marți, 16 noiembrie 2010

IN RAI CU FORTA ,INAINTE ,MARS !!!!!

Uneori stai si te miri ,intrebandu-te :de unde atata imbecilitate ??!!
Atata prostie si ignorata ,de unde atat de multa inversunare ,impotriva noastra ?
Din click in linck am dat de un site facut de americanii evanghelisti pentru ,noi romanii homosexuali .Saracii ,le e mila de noi ,in ce hal am ajns.
Baga-si-ar bip in capul lor de bip incuiati.Da de cand salvarea mea e o prioritate pentru ei ?
Pai ,mai belengherilor ,daca io nu vreu sa ajung in raiul vostru de kk ,voi de ce vreti sa ma bagati cu forta ?
Emotionant ,extraordinar ,extaziant de-a dreptul ...ati gasit calea spre rai.No,drum bun si cale batuta .Stiti ce? Decat asa :

sau asa :

mai bine gay normal,daca intelegeti ce vreau sa spun.
Ce m-a facut sa am reactia asta ciudata e un site facut de binecuvantatii cu darurile Duhului, care se numeste evlavios : "Speranta si vindecare pentru homosexuali "
Ma gandeam sa dau lincu ,da nu merita .Iar un fapt ce m-a intrigat si mai mult e urmatoarea afirmatie :HOMOSEXUALII ŞI NEGRII PREZINTĂ UN RISC MAI MARE DE INFECTARE CU HIV'

Iti vine sa inebunesti,uitati aici un linc cu date statistice facute publice de "Institutul de boli infectioase Prof.Dr.Matei Bals"
Statisticile sunt de-a dreptul relevante .Asa cum spuneam intr-o postare anterioara ,pastorii tot spunnd ca HIV e blestemul homosexualilor,hetero sexualii au renuntat sa se mai protejeze.Rezultatele se pot vedea.
Asta e lumea crestina,trebuie sa intelegm ca exista un tratament impotriva homosexualitatii ,dar impotriva prostiei ,cand o sa apara ?
Sper sa pot vedea un titlu pe situl lor :AM FOST NEGRU ,DAR M-AM VINDECAT ,INSFARSIT VOI MERGE SI EU IN RAI!"
Sa va futa Stalin,jigodii imputite,tineti-va raiul pentru voi si noua ...da-ti-ne pace,vrem sa facem dragoste,voi continuati-va razboiul !
Apropo,oare pe msulmani cand va apucucati sa-i ciomagiti ?Abia apuc, sa vazi atunci artificii =)) urmate de marea inaltare la ceruri.No stiti expresia ,dupa noi ...bomba nucleara :)))