marți, 18 septembrie 2012

Inocenta prostilor,pardon,a musulmanilor

     Cand e sa cauti nod in papura, apoi faci tot posibilul sa il gasesti!
De cateva zile hoardele de salbatici islamisti dau foc la tot apuca si se omora cu atentate intre ei, ca un idiot a facut un film defaimator la adresa preaiubitului lor lider spiritual Profetul Mahomed.
Ete profanarea, adica o bucata, cea mai ofensatoare !


           Serios, chiar nu pricep reactia EXAGERATA a liderilor politico-religiosi din zona araba, adica acea parte fanatica din acea parte de lume.
E vizibil de la o posta ca acesti lideri se folosesc de aceasta, era sa-i zic pelicula, porcarie pentru a inflama spiritele, dar de ce?
Ma gandesc ca scoul lor e atragerea atentiei Americii si comunitatii internationale de la problema Iran, iar convingerea mea e ca in spatele acestei reactii este uneltirea iraniana. Se vede de la 10 poste!

           Sa omori un ambasador, sa-i tarai trupul pe drumuri ca cineva, un obscurun nimeni face un film, pe care cu greu il poti categorisii de categorie "C", e culmea reactie, credeti-ma!
Trecand peste politica, nu pot sa nu fiu rau si sa nu denunt ignoranta arabilor, ok, a unei mari majoritati.
Daca vine popa lor si le predica ca "yxulescu" a zis ... o pula, dupa rugaciunea de sfintire, ies salbaticii si omoara tot ce le iese in cale! In tip ce popa isi freaca mainile uitandu-se la filme porno pe net, razand de imbecilitatea supusilor in timp ce si-o freaca imaginadu-si cum ar fi sa penetreze berbecul, nu de alta da mai tre un motiv sa aiba la cina ceva carne.

           Diferendele culturale sunt imense intre est si vest, este clar, diferende care se pot neutraliza reciproc, dar incultura si prostia amplificata de interese politice e inacceptabila!

           Sunt o gramada de parodii la adresa lui I(i)sus H(C)ristos,dar nu am vazut o asemea reactie!
E dreptul meu s protestez impotriva unei afirmatii, la fel cu e dreptul meu sa afirm ceva!
Orice!Chiar ca Profetul Mahomed e o pula de profet! Ei, care-i baiul? E dreptul meu sa spun ce vreau, si dreptul tau sa protestezi, dar SA NU MA OMORI!

            Ca ma pis pe religia ta, e fix problema mea, deja sunt in iad dupa standardele tale, profetul tau a avut deja grija, de ce mai trebuie sa reationezi in felul acesta?!

Dar sa ne intoarcem la parodii cu I(i)sus din Nazaret.
Am gasit una foarte draguta.

...pentru uni ofensatoare, pentru altii amuzanta.
Ma bucur ca nu sunt in Liban, acum eram spanzurat de un camion si tras pe cine stie ce strazi imputite!
Viva la revolucion!