sâmbătă, 20 februarie 2010

E UN PACAT !


EU UN PACAT !
ASTA NI SE URLA ,NE TIUIE URECHILE ,ASCULTAM SI STRANGEM DIN DINTI .
HOMOXEXUAL !
ASTA SUNT !
O LUME A CURVELOR
,TRADARILOR FARA MARGINI,
A LUPILOR INFOMETATI . O CRUDA REALITATE INTR-O CRUDA REALITATE .
MULTI ANI AM CREZUT IN DUMNEZEU SI IN VINDECAREA DATA DE EL .
APOI L-AM CONDAMNAT PTR CA NU VROIA SA MI-O OFERE .
L-AM DUSMANIT ,
INJURAT ,
NEGAT . . .
PENTRU CEVA CE NU PUTEA SA FACA .
SA MA VINDECE DE CEVA CE NU ERA O BOALA ...GLASUL LUI L-AM IGNORAT ,PREFERAND SA ASCULT GLASUL PASTORILOR CARE MA CONDAMNAU ,CARE MA TRIMITEAU SA ADUN SEMNATURI IMPOTRIVA HOMOSEXUALILOR . CARE IMI DISTRUGEAU INCREDEREA IN MINE ,DE
FIECARE DATA CAND MA CONDAMNAU LA MOARTE ,CAND INCERCAU SA IMI SCOATA PAIUL CARE NICI MACAR NU IMI INTRASE IN OCHI.
ASTA PREFERAM SA ASCULT . ACUM STIU DE CE NU M-A VINDECAT DUMNEZEU : PENTRU CA NU ERAM BOLNAV !!!!!!
EI ERAU BOLNAVI DE PREJUDECATI , ACUZATII ,IPOCRIZIE .
ALTI TINERI,CARE SUNT CA MINE, NU POT ASCULTA GLASUL LUI DE ZGOMOTUL DE FOND AL PASTORILOR .SUNT IN BISERICI ,SUNT ACOLO ,ASCULTA SI FIECARE ZI E PIERDUTA PTR EI . SE VOR PIERDE ... SE VOR OMORA , SE VOR DEPARTA DE FAMILIILE LOR . DE CE ?
OARE CUM AJUNGE BISERICA LA INIMA LOR ?
DUMNEZEU E ACOLO , DAR VOI ?
PASTORILOR ....
PREOTILOR ....
CE FACETI CU TOTI ACESTI TINERI ,CARE ASEMENI MIE ,CANTA IN CORURILE VOASTRE , PREDICA DE LA ANVOANELE VOASTRE , VA VIZITEAZA CASELE VOASTRE . . .
NU VA PASA .
VA DOARE LA PEDALA !!!!!
VOUA SA VA MEARGA BINE .
ERAM PROST SI NAIV ,CREDEAM IN EI SI IN POVESTILE LOR ,DAR ACUM AM CRESCUT ... NU MAI SUNT A-L LOR ,IAR ASTA II USTURA . NU MAI AU PE CINE MANIPULA SI MANUII IAR DACA NU MAI SUNT, SUNT CONDAMNAT LA MOARTE VESNICA .
CE BINE ,PTR CA DACA AS FI INTR-UN LOC CU EI ,ACEL LOC AR FI IADUL .
EI CHIAR NU STIU CA ASTFEL DE AMENINTARI NU MAI PRIND ,CA EU TRAIESC IN IAD ACUM . CA LUMEA ASTA E UN IAD . SA ITI VEZI PARTENERUL ODATA LA DOUA SAPTAMANI ,IAR CAND IL VEZI SA NU POTI SA IL STRANGI IN BRATE ATUNCI CAND COBOARA DIN AUTOBUS ,SA NU POTI SA IL TII DE MANA DE TEAMA SA NU SE GASEASCA IDIOTI CARE SA TE BATA . SA NU POTI SPUNE MAMEI TALE ,RUDELOR TALE CA EL E ALESUL INIMII TALE . SA NU SE AFLE LA MUNCA ,CA TE DA AFARA ...
PUNETI-VA IN LOCUL NOSTRU , JUDECATI ,GANDITI SI ACTIONATI . IAR CAND INJURATI UN HOMOSEXUAL UITATI-VA IN JURUL VOSTRU POATE E FIUL ,FIICA, VARUL ,VERISOARA ,CUMNATUL , PRIETENUL CEL MAI BUN CEL PE CARE IL INJURATI .
IAR VOI PASTORILOR SI PREOTILOR INTOARCETI-VA LA ISUS , DAR SA STITI ,ISUS E AICI CU NOI !!!! NE APARA DE FIECARE PIATRA PE CARE VOI O ARUNCATI . E RASTIGNIT IMPREUNA CU NOI SI FIECARE JUDECATA E INCA UN CUI IN PALMELE LUI .
SPUNETI "AMIN" SI SCUIPATI PE EL . ASTA VA E INVATATURA .