duminică, 5 decembrie 2010

Ai elefanti ?Tine-i acasa !

Sambata seara ..yupiiiiii.
E timpul sa mergem la "casa parohiala",cum ii place unui prieten sa denumeasca clubul de "specialitate" pe care il fregventam atat de . . . sfiosi si piosi. :D Sarbatorim si ziua de nastere a unui amic de-al nostu (adica al meu si al iubitului meu :P).
Partyul incepe la 23,ei sunt din alta localitate,decid impreuna cu al meu ,sa mergem sa ii cauta un cadou.
Iarna ,oameni multi ,trolee putina ,ploaie marunta...Atatea chestii de infruntat pana in Iulius Mall ,te face sa te simnti un erou dupa ce reusesti sa ajungi intreg acasa.
Ajung si ei in jur de 21 in Cluj ,mai asteptam un amic ,care intampina aceeasi dificultate de mobilitate din cauza trasportului in comun ...si ce sa facem ?
Mergem intr-un local dragut din centru ...
Stam ,si stam ,si stam si vedem cum chelnerii incep sa se uita urat la noi ...la un momenta dat se stinge plasma agatata pe perete ,semn ca e timpul sa mergem ...altfel vom fi impinsi de la spate ... cerem nota,platim si iesim....ploua,e frig ,mai e o ora pana incepe party-ul ..ne avantam in Sora Shoping Center,sa fim aproape de "parohie" ,ca atunci cand se deschid portile sa fim primii la sfanta inpartasanie :))).
Plimbandu-ne pe acolo ,am vazut o chestie amuzanta ,semn ca mai suntem inca instare de umor ,am scos telefonul si am facut poza ...
Amuzati-va si voi ,eu am facut-o deja =)).



Acum inteleg de ce nu circula tramvaiele in fata la Sora ,sunt prea multi elefanti :))).