duminică, 26 august 2012

Atsinganosaurus velauciensis-dinozaurul tigan si Franta cea rasista

Presa scrisa,cea online si televiziunile vuiesc,din nou,isterizandu-se de "indrazneala" Frantei de a ne "jigni" sistematic facandu-ne tigani .
Azi citeam un articol pe net cum paleontologii francezi ar fi numit o fosila de dinozaur "Atsinganosaurus velauciensis" adica dinozaurul tigan.Asta pare a pune capacul unor siruri de alte "jigniri" aduse Romaniei de verii nostri rasisti si xenofobi.

Eu ar trebui sa ma simnt frustrat si sa ma apuc sa injur la francezi ca la usa cortului ,dar nu o fac ci le dau dreptate dintr-un punct de vedere .Romania are mai multe ,hai sa le zic provincii,iar sudul e intr-adevar 90%plini de tigani ,dar Transilvania,care tre sa recunoastem ca este aparte de restul Romaniei,e exceptia care confirma regula si ar face bine sa nu ne bage pe toti in aceeasi oala,desi ... !

Am fost in sud,la Bucuresti mai exact,de doua ori in viata mea si credeti-ma ca nu mai vreau sa repet "experienta".E PLIN DE TIGANI !!!
Pe mine chiar nu ma deranjeaza nuanta pielii care o are omul,ci comportamentul acestuia!Iar din acest punct de vedere Bucurestiul e plin de tigani!
Imi cer scuze prietenilor care sunt in Bucuresti si la care tin,ii respect ,dar si ei stiu ca tiganismul e la mare valoare pe la ei !

Pe de alta parte strainii au tot dreptul de pe lume sa ne injure pe noi romanii !Am apucat si eu sa ies in Europa ,iar la cate am vazut mi-a fost rusine sa spun ca sunt romann!Daca ma intreba cineva de originea mea spuneam ca sunt transilvanean de origine maghiara !De ce ?
Pentru ca vestul e inundat de tigani si ...moldoveni !Primii cu furatul iar ceilalti cu pupincurismul si hameseala pentru mancare !Preferam sa merg la munca in echipe formate numai din polonezi ,pentru ca se muncea lejer si fara stres,dar SE MUNCEA ,in timp ce in echipele conduse de romani erau doar injuraturi si care mai de care se tragea cum putea mai bine pe ...cur ,ca sa nu mai vorbesc de stresul si viteza impusa de "liderii" de prin partile Moldovei.

Intorcandu-ma la problema francezilor,eu personal ii inteleg ,si cred ca si noi am fi la fel de frustrati daca am vedea hoarde de somalezi care ar muncii mult pe bani foarte putini,iar chestiunea cea mai grava ar fi ca pe deasupra ne-ar mai si fura de prin magazine si buzunare !
Am ajuns la concluzia ca noi,romanii,am ramas fara coloana vertebrala,ne-a fost franta in 89' odata cu impuscarea "dictatorului".

Am devenit sclavii corporatistilor,muncim mult prea mult pentru mult prea putin,am ramas cu ce a fost cel mai rau in "epoca de aur" adica cu paratul aproapelui la superiori in speranta ca acesta va zbura iar eu o sa ii ocup locul,am ajuns in faza in care trebuie sa aliniem toate preturile la etaloane europene ,dar salariile raman tot romanesti,etc,iar noi stam si ne miram ca de ce ne fac francezi tigani ,pai fratilor ar trebuisa ne  fie rusine pentu ceea ce am devenit !O natie de tigani,in sensul urat al cuvantului,o tara de sarantoci care joaca cum spune B.M si F.M.I iar mai tragic o tara care sta si priveste pasiva cum o cohorta de hoti au ajuns sa ne conduca ,sa isi bata joc de munca noastra,de idealurile noastre de viitorul nostru !

Suntem tigani ! Da suntem tigani,acei tigani care se resemneaza in a sta in bordeie pe langa gropile de gunoi,carora nu li se da nicio sansa ,a caror destin e pecetluit inca inainte de a  se fi nascut !