joi, 3 martie 2011

Cum de ?!


Intors acasa ,dupa o zi zbuciumata ,constat ca deja e joi :).A trecut o saptamana in care am avut posibilitatea sa ma refac dupa cumplita raceala care era cat pe ce sa ma termine ,la propriu.Am ramas cu o tuse seaca ,care sper sa treaca in curand ,si cu o greata de cafea ,ceva de nedescris.
Ma bucur ca am scapat de viciul asta.
Acum nu mai beau cafea ,nu fumez nu beau alcool ,ce mai ramane de facut ?! Eventual sa ma pocaiesc ,ca raiul fara unu ca mine ar fi doar o cruda imitatie .Na ,acum asta e ,ca gay tot am ramas in ciuda febrei extrem de ridicate .:))
Uite asa ,am inceput sa bat campii din nou in speranta revenirii poftei de viata ,pofta ,disparuta odata cu ramanerea PDL-ului la putere ,in frute cu liliputanul pupincurist de basescu . Asta e .Altu nu-i .Cand te gandesti ca nu o sa-l gasesti sa-i distrugi moianu ,asa de mic si de prapandit este el ,dupa ce nu va mai putea guverna ,iti vine sa te oftici de ciuda.Da sa-l futa Stalin de piticanie .Abia astept votul de anu viitor ....Ati mai auzit careva de CDR?De PNT-CD ? No ,asa o sa mai auziti de caricaturile astea peste 5 ani .
Da gata cu politica .Ca nu-i de mine si eu nu-s de ea .O intrebare am ,totusi .Ma,voi sunteti siguri ca ne tragem din Burebista si a lui Decebal ?
Ca suntem de-a lui Mihai Viteaza,Stefan cel Mare ,Mirce cel Batran,AI Cuza?
Ma indoiesc ,incep sa cred ca toata istoria e o minciuna .Altfel nu se explica cum de ,noi romanii ,stam atat de impasibili sa ne calce fututii astia pe gat .
Cum de rabdam sa platim 6 lei pe litru de bernzina ,cum de rabdam sa platim luxul inconstientilor de la putere.Cum de rabdam pe Eba sa ne reprezinte in Europa .Cum de ne rabdam atat de nesimtiti si ignoranti ...Cum de ?