duminică, 28 februarie 2010

DEMNI URMASI AI DIAVOLULUI

ZILELE TRECUTE AM INTRAT INTR-UN NON STOP ,MA PUN LA COADA LA CASA ... IN FATA MEA O FATA CU BATIC PE CAP ...LEGAT IN FATA ,LANGA EA UN TIP CARE TINE IN MANA NISTE TICHETE DE MASA .PRIMUL ERA PUTIN RUPT.TIPUL O INTREABA: TU AI INCERCAT SA RUPI TICHETUL?
EA II RASPUNDA AFIRMATIV .EL RABUFNESTE :PROASTA ,TI-AM ZIS SA SA NU MAI INCEPI SA RUPI TICHETUL DE SUS ,CA SE DUCE ANAPODA ...

"PROASTA"SI EL VENISERA DE LA BISERICA . II AUZISEM CUM COMENTAU CE SE INTAMPLASE IN ACCEA SEARA . M-AM GANDIT ,UI CRESTINII ,CE FRUMOS SE RESPECTA . O SA SE ZICA CA ORICE PADURE ARE USCACIUNILE EI ...DAR DACA TOATA E USCATA ?

IMI AMINTESC DA O FAZA PETRECUTA SUB OCHII MEI CAND UN PASTOR PENTICOSTAL II EXPLICA UNEI ENORIASE DE CE NU O POATE AJUTA PE EA SI PE CEI TREI COPII MINORI AI EI.MOTIVUL ERA SIMPLU :SOTUL EI ERA BETIV SI NEPOCAIT ,IAR DACA EL E ASA EI NU O POT AJUTA CU NIMIC .AM STAT SI NU PUTEAM SA CRED . DACA FEMEIA AR FI DIVORTAT DE SOTUL ALCOOLIST ERA ACUZATA CA E CURVA ,TREBUIE SA STEA LANGA PRAMATIE ,SA-I INDURE PORCARIILE ADICA SA ISI POARTE CRUCEA ,DAR DE AJUTAT NU O POT AJUTA ,MOTIVUL EXPLICAT CEVA MAI SUS ,JUDECATA LOR DE NEINTELES PRIMEAZA SI CONDUCE DESTINE LA DISPERARE .SE VA SPUNE "EI LASA ,E UN CAZ IZOLAT ",DAR DIN PACATE ASTA E SISTEMUL, DACA AI PROBLEME NU ESTI SUFICIENT DE POCAIT ,DE CREDINCIOS SI DUMNEZEU TE BATE IAR DACA EL TE BATE EU DE CE SA FIU MAI BUN CA DUMNEZEU SI SA TE
AJUT ?

DE SUB BUZELE ,BISERICII,INROSITE DE SANGELE MARTIRILOR RANJESC COLTII SATANEI,MUSCA ,SFASIE,INFULECA ..

ISUS SPUNEA :VAI DE VOI CARTURARI SI FARISEI FATARNICI ,AVETI CHEILE IMPARATIEI CERURILOR ,NU INTRATI NICI VOI NU LASATI NICI PE ALTII SA INTRE ." STIA HRISTOS CE VORBEA SI PUNE O INTREBARE RETORICA :GASI-VA ,EL , ORARE CREDINTA PE PAMANT ?
VORBRSC DE EL ,DAR IL DEFAIMEAZA PRIN PURTAREA LOR
PRETIND CA IL IUBESC ,DAR URASC CREATIA LUI
SPUN CA SUNT URMASII LUI ,DAR IL RASTIGNESC DE FIECARE DATA CAND AU OCAZIA ,NU DE ALTA ,DAR VIU FIIND ,HRISTOS LE-AR CERE SA IERTE CURVA PRINSA IN PREA CURVIE ,IAR EI NU AR AVEA CUM SA JUSTIFICE CA DUPA CE I-AU PLATIT SERVICIILE AU OMORAT-O DEJA CU PIETRE .

EL DACA E VIU ,DERANJEAZA ,ARE PRETENTII EXAGERATE.
CICA SA IERTAM PE APROAPELE NOSTRU DE 70 DE ORI CATE 7!!!!! CATA NERUSINARE !
DE CE SA IL IERT CAND POT SA IL OMOR ?
EL STA LA USA SI BATE , VREA SA FIE GAZDUIT
DE CE SA IL GAZDUIESC CAND SUNT HOTELURI ?
SA MEARGA LA HOTEL
CINE E CRISTOS SA IMI PORUNCEASACA MIE ,DITAMAI BISERICA !!!
BOGATIILE SI PUTEREA OFERITA DE DIAVOL AU ORBIT-O
AU CORUPT-O AU TRANFORMAT-O INTR-O BESTIE ACOPERITA CU O MANTIE PURPURIE
DEMNI URMASI AI LUI HRISTOS INALTA ZIDURI ,FAC BISERICI SOMNTUOASE UITAND DE NENOROCITUL CARE E PRABUSIT LA PORTILE EI SLEI DE FOAME.

CAND A PARASIT DUMNEZEU TEMPLUL DIN IERUSALIM ,ROMANII L-AU FACUT UNA CU PAMANTUL ,
DE CAND A PARASIT DUHUL SFANT, BISERICA ,E INTR-O CONTINUA DEGRADARE. E INCA IN PICIOARE PENTRU CA DIAVOLUL SE FOLOSESTE DE EA.
UN LUCRU E CERT,DACA VREI SA IL GASESTI PE HRISTOS ,CAUTA-L ,DAR NU IL VEI GASI IN BISERICI ,TOCMAI I S-A INTERZIS ACCESUL ,CA NU CUMVA SA SE REPETE INCIDENTUL DE ACUM CATEVA SECOLE ,CAND A LUAT BICIUL SI A LOVIT IN CEI CARE TRANSFORMASE CASA TATALUI SAU INTR-O PESTERA DE TALHARI.