marți, 20 decembrie 2011

"Fratele"pastor Ioan Buia, pedofilul predicator

Un scandal sexual, fara precedent, zguduie Biserica lui Dumnezeu Apostolica. Pentru  necunoscatori, titlul pompos e al Bisericii Penticostale.

"Fratele" pastor Ioan Buia este acuzat de cateva enoriase cum ca acesta ar fi  avut grija de  ele in alte feluri decat cele religioase. Pe cand aveau intre 8 si 13 ani, sase fete, au avut "norocul" sa pice pe  mana (era sa zic in p**a ) binecuvantatului pastor, care nu  a facut alceva decat sa le  indrume, sa le povatuiasca si cum altfel sa o faca, daca nu  prin puterea exemplului.

Daca bagi mana in pantaloni ai  sa gasesti ceva mic, daca bagi mana in pantaloni si  incepi sa freci se intampla un miracol. Cel al  resurectiei, ce e mic devine mare  si  frumos, e ceva de genul Invierii supreme. Defapt exemplifica moartea si invierea ...Domnului.cProbabil ca o  lectie asemanatoare a vrut sa o exemplifice fetitelor.

Desi s-a cam  tras pe... cur, Biserica Penticostala (romaneasca) din SUA, in urma dovezilor, a trebuit sa i-a masuri drastice, supendandu-l pe pedofil pe o perioada de 6 luni .


Personal, nu ma mira acest eveniment, ce ma mira e faptul ca a transpirat in presa, pentru ca penticostalii stiu sa isi spele rufele in familie.
Toata lumea greseste, dar ce nu inteleg eu e IPOCRIZIA!

Si eu am  fost pocait, lider de tineret, cantam in formatia biserici, dar pana sa ma trezesc din naivitatea iluziei, pana sa trec pragul alegerii de a fii ceea ce sunt si in viata reala, nu numai in mintea mea. Cand am decis sa imi explor sexualitatea AM INCETAT a mai  fi  penticostal. Nu ma mai  regaseam in doctrina lor, in povestile lor, in actiunile lor! Am spus STOP! De azi  sunt EU! Simplu  EU, asa cum sunt. Altii, gen domnul pastor, imitator de oi, cred ca il pot pacali pe Dumnezeu, crezand ca dupa  ce isi  satisface nevoile si instinctele sexuale cu copii, pot sa stea sa predice de pe o scena despre viata dubla a unor frati, de exemplu. Ma intreb, de unde s-o fi inspirat in predica de mai  sus? Cum poti  vorbi  de mantuire, de nastere din nou, de schimbarea inimilor cand TU VIOLEZI COPI! Dupa care vi si imi faci morala ca eu  in gay si  ca o  sa ard daca nu, daca nu  ce? Daca nu  violez si eu  fetite?

Sunt scarbit de astfel de oameni, oameni care conduc destinele prostimii, oameni care spala creierele enoriasilor lor, oameni care l-au confiscat pe Dumnezeu  ferecandu-l dupa  ziduri de biserici.
Asta e doar unul dintre multi altii care acum, predica, sau  canta, sau  se roaga dupa ce a venit dintr-un club gay, si-a batut nevasta...Pocaiti-va, si  faceti  ca ei.Dumnezeu oricum va iarta.

Materialul de mai  sus a fost scos la iveal pentru  a demonstra bune relatii intre pastor si  tatal uneia dintre fetele  abuzate, care afirma cat de important a fost  presupusul pedofil in viata familiei lui ...naivul.
Mie, toata  chestia ai, imi suna a ceva de genu "Little britain"cand diversi  politicieni isi  explicau ,cu  atata delicatete si  diplomatie, "delictele"sexuale.