALA care refuza cu o determinare crancena sa ne accepte pe noi gayi ,o Romanie care refuza sa se transforme in Sodoma,o  Romanie care se sperie de umbra lui Attila dar care aplauda furibunda chiciul,bataia de joc,ipocrizia,minciuna, prefacatoria!
In venerabilul an 2013 un prezentator tv posteaza pe pagina lui de facebook un comentariu tendentios la adresa comunitatii.


            Personal eu nu inteleg acest tip de comentariu pe marginea unui subiect care nu prezinta un mare interes in viata mea !
Serios,daca nu sunt curios de viata maicutelor din cine stie ce schit...nu ma apuc sa fac cometarii pe facebook cu privire la doleantele lor !
La fel nu consult paginile de net ale Bisericii pentru ca nu am timp , nervi si resurse pentru a citii si comenta niste tampenii care imi sunt straine !

           Chiar nu inteleg o astfel de luare de atitudine din partea domnului Dan Negru.
O banuiala as avea .Probabil,PROBABIL ca distinsul domn a dat de o *ula jucausa in tineretile-i intunecate   care l-a dezamagit sau i-a inselat asteptarile,astazi varsandu-si amarul si frustrarile pe sursa complexului sau de inferioritate !Am spus PROBABIL !
Credeti-ma ,daca nu ai nicio tangenta cu un anumit subiect ,nu te apuci sa comentezi !PUNCT!
Dansul citea intr-un ziar ca ar avea ceva cu homosexualii,deja s-a facut toata curcubeu cand a vazut stirea ,crezand ca au dibuit ceva ziaristii din ceea ce am presupus eu mai deunazi.Ete na ,nu are nimic...are doar cativa PRIETENI GAY care fac parte din comunitate !Ai de pula me!Cati dintre voi,care nu sunteti femei  purtati sutien ?!
Comentariile in care facea comparatie intre pedofili si homosexuali au fost retrase,constatand ca nici fundul lui si nici  labuta ciobanescului sau mioritic ne epilat nu sunt in pericol,probabil!

                Azi urmaream stirile pe tv si vedeam cum toti erau tot o lacrima ca o tipa cu un defect congenital a indraznit sa isi intemeieze o familie .M-am gandit ,daca pe mine aceasta natiune ma face bolnav,de ce nu imi da dreptul sa imi intemeiez o familie alaturi de persoana pe care o iubesc ?De ce unul ca Dan Negru, "prieten cu homosexualii",trebuie sa isi dea cu parerea si sa ma dispretuiasca ?Sa imi spuna cu cine si ce sa fac,cum decid eu sa imi las urmasi si cum nu !
Domnule Dan,homosexualii se inmultesc din randul homobobilor ca tine,a frustratilor care nu au reusit sa ajunga la un echilibru in viata lor,care nu fac fata luptei dintre constiinta lor bolnava si iubire,iubire care nu are margini si granite !Noi ne ingradim pe noi insine ,nimeni altcineva !Nu trebuie sa pricepi Dane,ramai prost ,asa cum te-a lasat Natura ,da macar taci dracu din gura !Nu simnti ca pute cand  o deschizi ?
Aceeasi Romanie aplauda spectacolele grotesti in care apar tot felul de pitipoance,curve si mai nou oameni saraci cu duhul!Oameni care din cauza saraciei si datorita unor circumnstante ajung in prim planul camerelor de luat vederi pe platouri de televiziune spre amuzamentul macrabu a unui soi de Romanie care considera e NORMAL ca un om ca Ioana Tufaru sa fie batjocorita de o "doamna" a carui singur merit e ca a fost,este si va fi abonata salilor de tribunal in care se citesc sentinte de divort.Altceva eu nu stiu sa fi facut doamna Bahmutan.



Dar e ok,atata timp cat nu esti homosexual si nu indraznesti sa ceri labuta ciobanescului mioritic a lui Dan Negru!
La fel cum e tot atat de ok sa fi un biet preot ,care pe langa botezuri,nunti,inmormantari,acatiste,etc mai vinzi si niste etnobotanice ! Ei,si ?! Care-i problema ?Gay sa nu fi !!!Ca daca esti gay,te fute mama pamantului cat ai zice ...casatorie !
Nu e nicio problema ca unii din liderii Noii Drepte,acei drepti aparatori a familiei adevarate,a bunei cuviinte si a dreptei credinte ,a fost prins ca detinea materiale cu caracter pedofil! Ete na ! Daca ii plac fetitele de cativa anisori...ce daca ,gay sa nu fie !

Paradoxul e infiorator in Romania anului de gratie 2013.Desi rata devorturilor e inspaimantatoare iar institutia familiei e mai slaba ca niciodata,o grupare de oamnei  incearca sa isi exprime iluzia ca in viitor vor avea si ei parte de aceasta institutie  ,institutie periclitata de politicile economice dezastruoase aplicata acestei tari in ultimii 20 de ani,nicidecum de vreo organizatie care militeaza pentru drepturile omului!
Iar ca incheiere nu pot sa nu amintesc de Romania,tara in care se fura de 50 de miliarde de euro in fiecare an,dar dragul meu amic si prieten Dan Negru,astea nu sunt probleme ,sunt fleacuri!Important e sa nu i se ceara labuta ciobanescului tau mioritic!Nu-i bai ca se fura ca in codru,ca nu vedem astfel de luari de pozitie ferme din partea voastra ,a celor care aveti notorietate castigata intr-un fel sa in altul,important e ca nu cumva ca homosexualii sa se casatoreasca.
Vrei sa iti spun un secret,domnule Dan ?
Si gayi din Romania sunt tot romani,si asa cum e romanul(delasator,fara ambitii,ipocrit,fricos, curva,hot,lenes,prefacut,etc)asa suntem si noi!Generatia aceasta de gay nu e pregatita sa lupte pentru stabilitate,familie,copii,pentru ei/noi cel mai important e sa privim la tv si sa radem de Ioana Tufaru,sa cautam pula pe romeo ...si cam atat .Deci,labuta catelului tau e in siguranta !

P.S:
Zoofilia e una,homosexualitatea e alta !Tineam sa va reamintesc,asa pentru cultura voastra generala,sa nu muriti prosti .