luni, 24 iunie 2013

Biserica care premiaza infractorii !

Imi tot propun sa nu ma mai leg de biserica ..dar nu pot !
Azi privesc cu consternare cum Bisrica Ortodoxa premiaza un infractor !Pe Gigi Bebali !Insusi Patriarhul institutiei inmaneaza distinctia mamei infractorului !

De ce e premiat acest infractor de drept comun ?Pentru ca a dat niste bani CASTIGATI PE NEDREPT (decizia justitiei) bisericii!

Ce pot observa eu ? Ca institutia care il reprezinta pe I(i)sus Cristos pe Pamant putin ii pasa cine doneaza si mai ales de unde doneaza !

Am mai zis si o repet ,cat e de corect,daca un individ fura 1 milion de euro,dar doneaza bisericii 100.000 de mii ,sa fie premiat pentru fapta sa  de insusi Patriarhul ?!
Bine fratilor,de maine ma apuc sa fac bani din droguri ,iar 10 % ii  donez bisericii sa faca lobii sa ies de la parnaie.Cu siguranta ca vor mai trimite 10 calugari de la muntele Athos !
Sau mai simplu,va golesc conturile si 20 % ,ca sunt mai generos ca Becali, ii dau bisericii si de inca 5 % dau mancare la flamanzi !!Ce ziceti ? E ok ? Daca e ok atunci,da-o-n pizada masii de treaba !
Moralitatea e foarte sfanta pentru biserica cand vine vorba de gay,dar acest aspect nu mai conteaza cand vorbim de bani!!Nu-i asa domnule Patriarh ?

Faptul ca Biserica sfideaza justitia statului roman si face presiuni asupra oamenilor care formeaza institutia justitiei devine palida fata de gestul facut de un "om al Domnului"care prin aceasta fapta binecuvanteaza hotia si necinstea !
Defapt nu ar trebuii sa ma mir ,biserica in numele Domnului, a  acoperit multe crime si a sfintit oameni care futeau tot ce prindea (avand bastarzi prin toate colturile Moldovei)pentru simplul motiv ca dupa futai mai construia o manastire !

Moralitatea institutiei bisericii ortodoxe se pare ca a murit la insasi nasterea ei cand a decis ruperea de Roma ,dar asta e o alta poveste !

Sa ne intoarcem in prezent si sa constatam ca nimic nu mai e cum a fost si ca banul spala de pacate orice . Sangele lui I(i)sus considerat pana nu de mult inalbitorul pacatelor, azi a devenit ineficient daca nu  sunt adaugate cateva sute de mii de lei sau euro...dupa caz .



Cu totii stim ce bun crestin e Becali,e plin netul de injuraturile lui ..dar daca fiecare injuratura e taxata cu cate un euro de biserica ,acum il inteleg pe Patriarh,tre sa-l scoata pe Becali de la parnaie ca sa isi plateasca omul datoria !

Zilele asta cine crezi ca iese de la naftalina ?
Corneliu Vadim Tudor !
Dupa de s-au injurat reciproc si isi aratau "respectul' unul fata de celalalt,iata ca Vadim sare in apararea "paduchelui" si " al "pigmeului" drogat !
Dupa ce sta pe ganduri daca sa traga in teapa pe poponari,sau nu ...iata ca alt moralist crestin se lanseaza in insulte la adresa unor oameni pe care ...mintea lui limitata nu o poate intelege !



Dar si pe el il pot intelege !Cazut intr-un con de umbra , iata a gasit o ata de  care sa se agate pentru a mai castiga capital politic:GIGI BECALI.
Merge la Basescu sa il salveze pe excroc,conduce "Steaua" si aduna capital politic!
Normal ca acum ,sub presiunea bisericii care mai nou ofera la fiecare sarbatoare mare  portii de mancare romanilor flamanzi si scapati de orice urma de demnitate ,cetatenii tarii astea nu mai vad cine,ce , unde si cum !






Astia sunt stalpii societatii roamnesti !De asta ne merge atat de bine !