marți, 31 ianuarie 2012

John Travolta gay !!!

Soc in lumea fimului .John Travolta  divorteaza,dupa 20 de ani de casnicie ,pentru un barbat !
Intr-una din postarile anterioare ,de pe acest blog, relatam declaratia unei prietene(Carrie Fisher,nimeni alta decat printesa Leia din Razboiul Stelelor) a celebrului actor care spunea :""Sentimentele mele faţă de John au fost întotdeauna aceleaşi, ştim ceea ce este el, dar nu ne pasă de acest lucru. Îmi pare rău că el se simte inconfortabil cu acest lucru"
Iata ca stirea pare sa se confirme .showbizspy.com titreaza :"John Travolta este gay!
Scriitorul  Robert Randolph - care a scris o serie de cărţi  despre personalitatile  gay de la Hollywood - sustine ca Jhon si-a inselat sotia sa ,Kelly Preston, cu cel puţin şase bărbaţi.

Robert sustine ca are dovezi ca  Travolta a facut sex cu barbati in saunele din  LA -plus ca a primit nenumarate mailuri de  la numeroase persoane de sex masculuin care sustin ca au facut sex cu  Travolta .

"Nu am nici un dubiu  John Travolta e gay. Am auzit marturiile mai multor  barbati sustineau ca au facut sex cu John sau ca  l-au văzut pe acesta facand  sex gay prin saune si vestiare "a spus Randolph tabloidului american National Enquirer."

spune showbizspy.com.Alte materiale pe acceasi tema :http://showbizspy.com/article/219079/john-travoltas-alleged-gay-sex-life-exposed.html
In sprijinul acestor afirmatii apare si o fotografie pe situl ianundercover.com ,care publica o fotografie in care Travolta se saruta cu un barbat .

Kelly Preston, ar fi fost socată cand a văzut poza în presă şi se pare că i-a cerut lui Travolta să-i spună sincer dacă e homosexual. Cei doi au împreună doi copii: Ella Blue, 11 ani, şi Benjamin, un an şi două luni.
Titreaza antena3.ro