Reprezentantul României la Mr. Gay Europe

Nicu Manea, cel care va reprezenta România în acest concurs, locuieşte în Curtea de Argeş şi este specialist în Resurse Umane. Nicu are 32 de ani şi măsoară 1,72 metri înălţime. Pentru a câştiga Mister Gay Europe, concurenţii trebuie să treacă prin mai multe probe: cea de talent, proba costumelor de baie, un interviu cu membrii juriului şi o probă la care concurenţii îşi vor adresa întrebări între ei.

Concursul va avea loc în mai multe locuri din judeţul Braşov. Organizatorii au anunţat că participanţii la Mr. Gay Europe vor vizita sâmbătă Castelul Bran.

Pentru a-i descuraja, reprezentanţii Mişcării Noua Dreaptă" au anunţat proteste.

"Noi vom lua atitudine doar faţă de manifestările publice cu caracter obscen. Nu ne interesează ce fac aceşti oameni în dormitoarele lor sau în spaţiile pe care le-au închiriat. Pe noi ne ofensează şi vom lua atitudine doar faţă de manifestările cu caracter public, cum ar fi evenimentul de la Castelul Bran", a declarat Tudor Ionescu, preşedinte "Noua Dreaptă".

Reacţii negative în legătură cu organizarea acestui eveniment au venit şi de la Biserica Ortodoxă Română.

Mr Gay Europa a foat prezentat de media in Romania exact cum ma asteptam.Aceleasi prejudecati ,aceleasi reactii din partea acelorasi oameni .

E greu de suportat idee ca in Romania e considerat obscen sentimentul de iubire dintre persoane de acelasi sex.E greu de suportat ideea ca in aceeasi tara avortul este la moda iar organizatiile care lupta pentru o societate "curata " nu reactioneaza .Suntem prima tara din Europa care isi ucid copii nenescuti !

Suntem prima tara la violenta in familie .Batem tot ce apucam ,nevasta copil ,soacra pe conceptul "eu sunt barbatul in casa asta ,ce pula mea "!

Speranta ca voi apuca zile mai senine in tara asta nu mai am .Se spulbera pe fiecare an ce trece .Suntem educati sa gandim gresit si sa actionam gresit.

Mr Gay Europa a trecut,ecoul evenimentului se va stinge , noi vom ramane aceeasi .Ei la fel .

Buna dimineata , Romania !E timpul sa te speli ,ai inceputi sa puti .