vineri, 14 mai 2010

Mariajul gay versus Biserica pedofila

Mare intrunire la Fatima in Portugalia ,unde cativa strengarasi au o viziune cu maica Precista la inceputul secolului trecut.Ce fain incepe povestea ,cativa copilas,pe gustul sacerdotilor libidinosi,pretind ca au auzit 3 taine din gura mai sus numitei maici .
Toate faine si frumoase .Cica s-au implinit toate tainele si uite de atunci sute de mii de creduli se aduna in micul orasel din Portugalia ,in fiecare an ca sa faca plinul parohiilor si magazinelor de suveniruri.Iar unde sunt adunati oameni multi ,hopa tzopa apare si cate un cap incoronat .Insusi loctiitorul lui Hristos pe Pamant a participat la faimoasa sarbatoare .
Pana aici toate faine si frumoase.Nimic rau ,daca esti naiv sa crezi ca Dumnezeu poate sa aiba mama ,n-ai decat .Du-te ! Deranjante sun afirmatiile facute de mai mare Cretinilor ,pardon,Crestinilor iar anul acesta s-a legat de mariajul gay ,care a fost catalogat ca: "una din cele mai perfide şi periculoase ameninţări".
Cata aroganta !!!! Nu pot sa nu ma gandesc la destinele frante a acelor copii abuzati de urmasii lui Mesia .Nu pot sa nu ma gandesc la crimele abominabile savarsite ca Biserica pedofila in timpul inchizitiei .Nu pot uita miciunile servite in timpul slujbelor .
Ce e mai perfid si mai periculos ca un lup flamand intr-un tarc de ieduti ?
Ce e mai perfid si mai periculos decat crimele si genocidul practicat in numele Adevarului?
Ce e mai perfid si mai periculos decat distrugerea unor copilarii ,a inocentei unor oameni a caror suflet a fost mutilat dincolo de a mai putea fi reparat ?
Domnule Ratzinger ce e mai perfid si periculos: a viola copii in altar sau permite unor oameni adulti sa stea sub acelasi acoperis ,fie ei doi barbati?Chiar nu vedeti adevarul ?
Nu va mai ranjit la noi ,ca vi se vad dintii inrositi de sangele martirilor si a celor pe care i-ati ucis si a caror cadavre incep sa puta....