duminică, 6 octombrie 2013

Scurta vizita pe omegle.com

              Populatia homofoba a Roamaniei acuza homosexualii ca le corup copii ,iar corupti acesti copii devin homesexuali!Sunt un homosexual ne-corupt de un alt homosexual si am inceput "activitatea" in domeniul sexual la varsta de 27 de ani dupa numeroase dezbateri si conflicte interioare urmate de speranta ca Isus o sa ma vindece ...Ete ca nu s-a intamplat asa si ..sunt tot gay !

              Spuneam ca mi-am inceput viata sexuala la 27 de ani ...alte vremuri alti oameni alte obiceiuri.
Azi prevad un dezastru pentru generatia ce va  sa vina !

Parintii din ziua de azi , prea ocupati cu munca,cu saracia ,prea obositi si prea surmenati ,prefera sa le arunce o tableta ,un smartphone sau un notebock copiilor in speranta ca vor sta linistiti ca macar grija lor sa nu o mai poarte !Copii zburda pe net ,zburda in liniste fara ca cineva sa ii poata oprii,iar parintii sunt inconstienti ..ca sa nu folosesc altii termeni !Un astfel de loc de zburdat este popularul omegle.com,loc unde oricine poate intra oricand si spune orice catre oricine ,iar daca ai si web cam...e ca kk-ul pentru muste !

O vizita scurta pe un site super popular , omegle.com,duminica dupa-masa .














Instanatanee luate in nici 15 minute !
Acesti copii au putut,teoretic, sa vada si imaginile supra dimensionate postate mai sus !

Nu pot intelege atitudinea pasiva a  parintilor vis-avis de sanatatea si integritatea psihica a proriilor lor copii!!
Cum poti lasa un copil sa zburde in asemenea locuri ,SINGURI ?!
Sunt atatea setari intr-un navigator de net care sa limiteze accesul la astfel de siteuri !!Dar copii sunt lasati ,fericiti,pe pagini destinate adultilor !

Ce fac asociatiile familiilor din Romania pentru a educa parintii ca la randul lor acestia sa isi educe pruncii ?
E usor sa arunci cu rosii si oua intr-o parada gay ,dar e mai usor sa ignori pericolele care pandesc sanatatea mentala a generatiei viitoare !
Ma gandesc cu groaza ca pruncii astia o sa trebuiasaca sa imi plateasca pensia !

La inceput spuneam ca eu am inceput la 27 de ani ,ei dragii mei m-a pus pacatu sa vorbesc cu un pusti de 13 ani care m-a "agatat"! Jocul preferat ...adevar sau provocare !

Daca era un pervers nici nu ma poate duce mintea ce i-as fi putut cere ...dar si ce mi-a cerut el !!!Oare el cat o sa inceapa ?
Interesant era ca parintii lui erau prin camera ,la un moment dat a venit taica-so si l-a imbracat ..ptr ca domnul era la bustul gol !
Dar nicio secunda nu s-a aplecat peste monitor sa vada ce are deschis p-acolo fiul lui,cu cine vorbeste si ce vorbeste !

Parinti,daca cititi aceste randuri,uitati-va ce fac copii vostrii pe net !E pentru binele lor !